Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Морально,чи як?

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

А я печу пиріг яблучний,свій фірмовий......

• Подобається Подобається x 6
  2. Shine

Shine Well-Known Member

В мене не весело. Цілий день - чайочки, таблетки, мікстури, гора одноразових хустинок...За дня дитині було легше але з острахом чекаю ночі, як то нині буде:sad:

• Подобається Подобається x 12
  3. poetka

Тримайтесь,лікуйтеся і не хворійте.Бажаю вам,і вашим рідним здоров"ячка.

• Подобається Подобається x 7
  4. Shine

Shine Well-Known Member

Щиро дякую:give_rose:Цього мені дійсно бракує...
    І навзаєм:give_rose:, бо здоров*ячко і сила ніколи не є зайвим.

• Подобається Подобається x 9
  5. victorys

victorys позитивчик :)

Стільки всього хотіла зробити цими вихідними.. А зараз сижу на роботі і розумію, що нічого не встигла :sad: У суботу пів дня робила салат олівє, а вечером ми поїхали до знайомих посидіти. Вчора пару годин пекла слойки з мясною начинкою, думаю до сьогоднішнього вечору їх вже не стане :pardon:
    Не знаю чи то у всіх так чи тільки в мене, але після будь якої кухонної роботи потім більше нічого не хочеться робити..
    От сижу і думаю, що не встигла пересадити квітки, пропилососити кімнату, поскладати речі, які горою лежать на кріслі, протерти порох, поміняти постіль, випробувати акрилові фарби, ну і до кінця розпакувати валізу, яку ще тиждень назад привезли зі Львова і до якої руки ніяк не доходять :))) У деяких осінню починається депресія, а на мене якась така лінь находить, що слів бракує, тільки б спала і з-під теплої ковдри не вилазила :morning1:
    Купили ми ще на вихідних (через інтернет) лижні окуляри, тепер чикаєм поки прийдуть :) Як на лижі бракує грошей, то хоч окулярами натішимось :crazy: Наше захоплення лижами почалось у минулому році в лютому (тоді ми перший раз поїхали кататись). Під кінець минулорічного сезону вдалось мені дешево купити лижні чоботи (також в інтернеті), а для Павла теплі лижні штани, цього року окуляри і так з року на рік будем докуповувати обладнання дла розвитку нашого нового лижного хобі :)

6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго времени суток! :good: Как всегда, проснулся не спеша. Пошёл во двор подышать свежим воздухом. Но не тут то было. Завалило всё снегом и ещё вылит. Дети пробились до школы, жена до роботы и это уже радует.:mocking: Вернулся в дом. Испил кофе, насмелился и с сыном пошли убирать снег. Расчистив место где я люблю дышать свежим воздухом, я перекурив вернулся в дом, а сын продолжил уборку.:mocking:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас такий дощ лупить!і вітрюган аж дерева гне.Хотіла поспати подовше.але хіба будеш спати коли дощ так тарабане по вікнах,підвіконню..ціла канонада.Ось сіла за комп з горнятком кави...балдю...:)

• Подобається Подобається x 11
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в нас слякоть...
    мала не спить з 4-ї...спробували висунутись...в полі за півгодини були як хлющі...
    Прийшли і кукаєм...
    А за вікном...

Зараз спробую трохи вийти в срєдоточіє...
    Тре в аптеку...пару памперсів купити....і ше обезболюючих.... і від тиску.
    Бо потім за рецептами ходити тре....

9. poetka

А я з Сихова вже прилетіла і поставила тушкувати картопельку з курочкою(рагу) і компот варю з сушениць...Погода звісно нееее дуже, але,але......зігріває кавуся(цикорій) і вчорашній пиріг грушевий......

10. Summer

Summer Well-Known Member

морально... не люблю понеділки...ще й погода бррр яка...останні дні осені

11. Fon

Fon whom how

ааааааааааййй яка гадость під ногами. ану мороз наколядували швидко
    фууууууу!!! ненавижу слякоть! припиніть це. забороніть і розпустіть!

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Приліз....
    Поїхав на два склади...на їдному поцьомав клямку...на другому дешо скористав...
    Взєв"єм тото в пучку і почвалав в аптеку.
    А там...страшна картіна...для мого вока...о_О
    Срєдоточіє...

Гідно сі стратив...і ю ту....:sorry:
    О...
    А зара трохи віддихаюсі,хлепну кави...до лісу...:sad:

13. Filosof

Filosof Well-Known Member

Заплатила за інтернет. Бо мене одключили, якраз на вихідні. Посадила лайм. Прочитала конспект - у середу залік.

• Подобається Подобається x 6
  14. poetka

А я чоботи на краківському купила.Отак:yahoo:
    Половина базару не працює-страйкують,навіть світла чомусь на базарі немає....шо ся робит?Гвавт!!!о_О

15. Filosof

100 % :sad::sad::sad:

16. а фото ніжок в чоботях буде? :) а мені пора з собачкою на прогулянку, та й на роботу. почався звичайний день, звичайного тиждня :)

17. Filosof

Перемила посуд. Не люблю грязі, особливо у кухні. Замочила квасолю. Завтра зварю.

• Подобається Подобається x 4
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А можна попитати - ЯК?

• Подобається Подобається x 1
  19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Самый добрый Вам день, уважаемый Чалдон!(У Вас уже, когда я пишу это, поздний вечер!) Прочитал Ваш пост и ещё раз решил - уж завтра точно поставлю зимнюю резину!

• Подобається Подобається x 4
  20. Filosof

Я розкажу у Кімнатних рослинах.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)