Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Peri

Peri Well-Known Member

та рятували пташку,схожу на Ківі:)але перед тим її птреба було спіймати.:mocking:Бажано швидше від котів і вуличних собак...

• Подобається Подобається x 8
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нині сидю на роботі, закінчується день... дзвінок.
    піднімаю трубу, а там щасливий голос каже:

-Ви Роман (по-батькові)?
    -так, я.
    -Добрий вечір, то вам телефонують з податкової міліції.
    - Та чим він добрий, раз ви телефонуєте,-питаю. Чую в слухавці хіхікання.
    - А видите, ми вам вчора не дзвонили!!!! (Натякають, що то був День мого Ангела)...

Ну а далі почалосі.... Азаровщина процвітає.....

• Подобається Подобається x 14
  3. sigoris

sigoris Well-Known Member

Про вашого птаха сьогодні буде повідомлено львівським
    орнітологам, даю їм посилання на Ваші повідомлення
    на форумі.;)

• Подобається Подобається x 5
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Слава Богу,ніч позаду...
    Тепер...дожити б до вечера....
    Хм...а сенс?

• Подобається Подобається x 2
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

в мене мабуть запалення легень...чекаю на результати флюорографії...все болить...температура зашкалює 38..голова тріщить...ломота в мязах...

• Подобається Подобається x 11
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нєєєє!!:sad::sad::sad:Я зараз плакати буду..Ти шо - то така паскудна болячка.Може все - таки не запалення..Тримайся Натусь і лікуйся!:kiss:

• Подобається Подобається x 9
  9. Chaldon

Ну так начнём. Доброго дня уважаемые пани:give_rose: и мужчины:morning1:

Как всегда встав этак не спеша. Вышел подышать. Расслабился опиревщись пузом на перила, задумался не о чём. Дует лёгкий ветерок. На ногах волосы встали дыбом и зашевелились. Взглянул на градусник, почти -35 да с ветром о_О. Мужественно докурив и оставив клок волос на перилах, эвакуировал своё тело в дом. Младший сын остался дома, отменили занятия. Среднего отправил на работу, готовится к командировке. Да и бабушку заодно проведать.

• Подобається Подобається x 15
  10. Romko

То всьо від того,жи не проводиш профілактики і не мастиш плюца.
    І не дотримуєшся дієти....

То можна робити,не відриваючись від форуму...

• Подобається Подобається x 15
  11. FourA

FourA Дуже важлива персона

У Вас, скорее всего, грипп. Мы с женой тоже переболели этой гадостью.. Похожие симптомы - та же ломота в мышцах, температура, головная боль... Сразу же взялись за лечение - принимали антивирусные препараты, пили средства для устранения симптомов - типа флюколда. Они сами по себе не лечат, но облегчают состояние, снижают температуру. Это надо пить обязательно, не дожидаясь вердикта врачей. Если не лечить, может перейти и в воспаление лёгких. На всякий случай, напомню: если только грипп, то антибиотики пить не нужно, они от гриппа не помогают. А вот при воспалении лёгких без них не обойтись. Ломало дня три, а потом очень медленно состояние стало улучшаться. Антивирусные препараты после облегчения состояния нужно применять несколько дней для профилактики и окончательного выздоравления. здоровья Вам! Не болейте!

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Добрый Вам день! Я, кажется, понял причину отменного здоровья сибиряков. Просто при таком морозе микробы и вирусы жить не могут. Лапы вверх - и отдают концы! Мы вчера с женой вышли прогуляться по улицам рядом с домом, в радиусе порядка 1 км от дома. Морозец был минус 8-9, дул ветерок. Уши и нос стразу стали мёрзнуть, куртки у нас тёплые. Погуляли минут 40 - около часа - и домой! Так хорошо в доме после такой прогулки! Тепло, светло, красота, в общем!

• Подобається Подобається x 13
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Здрасте, дядя Миша:haha:

• Подобається Подобається x 13
  13. Summer

Summer Well-Known Member

але замело.... п'ятниця - то добре :), мінус - погано їхати по дорогах, найкраще то кава з цукеркою і по тихенько буду купувати до Миколайка символічні подарунки для колег :)

• Подобається Подобається x 11
  14. Chaldon

Привет племянник.:mocking:

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

И оседают на деревьях вместе с влагой.

15. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

А мене задуло снігом:tanksmile:Погодка-супер.Холодно,повітря чисте,"лєпота!"
    Сьогодні зраненька,перед роботою,мала пригоду.Прокинулася,вмилася,надіваю шкарпетки...Чую,щось бемц!-об шибку на балконі.Виглядаю-а там синиця:)Скаче,б'ється...Думаю-зараз ще покалічить себе.Мороз.Я,в легенькій піжамі і в одній шкарпетці,біжу відкривати балкон.Синичка залізла через дірку в рамі,а знайти ту лазівку ще раз не додумалася...Поки я відкривала вікна,синичка перелякалася і впала за коробки,які я влітку звалила в куток і не зібралася викинути...Ледве вийняла ту маленьку дурочку звідти.А вона хоп-і знов б'ється в скло.Балкон настіж,я аж пританцьовую(з-з-зимно-о!)Десь через хвилину прилетіла інша синиця,поцвірінькала біля вікна,і показала тій,куди летіти...:wacko:Отак.
    Біля дому перейняв якийсь сивий пес і почав заглядати в торбу.Внюхав канапки,думаю.Ледве відчепила його від сумки і пішла далі.
    Вулиці місцями почищені,місцями-ні.Там,де втоптано,можна зарити носом в землю.Там,де не втоптано,замочиш джинси.Ух!Ледве дійшла.
    Сиджу і думаю,яка прекрасна зима!:)

• Подобається Подобається x 17
  16. Chaldon

Без комментариев:good:о_О

• Подобається Подобається x 3
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Почму я мабуть потроху писати дипломну роботу. Хотіла помалювати трохи, та де там.

• Подобається Подобається x 10
  18. Romko

А ми маєм гостей...

• Подобається Подобається x 20
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Щось на душі не дуже добре. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  20. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Випийте кави.Принаймні тепліше стане.