Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ви не працюєте?

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

В нас підйом 6.30...і теж канапки,вівсянка,або якась інша каша....або налисники,запіканки....і 7.45 розбігаємось,хто куди.........:)

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У них же в Тюмені інший часовий пояс,нє?

• Подобається Подобається x 3
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Мені погано стає, коли бачу, як беруть кров. Як я це ненавиджу!

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А як родити збираєтесь?;)За час вагітності стільки беруть аналізів, і всі з вени;)

5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ужас. Я два року тому сильно захворіла. Якась інфекція була. І я не ходила до лікарні. Хоча розумію, що це неправильно.:blush:

• Подобається Подобається x 2
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Еее,та з вени то прікол:good:Я люблю,коли з вени кров беруть - і не боляче зовсім.А от з пальця - брррр..Відразу ледь не гримаюся непритомна.От і завтра йду черговий аналз здавати.
    Звичні дні в мене - вдома на лікарняному.Вже хочеться на роботу,бо набридло вже трохи оте нічогонеробіння,але сил зовсіи нема,ще така ослаблена.От ганяю троха по лікарях,роблю всякі аналізи,тести..

• Подобається Подобається x 11
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ооо, я так само! З вени то як синяк потім, то болить трохи, але сам процес простіший, бо і кров не бризгає, і не болить так сам укол. А з пальця.. ееее.. Як згадую, то маю таку реакцію, як деякі на тертя пінопласту по шклі :shout:

Поки чоловік в столиці, то в мене розпорядок дня помінявся. Лягаю о 4, встаю біля 13ї. Але ні вчора, ні сьогодні не дали поспати. Вчора чоловік в 9й!! ранку написав смс, що третя світова починається (то він так буйно відреагував на корейський конфлікт), потім дзвонив питати чи я ще сплю.. Сьогодні ж просила його не турбувати, навіть якщо війна почнеться. Але є така штука як домофон, в який дзвонять всі, кому не лінь (поштарі, кур'єри, спамери, продавці картоплі, сусіди без ключів тощо), при чому дзвонять у всі кнопки підряд! В нас 29 квартира, і коли я підходжу до домофону, то там вже нікого нема, бо попередні сусіди відгукнулись. Тож цього ранку вже не вставала. А біп-біп будило кілька разів по черзі з будильником (змовились чи що? ;) ). Ну і от встала - водні процедури, розминка, чай, шоколадка, форум. Звичний день :)

• Подобається Подобається x 10
  8. Іспанка

Рідна душа:preved::preved:

На оцьому я завислао_О Ето як? Спамери теперка з віртуалу перенеслися в реал? І бульбу в Польщі по квартирпх носять?

• Подобається Подобається x 6
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Йой....о_О
    Якби я би"м то зраня з"їв...то вже би"м сі не рухнув....:nea:

10. Alias

Хто б мені зараз приніс, а то посилають в магазин, а мені лінь..

• Подобається Подобається x 5
  11. Іспанка

Я б з радістю,але мені пару сотень км прийдецця бігти:)))

12. Alias

Пару???700 км!:))

• Подобається Подобається x 4
  13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Работаю. Работал и буду работать. "Дураков" работа любит. Но моя работа меня так любит, что иногда меня балует. Даже путешествиями по миру.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Спамери розносять листівки-рекламки. Ліниві спамери є культурними і не смітять, а залишають стопку листівок на поштовій скрині. Люди беруть, прибиральниця викидає. Менш ліниві спамери туцяють по листочку в кожну скриньку. Винахідлива прибиральниця підставила під скринькі коробку, в яку ці листочки зразу і потрапляють :) Роботящі ж спамери оббігають всі 12 поверхів і розкидають листівки на килимки біля кожних дверей. Культурніші кладуть по 3 листівки (бо ж 3 дверей на поверсі) на ящик в коридорі (не знаю що там, може шланг пожежний). А спамери з дорожчих фірм, наприклад великих супермаркетів, розносять газетки в кульочках одноразових і чіпляють їх на клямки :)

А селяни привозять картоплю і цибулю щокілька днів.

Ще якось приходив чоловік, який в домофон сказав, що він "господар дому" - то така посада типу чи що. Я зразу запідозрила, що щось не так, бо ж господар дому мав би мати ключ! Коли він подвонив в двері, то тицьнув список, на якому треба було підписатись. Я почала розпитувати за що взагалі то підписуватись, а він щось пробурмотів. То я попросила показати першу сторінку, а не сам список підписів. То він поморозився і пішов далі о_О

Так що у мене весело - прохідний двір :haha:

15. FourA

FourA Дуже важлива персона

Здравствуйте, многоуважаемая пани Alias! У нас собственный дом. Мы 20 лет назад переехали в Донецк из Армении, где я работал после окончания университета за заводе, а жена там преподавала математику в школе. Наше с женой детство и юность прошли в Донецкой области в промышленном городке Константиновка со 100-тысячным населением. Мы с женой учились в одной школе, кстати, той самой, где несколькими годами позже училась широкоизвестная Наталия Витренко. Точнее, она училась вместе с нами, но на 6 классов меньше - кто обращает внимания на такую мелюзгу? Вы неправы насчёт халявных бутербродов. Во-первых, мы себе можем позволить угостить соседку по утрам кофе и бутербродами с сыром. Главное здесь - общение. Вторая соседка приходит к нам пить кофе раз или два раза в неделю, по выходным - она в рабочие дни бежит рано на работу, ей туда трамваем ехать более получаса. "Ежедневно" приходящая соседка иногда пытается принести либо сыр, либо банку сгущёнки - мы её поругиваем, и говорим, чтобы она не делала этого. Иногда она приносит то испечённые ею пирожки, то баночку квашеной капусты, то ещё чего-нибудь домашнего. Когда 3 года назад в наши дома проводили газ, мы уговорили нашу соседку, чтобы она тоже подключилась, она не решалась, говорила, что не потянет с деньгами. Мы одолжили ей денег, и она очень довольна, что теперь она с газом. Долг она вернула нам сразу же. Мы понимаем, что к нам приходят не ради "халявы" - это общение соседей, традиция, своего рода игра. Оно того стОит! Жена по субботам вместе с этой соседкой ходят на ближайший к нам рыночек (2 трамвайных остановки), туда по субботам из окружающих сёл привозят творог, сметану... Жена "заражает" соседок любовью к цветам - у нас на участке более 50 кустов роз, с ранней весны до самой поздней осени цветут различные цветы. А в доме и на крытой веранде - более сотни цветов и различных растений в горшках. Зимой там настоящий зимний сад. Это было сделано мной после того, как мы переехали сюда. --- С уважением!

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Шановна пани poetka! Вообще-то мы с женой на пенсии. Получаем огромную украинскую пенсию - на двоих целых 200 долларов в месяц! На такую пенсию мы кормим двух собак, покупаем бензин для своих авто, каждое утро угощаем одну(а в выходные двоих) соседок кофе и бутербродами с сыром, платим за коммунальные услуги-вода, газ, электричество и уборка мусора, телефон и интернет... Шикарно живут украинские пенсионеры! ;)

• Подобається Подобається x 13
  16. Alias

ВАУ!Многоуважаемый господин FourA, Вы ,конечно же наверное поняли, что я так написала совсем не имея ввиду меркантильность Ваших соседей.Это было написано шутя:)Очень приятно, что есть такие люди как Вы и Ваша семья, что есть такие соседи.Я просто в восторге от того, что прочитала.Не часто встретишь таких дружный и доброжелательных соседей.[​IMG]Пусть у Вас и дальше будет всё хорошо[​IMG]

• Подобається Подобається x 10
  17. FourA

Спасибо Вам, уважаемая пани Аlias, за добрые и красивые пожелания! Да всё я понял! Я тоже хотел бы от всего сердца пожелать Вам всего самого хорошего! Особенные пожелания здоровья и благополучия Вашему ребёнку! Дай Вам Бог силы, терпения и уверенности в лучшем! -- При случае попробую выложить на форуме фотографии наших цветов. Пока не пробовал загружать фото из своего компьютера на форум, но постараюсь.

• Подобається Подобається x 8
  18. Alias

• Подобається Подобається x 8
  19. FourA

Да, извините, пожалуйста! Именно о ней я и писал. Ещё раз прошу прощения!

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

3 часа разница.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)