Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Голова болить. Таблетка не допомогає. Піду зараз вип'ю чаю з калиною.

• Подобається Подобається x 7
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  3. Filosof

Так воно і є.

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я в русі цілий день,щойно з Сихова приїхала, народ в пежухах тільки і про податковий кодекс говоре,всі бутики (майже всі) закриті....
    Вийняла з духовки шарлотку,хоч нею не натішусь пахне,дурнувато....дала до неї апельсинової шкірки.......

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Знайому зустріла в маршрутці, в якої 5 дітей......о_Отака вся радісна,щаслива....має хлопчика молодшого з СД......ви б її бачили,ну така вона життєрадісна,не те,що я:sad::sorry:

• Подобається Подобається x 16
  5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ви то якось так всіх під одну лінійку свистроїли:sad:.Хоча,якщо Вам дають підстави і можливість так думати...:pardon:

• Подобається Подобається x 2
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

....та то я не зі зла,то з доброю іронією ;)

7. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Вчора ввечері сіла за роботу,запрацювалася до другої.Потім згадала про ще один блок роботи...Коротше,коли я підняла голову від паперів,була шоста ранку.Тепер треба було шось приготувати,далі вже настав час іти на роботу...Зараз сиджу і думаю,чому мені досі не хочеться спати.:crazy:

• Подобається Подобається x 14
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день. Я ше живий...відчуваю всім тілом...всьо болить,як холєра... Голова - буба,ребра - буба,тото,жи в ребрах -буба,нирка - буба,крижі - буба...всьо - буба. Температуру,ніби зігнав,за ніч стлумив купу антибіотиків,обезболюючих,заспокійливих..запив тото кавою...зара на тому коктейлю...хм...фунциклюю... Виліз з Зоряною на прощу. Погодка аж шепче,аж не віриться,що скоро Армаге...е-е-е...Рамадан...український. Зоряна позаду видає якісь звуки,а я переставляючи кінцівки,прєдаюсь філософським ізмишлєніям на тему:"Что же будєт с родіной і с намі",про суть буття і схожим бздуром... Та й во так... О...

• Подобається Подобається x 17
  9. Filosof

Подивилася новини з Києва. Буде гаряче цього разу. о_О

• Подобається Подобається x 8
  10. kutuz

kutuz Well-Known Member

Поки що ,вроді,звичний день,сиджу без роботи,повітря навколо наелектризоване,купа проблем,але Бог добрий,якось з цього вийдем.А ви знаєте,може і не зовсім звичний сьогодня день,бо нині стався кумедний випадок:Я пішов на балкон покурити,в одній піжамі,благо,як на кінець листопада погода гарна, а жона вийшла,щось взяла і пішла додому,закривши двері на балкон з квартири(каже автоматично),а дома іграло радіо шансон...:)))Півгодинної відсутності чоловіка і тата(донька дома хвора)ніхто не зауважив,стукоту в шибку вікна також ніхто не чув.Ось так,якби не Савушка,який просився на балкон,сидів би я довго там:sad::)))

• Подобається Подобається x 15
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та то ще нічого:) Ми колись з сестрою взимку(тоді градусів 20 морозу було.казали)маму на балконі закрили.А було нам..ну десь по рочку, тільки ходити навчилися. а вона білизну вішала.Бідна, мусила чужих людей просити,щоб зайшли через двері і відкрили балкон,бо з нами німцями було дарма говорити...сміялися та й годі.Але якось вдалося втокмачити в наші голови як відкрити двері.Бідна, щось біля години простояла на балконі:sad:

12. kutuz

kutuz Well-Known Member

Та я вже думав також просити чужих людей,але як на зло мимо проходили тільки молоді дівчата і думаю,що реакція коханої після того, як в двері би подзвонили молоді дівчата і просили її випустити чоловіка,то реакція її могла б бути не однозначною.:))):))):)))Та й пательні потім ремонтувати;)

• Подобається Подобається x 10
  13. baby girl

baby girl Member

треба вибирати чавунні))їх точно не треба буде ремонтувати))

• Подобається Подобається x 5
  14. Romko

Та й парастас...потім гостина...:sad:
    Дорого....:nea:
    Добре"сте зробили....:sorry:

15. Romko

Під ранок вдалось заснути.
    Накачався піґулками і кімарнув.
    Хвилин 100.
    О...:sorry:
    Встав...зробив кави...
    Заглянув тутка...порадив Лостіну зі Львова,як боротись з депресією...хм...швець без чобіт,їті....
    Якби ж я знав...я не психолог....
    Ообисто я мрію,щоб мої проблєми воплотилися у фізичну форму.
    Канкрєтну.
    У вигляді...хм...купи обколених малолєток...або,якого качка...або...
    Ну,карочє,в тім випадку я б си раду дав.
    Файно б дав.
    Раду.
    Бігме.:sad:
    А так...сидю...ждю.
    Мала за встане і почнеться звична круговерть....
    Звичний день.
    Збираюсь з силами.
    Та й всьо.
    Мозґи вже майже не фунциклюють....
    Та й во так....

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:39 ----------

Почалось....
    Встала...і зразу двіжєнія.
    Я ізобразив з себе Indesit,чи то Candy...вірніше "В"ятку"...заправ тото всьо...
    Мала зраня більш-менш поважна....з півгодини,поки не прокинеться.
    Взяла книжку...вдає,що читає...

А я зараз йду в срєдоточіє хомо,жи сі називає базар.
    Ізображати щуку
    А потім...в ліс...
    Звичний день....

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ми ходили кров з пальчика здавати. Навіть носика не зморщили... Весь в діда!:good:

• Подобається Подобається x 9
  17. FourA

FourA Дуже важлива персона

Как и подавляющее большинство моих дней, этот начался со звонка будильника (в мобилке) - в 6-45. Сразу же пошёл варить кофе - через 15 минут должна прийти соседка пить кофе. Мы традицию утреннего кофепития с соседками поддерживаем уже более 10 лет. Кофе варю и подаю я - в керамической турке - так он получается более ароматным и вкусным. Также моя обязанность приготовить и разогреть в микроволновке бутерброды с сыром. Жена опять плохо спала ночью, у неё толком не прошёл грипп. Кашляет. Я перенёс его лучше - сразу стал принимать ремантадин и амизон - лечу не симптомы, а причину. С соседкой поговорили "за жизнь" - её сын разошёлся с прежней женой, внучка бывает то у них, то у матери. Жена попросила перемолоть мясо индюшки на котлеты. Потрудился, покрутил мясорубку. Позвонил сын из Германии, он любит получать мамину поддержку - в свои 41 год. Два раза звонили в домофон - первый раз на мониторе увидел знакомое лицо газовой контролёрши - просила дать показания газового счётчика, второй раз позвонил незнакомый мужчина. Оказалось пришли исполнители к соседям через дом - молодая семья взяла кредит в банке и не возвращает. Попросили передать соседям, чтобы связались с ними - иначе будет хуже... С утра хмуро, шёл дождик. Угостил собак бубличками - прыгали по 4 раза за бублик. Жена ворчит и требует, чтобы занялся домашними делами, а не сидел у компьютера. Куда деваться, иду!...

• Подобається Подобається x 12
  18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго время суток! Дамам :give_rose::give_rose::give_rose:
    Проснулся не спеша. Что то болит, значит живой. Выглянул на улицу, метёт и -12. Вышел во двор подышать свежим воздухом, докурил и бегом в избу. Включил комп и передал привет forum.lvivport.com.

• Подобається Подобається x 8
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У Вас коммуналка или соседка с соседнего дома приходит?Вот так уже на протяжении 10-лет соседи на халявных бутерах и кофе?:))

20. Romko

А ми вже в лісі... Мала іздає всілякі звуки,по дорозі спудила коня...якийсь хлоп фіров їхав. Кінь пігнав,фіра мало сі не перевернула,хлоп впав. Живий,но сі дуже матюкає. О... Хоч якісь розваги. Поза тим,намагаюсь десь дзвонити,їден найшов в себе в підвалі лямпечки...кокісь ІНи...має скинути на мило,чекаю на список,зара буду шукав,кому то зіпхати... Асісяй,карочє... Пильную малу,ухиляюсь від літаючих предметів,намагаюсь перетерпіти біль в нирці,часом говорю фтелєфон...заглядаю на форум... Юлій Цезар нєрвно курит в кулачок... А ше нині мав розмову...нагадав си анігдот. Як їден другому:"А за шо ти го' змордував? " на шо:" А він мене дурнем обізвав". " Хм...я тебе шодня так називаю...". "Ну...ти мене добре знаєш..." ... О... Але шо казати...був би вУмний,жив би в Сочі...е-е-е...тоїсть не був би в дупі. Чітатель в курсі. Він рапотат...а я в лісі балдю

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)