Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. kutuz

kutuz Well-Known Member

Оооо!Так ми можемо дійти до форумного дефіле нижньої білизни;):))):blush:

• Подобається Подобається x 4
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Третій день хочу бутербродів з сиром... звично. :)

• Подобається Подобається x 8
  3. Peri

Peri Well-Known Member

Зробила одну важливу справу...проаналізувала недоліки...ех,можна було б краще...
    І чому то так буває - *умная мысля,приходит опосля*?
    Загалом,непоганий день.:)

• Подобається Подобається x 7
  4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Сообщите, когда будете в Донецке - с удовольствием угощу! И не только бутербродами с сыром, но и кофе предложу! Сам готовлю, в керамическрй турке! Вот сегодня не спится, проснулся рано, ещё до кофе, и включил свой ноутбук. Но минут через 15 запищит будильник, и я опять пойду готовить кофе. Так что - сообщите, буду рад! Как минимум, кофе с бутербродами Вам гарантированы!

5. все залежитиме від висоти чобіт :)

а чомусь так завжди, як тільки чогось неможна, так його одразу дуже хочеться :dntknw:

сьогодні знов переконалась у справедливості вислову: речі не завжди такі, якими вони здаються на перший погляд. а особливо, люди :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  6. victorys

victorys позитивчик :)

а чо одключили а не відключили? ;)
    а шо Un.Known не можна бутербродів з сиром? Я щось пропустила? :scratch_one-s_head:
    Щось в мене багато питань з самого ранку.. :)
    Сьогодні після роботи в мене інвентаризація, певне до пізнього вечору...:nea: Але тішить те, що за інвентаризацію дають 1 вихідний день, а для мене кожен вихідний на вагу золота, адже сама дорога до Львова займає близько 9-10 годин (машиною), це при тому, якщо границю швидко проїхати, що не завжди вдається :sorry:Та й такво.
    Снігу в нас намело багато! Маю враження, що він вже тиждень падає без перестанку. Павел в ночі вставав до пєца підкидував, казав на термометрі -12 було, брррр.

7. deva

deva Well-Known Member

я також люблю, але в сендвічниці, щоб сир аж розтопився і ще туда посипати базиліком

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Всьо на їдло переводят....ех....:sad:
    Не в їдлі щастя....:sorry:

9. redfox

redfox Well-Known Member

у меня вчера был просто АЦЦКИЙ день! началось все с того, что я не выспалась, пришлось рано встать чтобы до работы на машинке добраться, оделась и решила, что раз я на теплой машине, то никакой поддевки одевать не буду, а на улице тем временем было -15!) выехала, попала просто в мега пробку! постояла 1,5 часа, поняла, что уже вообще никуда не успеваю и решила заехать во двор - оставить машину и ехать на метро - до него как раз километра полтора ставалось . пока перестраивалась - меня НЕ ЗАМЕТИЛ водитель лэнд крузера 200 - бац бум барабах - первое ДТП) и что обидно Я НЕ ВИНОВАТА! но отделалась несколькими царапинами - решили разъехаться) поставила машину - пошла, нет побежала до метро - я же в осенних сапогах была) ну машина же теплая!)
    большое спасибо моему МЧ - без него я бы точно не справилась и осталась реветь гденить и вытирать сопли!) он меня сильно поддержал и не дал в обиду)
    доехала до работы на метро - и тут - мой шикарный шарф застревает в молнии куртки - ее не застегнуть! ну благо до работки не далеко!)
    вот так начался денек!)
    хорошо, хоть не опоздала :)
    вечером забрали машину, доехали домой, решили на выходных доехать до ремонта)

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Можна. Руки не доходили.

Але сьогодні вранці форум почитав чоловік. Майже образився. Зараз жую бутерброди з сиром... :)

• Подобається Подобається x 10
  11. FourA

FourA Дуже важлива персона

Эх вы, уважаемые дамы! Как вы не можете понять - не бутерброды важны, а внимание! Я ведь так и понял, о чём написала пани Un.Known - приятно, когда кто-то угощает, кто-то заботится! И самой, конечно, можно сделать. Но это будет не то!.....

12. Fon

Fon whom how

о велика богиня Багіня Погоди і Гідрометцентру! з превеликою вдячністю красненько дякую за те що слякоть зникла і вдарив морозець! за це жертву тобі принесу - 2 апельсина і мандаринку. і споглину тіло твоє яко чебурек смачнючий жирний і відіпью крові твоєї яко кісіль грушевий. і не забуду кидати через праве плече дрібні білі копійки, або було тобі на мазераті, а нам на чудову погоду. наразі..

• Подобається Подобається x 14
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, людоньки, не знаєте, про що просите!!!!
    У нас випав сніг і вдарив морозець.. Розповіла про свої пригоди там.

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

В мене вже є нарешті нет:)Можу з вами полялякати трішечки:)Цілий день нету не було,ходила,як сновида,місця собі не знаходила:sad:Ну звідки така залежність?:cry:

15. poetka

Чоловік взяв відпустку на тиждень, а вже другий день сидить на роботі:sad:І як це називається?:sad::sad::sad::sad:

16. Filosof

Filosof Well-Known Member

Як мені це відчуття знайомо! Я уже так звикла до інтернету. Треба щось подивитися. Зайшла - і інформація перед тобою.:)

• Подобається Подобається x 10
  17. Summer

Summer Well-Known Member

морозець, мокрий сніг... пару раз чуть гривню не набила ))) тільки думаю зайду на південний, так вже половина прийшов з роботи ... трохи почекав під дверима :) я ж думала, що скоро зганяю))), зате молодець купив батон з маком, от зара і собі канапку з сиром зроблю )) ;)

• Подобається Подобається x 11
  18. poetka

Завтра Романа.......
    Не забудьте про нашого Ромка;)
    Зараз у всю по радіо вітають Романів і Романовичів....файно скоро свята.....:)

• Подобається Подобається x 12
  19. deva

deva Well-Known Member

йолки-палки;):)

• Подобається Подобається x 5
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Молодец он!:good:
    Кризис, нефиг расслабляться!

Статус теми:
Закрита.