Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я певно пару відер здав за своє життя... І Нічо...
    От тільки дітей колоти не можу.... Боюсь.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Таке саме... За роки служби привик зранку кава і вйо...

• Подобається Подобається x 4
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Но! Если надо. Как быть? Мне приходилось принимать роды. Вот это, в первый раз был шок. Ладно повезло, роженица попалась "мужественная". Инструктировала что надо было делать. До больницы было 70 км.

• Подобається Подобається x 10
  3. VasMT

Когда альтернативы не будет - без содроганий. Но когда можна доверить квалифицированному медику, то...
    А уж сколько я наштыркал шприцев в подчиненных, колег и друзей, одному Аллаху ведомо... Жену учил на куске сала со шкуркой и шприц с водой... Что б меня колола :)))

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

Это героизм!

• Подобається Подобається x 8
  4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Тоді нікому буде:cry:.Тай з дуру можна ручку від пательні того,зламати:)))

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні наїхали на мене з районної адміністрації з дивними претензіями, мовляв, от ви здійснюєте підприємницьку діяльність, а у вас нема дозволу на початок роботи.

Для довідки скажу, що я вже три роки працюю. Дозвіл на початок роботи давали різні бюрократичні організації. Пожежники, санстанція, якась там охорона праці і таке інше, але щоб адміністрація.... гм. Видно криза вдарила по кишенях і забрала їм чисто почуття гумору.

Після гарячої дискусії з можновладцями, сказали мені, що вони пішли радитися з юридичним відділом... Видно не зле я їх завантажив інформацією, подумалось.

Яке воно все голодне...

кажуть:
    напишіить лист-ходотайство у міську адмінітрацію, відділ торгівлі, щоб вас перевірили.

анекдот.

а хо-хо, не ху-ху?

• Подобається Подобається x 10
  6. kutuz

kutuz Well-Known Member

:dntknw:

• Подобається Подобається x 8
  7. VasMT

ПонтИв з рубА...

8. kutuz

kutuz Well-Known Member

9. VasMT

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І я так... півцеберка.
    Нічого не боюсь, особливо коли позаштатна ситуація.
    А мені родити. :)

Якісь заповнені останні дні... нема часу на ЛФ.

• Подобається Подобається x 9
  11. victorys

victorys позитивчик :)

Завжди як приїжджаю зі Львова, то кілька перших днів якісь такі :bad:
    Важко після безтурботного відпочинку повертатись до звичних сірих днів (дім-робота-дім-робота...)
    Треба собі знов якесь заняття знайти на місяць часу, а там вже знову до Львова тре буде їхати на С"вята:preved:
    І вже котрий рік поспіль отак катаюсь з валізками пару сотень кілометрів туди, пару сотень кілометрів сюди..Звиклось..
    Всьо, запарила чай, берусь за якусь роботу.

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

:haha:Та не всьо зразу,шось одне і троха.....Сніданок,то -сяте,мусе бути завжди...бо мій муж цілий день голодним тоді буде:) на обід правда йому пакую. але він коли з"їсть,коли забуде....і вечеря в нас постільки поскільки до 19.00,а оскільки він повертається 12.00 ночі,то вже й нічого не їсть...такщо сніданок то- святе......Таке життя,такий рух......

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:47 ----------

Мдя!!!!Нічого не скажеш ,без коментарів,......боюсь я старості,особливо в нашій країні...
    А тоді питання, а навіщо так швидко вставати?Можна й повалятись подовше....:)

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ----------

:good:
    І я берусь....

• Подобається Подобається x 5
  13. Locke

Locke невиправний реаліст

Хто спить - той не грішить. :)

14. poetka

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дупа.:nea:
    За перепрошенням.:give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  16. Chaldon

Муж у вас тоже, как и я, бедолага. В выходные наверное отрывается?
    У меня завтрак 19-00. Обед 23-00 или 24-00. Конченый я человек.

А вот это дело.

17. Locke

Locke невиправний реаліст

Та хіба з вами заснеш?... :)
    :)

• Подобається Подобається x 3
  18. poetka

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

:vo: ідіть зробіть собі кави і канапку з ковбасою і все пройде і "таска і грусть".

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

З ЛФ?Так це точно не заснеш, а ше трошка, а ше подивлюсь, а мо там,щось цікаве написали, а там і гляди,сама вже ,шось строчу...і так имнають дні і літа молодії, немає коли спати:)

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Глобальна.....

20. Chaldon

Спасибо! Чай уже испил. Кави тоже. Канапку з ковбасою, да хоть с икрой, в рот не полезет. У нас сейчас обеденное время 12-16. Привычка.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)