Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як-як...:nea:
    Намахаю кондуктора....
    Возьму бльочок...і піду пішки...:sorry:(с)

• Подобається Подобається x 10
  2. Fon

Fon whom how

перший )))
    урочисто вітаю романа і все таке..

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

тееекс, купив стабілізатор напруги. виявляється маю на розетці 231 вольт увечері і 240 вольт пізнього вечора, себто в 1 ночі. значить монітор вмер собі не просто так ((
    ой, 243. фігові пироги ((

• Подобається Подобається x 8
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та то не пироги... То блочок правду намагається показати.
    Тово правда напруга 240 на ГЕС має бути а вдома 230...
    Питання звідки 243 принесло? (Китайці напевно фазу косять)

• Подобається Подобається x 3
  4. Fon

Fon whom how

нічьо не косять, я стабілізатор купив бо в мене згорів монітор від тих 240. во..
    а в неділю в 9 ранку, коли ващє нічьо в будинку не грає електричного, так всі 250 натягує. оттак-от..

• Подобається Подобається x 3
  5. Summer

Summer Well-Known Member

а нині перший день Зими!!! буду каву пити :morning1::morning1:, холодно на вулиці....

• Подобається Подобається x 11
  6. redfox

redfox Well-Known Member

всех с первым днем зимы!!!!! до НГ осталось 30 дней!!!

• Подобається Подобається x 12
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я шось така забембана....втомилась спекла торт (знайома попросила з якої гроші не візьмеш)....спекла......наразі посуду мооооре,тай таке......:)

• Подобається Подобається x 7
  8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Сегодня, как всегда, готовил утром кофе, и мы с женой угощали соседку кофе и бутербродами с сыром. Началась зима - всех поздравляю с её приходом! У нас как раз 1-го декабря пришёл мороз - на улице утром было минус 7. И сейчас, днём, те же минус семь. Сегодня ещё толком ничего не успел, но вчера я сделал несколько великих дел. Наконец-то поставил 2 светильника - взамен испортившегося на веранде китайского светильника для люминесцентной лампы поставил такой же - туда нашего производства не влезает. И второй светильник - извините - во втором туалете. Там ещё с прошлого года надо было его установить - просто с потолка свисала на проводе лампа - экономка, но я всё оттягивал его установку. И ещё одно великое дело сделал вчера - поставил на новое авто зимние шины. Пора, зима пришла. За 20 минут мне в шиномонтажной мастерской "переобули" колёса. Немного забавно видеть, как действует конкуренция - в радиусе ближе 1 км от моего дома я знаю не менее 5 шиномонтажных мастерских. Заехал в одну, спросил, сколько стОит "переобуть" колёса моего размера. В одной мастерской - 140, в другой - 120, в третьей - 110 гривен. А в четвёртой - 96 грн. Ну я туда и приехал. Правда, у них не нашлось 4-х грн. сдачи, было только 2, так что мне это стОило 98 грн. ;)

• Подобається Подобається x 9
  9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О...то слово так до мене підходить;).
    Другий день сиджу дома...захворіла.:sad:

10. poetka

Ну, а де ж ти пропадала-пропажа;)

• Подобається Подобається x 5
  11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А....то якась дурня в голову стукнула....треба було її вибивати:))):))):)))
    А поки вибила.....то й захворіла:sad:

12. Shine

Shine Well-Known Member

Йой, та може не треба було так довго вибивати;) Але добре, що Ви вже тут:give_rose:

13. poetka

Ага!!!!!
    Добре,шо я вже посуду повимивала, зараз черга дійшла до підлоги а я вже не встану з крісла...Як каже моя сусідка;Устала отдыхать.......

• Подобається Подобається x 12
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сьогодні нарешті відіспалась і відігрілась. І все одно ніби досі морозить. Від вимушених прогулянок на морозі і чекання транспорту відморозила правий лікоть о_О Зараз не можу нормально на нього спертись.
    Вчора чоловік на годину пізніше з Варшави приїхав, бо потяг поламався. То встигла латку на крісло пришити. Хоча він був такий змучений, що не помітив :sad: Довелось тицьнути пальцем. Ще й не помітив, що в зупі картоплі не було (накидала туди всього, що було в холодильнику). Сьогодні знову в 6й поїхав на потяг. От думаю що йому на вечір файненького приготувати. Може салат, і зразу на конкурс буде? ;)

• Подобається Подобається x 11
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Заходила у свій університет. Ходила на ринок. Змерзла. Зараз вип’ю гарячої кави. :vo:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хотіла йти в супермаркет за продуктами і хімією, але згадуючи як в ті дні намерзлась, не хочеться з дому вилазити. Завтра вже з чоловіком піду. Хоч поможе сумки тащити..

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну так я тоже, встал не спеша. Вышел это значит подышать свежим воздухом. Прикурил, а дым так и примёрз к сигарете. Глядь на градусник, ёк-макарёк, - 33. Я рвать когти домой и что вы думаете, пришлось оставить тапочки и теряя мозоли, добрался до кухни. Тут совсем было не до кофе. Хорошо что детей возят на школьном автобусе. До неё аж но 367 метров.

18. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

-33... о_О
    мій ніс ледь -7 витримує...а тут таке....

19. deva

deva Well-Known Member

прийшла з двору змерзла, але зараз собі зроблю чай з MIDAUS NEKTARAS:) і буде мені тепло і добре

20. kutuz

kutuz Well-Known Member

В магазині,в продовжувач на пять гнізд впихнули пять однакових стабілізаторів одної фірми китайоського виробництва,так всі вони показували різні результати від 110 до 130 вольт.Китайського виробництва можна використовувати лише що ракетки для бадмінтону,а остальний товар, буде собі дороще;)Звичайно,що вони ще всім дадуть прос...сь,але ще не зараз,їм потрібний ще час.Хоча чесно кажучи знімаю перед ними бейсболку(також їхньго виробництва)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)