Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. deva

deva Well-Known Member

це китайці до нас неякісний товар спихають, тобто навіть не вони, а наші "бізнесмени" це привозять. В Китаї була півтора року назад, то ніякого ширпотребу не бачила, взагалі Китай вразив мене своєю величчю, стилем

• Подобається Подобається x 5
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

3. kutuz

kutuz Well-Known Member

Вам обовязково треба провірити справність проводки,думаю що в щиті нема доброго контакту на нольовій шині(це в випадку,якщо перед лічильником нормальна напруга,якщо вище норми ,сміло можна подавати до суду(тільки з розумом,почитайте угоду).А взагалі самий оптимальний варіант,то на вході в приміщення(будинок,квартира)ставити стабілізатор напруги попередньо вирахувавши сумарну нагрузку яка буде використовуватись,плюс...ну та та вже робота спеціаліста,який буде встановлювати стабілізатор

• Подобається Подобається x 2
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

"Усе по 3" - це китайський конфіскат.

• Подобається Подобається x 2
  5. kutuz

kutuz Well-Known Member

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

;)

7. Filosof

Сидю, слухаю музику Гріга. Я читала, що класична музика добре впливає на рослини. Це правда, мої рослинки дуже люблять класичну музику.

• Подобається Подобається x 9
  8. kutuz

kutuz Well-Known Member

;):)

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это, они вам сказали?о_О

• Подобається Подобається x 4
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Гріг -авангардна класика,якщо так можна сказати,особисто я не сприймаю......

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Зараз прийде знайома по торт.Сиджу п"ю винце червоне,захотілось чомусь....Гріюсь так,щось змерзла.:)

• Подобається Подобається x 7
  11. Filosof

Да, они. Ростут хорошо. :mocking:

Музика Гріга трохи важка. Але мені подобається.

• Подобається Подобається x 3
  12. Peri

Peri Well-Known Member

Зараз,конкретно,думаю над тим,кому написати лист(хоча б електронний),чи зателефонувати,(зайти - то важче),як було сказано у темі про щастя.:)

• Подобається Подобається x 8
  13. poetka

Дякую,за дзвінок;)На даний момент ви мені вчасно зателефонували....
    Бо щойно забрали торт...... і вперше мені чомусь стало жаль своєї праці.....В кожен тортик(навіть банальний,як сьогодні) я вкладаю трішечки душі...а так прийти забрати,досить того,що на халяву,та,ще й без "дякую":cry:
    Але позитиву в мене предостатньо.......а "винна" в цьому Пері,нахвалила мене на рік вперід,такщо тепер халявні тортики печуться легше...(Хоча -це вже тема про щастя і про щирість)
    П.С. Зловила себе на тому,що стало неприємно від такого.....Але люди різні.та нехай.

• Подобається Подобається x 10
  14. Filosof

Так само, як і я у свої картини. Тому не можу їх продавати.

• Подобається Подобається x 6
  15. FourA

FourA Дуже важлива персона

Да ладно уж Вам рассказывать такие ужасы! Так ведь жить нельзя! Так ведь и замёрзнуть можно! Какой кошмар! --- кстати, а что же теперь с тапочками будет? Весной подберёте?

• Подобається Подобається x 1
  16. poetka

Ну,картини,це зовсім інакше,я ж бо торти печу,власне,щоб їх продати,аби люди скуштували,посмакували ними до кави,чи чаю( в такий спосіб приношу людям задоволення...ну і мені не зле:))і на кінець щоб згадали мене добрим словом.....:)

• Подобається Подобається x 7
  17. FourA

FourA Дуже важлива персона

Из старой китайской философской притчи о двух философах - откуда Вы, не будучи пани Filosof, знаете, что она не знает, какую музыку її рослинки дуже люблять? ;)

• Подобається Подобається x 6
  18. Peri

Peri Well-Known Member

Романа продовжується!Моє сонечко-іменинник коханий,прийшов з роботи.:)
    Всім гарного вечора!
    До зустрічі у форумному застіллі...годинки так чере 2-3:)
    :kiss:

• Подобається Подобається x 12
  19. poetka

Привітайте від мене свого Романа,він певне мене заочно вже знає....нехай буде Вашим і здоровим....

• Подобається Подобається x 8
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)