Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

В полит темах все спят.
    Готовятся к митингам?;)

• Подобається Подобається x 3
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нарешті,ух!!!!!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

• Подобається Подобається x 3
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Что, нравятся митинги?
    Или когда все спят?:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  4. poetka

Ну вмієте ж ви перекрутити......відчувається

Не те і не інше....ну може хіба мітинги більше....
    Я мала на увазі,на форумі сплять...:) і це не зле,бо за останні дні такі пристрасті буркотіли..

• Подобається Подобається x 4
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

Мітинги-то прикольно. На мітингах, як правило, багато людей до кінця не знає і не розуміє, за що чи проти чого мітингує. Цікаво спостерігати.

• Подобається Подобається x 9
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Когда слышу их (митингующих) объяснения на вопрос:
    - почему пришли и митингуете?
    становится понятно, почему и поддержки нет.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Почитал, правда выборочно, и скажу:
    - всё равно, не то пальто. (с)
    Есть места... :preved:

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви про харкотиння Чітатєля?:nea:
    Я вже почистив.:sorry:
    Пальто.
    Туалєтнов бумагов.:sorry:
    Соррі...срайтасьмою...:scratch_one-s_head:
    І попшикакав кульонськом водов....
    О....

• Подобається Подобається x 1
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Знаєте,по якомусь із ТВ-каналів показують передачу "Ти нє паверіш",чи якось так)))) так от-я зараз сама собі не вірю,що можу лягти на ліжко і випрямити ноги))).Бо минули вихідні,а я їх такими можу хіба в лапках назвати,були дуже "буйними":сьогодні в нас Храмовий празник-Михайла,то вчора субота-на кухні,сьогодні-Неділя трохи там,трохи за столом,і хоч гостей не було багато-кум і кума зі сім"ями,але я ледве дишу.Щойно все повимивала,поскладала (при тім,не забула 1 стакан збити))),а завтра з раненька на роботу....і ще ,нога,та що недавно була в гіпсі,болить страшенно(((...як то добре народитися хлопом-сів за стіл,випив,закусив,заснув-ніяких проблем)))

• Подобається Подобається x 12
  10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Пішов чоловік в душ і ув'язнився в ванній кімнаті :haha: Заїв язичок замка, не реагує на ручку ні туди, ні сюди. Придумав вилізти з вікна. :haha: А у нас ванна на другому поверсі, я кажу двері вибивай, а він - ні, йди на вулицю, закинь мені у вікно мотузку, я краще вилізу, бо двері потім назад ставити :))) (інструментів у ванній немає звісно, щоб зсередини спробувати шось зробити). Але я відмовилась мотузку кидати, долотом шось там поколупалась, якось вискочив той язичок... визволила чоловіка. :)))
    Йой, мала плаче (злякалась, що татко назавжди у ванній залишиться :))) ), пес гавкає, кіт мявчить, я нервуюсь і на всіх кричу... )))) Веселий вечір видався, одним словом. :)

• Подобається Подобається x 17
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нашо?:scratch_one-s_head:
    Думаєте,буде толк?:nea:

• Подобається Подобається x 6
  12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Може, пригодиться ще для чогось )

• Подобається Подобається x 8
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас так раз ванна сама закрилась :))) Тепер по одну сторону дверей лежить ручка, якою можна буде відкритись в разі чого, а по другу сторону викрутка :)

• Подобається Подобається x 16
  14. poetka

:))):good:
    Це точно....хоча,хто його знає, в них теж не солодкий хліб сім"ю прокормити.

• Подобається Подобається x 7
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 5
  16. poetka

Та,як що? Сиджу вас читаю:)Я на форумі можу й о 3 ночі "погуляти", я до спання,така собі знаєте.....старість не радість:mocking:
    А сьогодні прокинулась о 5.30,шоб все встигнути і парадокс нічого не встигла,тільки попсула,поки сиділа читала і писала,каша рисова пригоріла....заваняла всю кухню,мусіла своїм омлети готувати і сир, а так хотілось кашки:cry:,нічого туалет наївся...От ,що робе з людьми ранішнє пробудження....а потім гонки і скачки по хаті...ПОНЕДІЛОК, я вже поприбирала,з базару прийшла,останні новини прослухала.....Чергу за фермерським молоком вистояла......і ось знову тут:)Зараз буду ліпити квітуйочки на тортик і пекти шарлотку.....Чоловік хвалить,каже,шо я така господинька,так файно кашку варю рисову:)....

• Подобається Подобається x 13
  17. redfox

redfox Well-Known Member

я пытаюсь после отпуска заставить себя работать - пока не очень получается)))

• Подобається Подобається x 6
  18. Locke

Если вдруг ни с того, ни с сего возникло желание поработать - нужно немножко полежать и оно пройдет само по себе. :)

• Подобається Подобається x 11
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

Подивилася новини. Хай Бог милує - що зробили з Одесою - вбивають серед білого дня. Люди у смітті риються. Колись усе було по-іншому. До революції на розі Дерібасівської (Дерибасовской) та Решель'євської (Решельевской) торгували чорною ікрою з бочки. А Потьомкінські сходи підмітали своїми платтями дами. Ми усі тут живемо однією сім'єю. І так хочется, щоб Одеса знову стала Одесою. Я думаю, що усе те, що відбувається зараз - тимчасово. Ми пережили чуму 5 разів, революцію, Сталіна, Гітлера. І цих переживемо. ;)

• Подобається Подобається x 14
  20. Locke

Виходив в обідню перерву на вулицю. Досить холодно, неприємно. Деколи пориви вітру. Відчувається, що от-от зима. :sad:
    Нагадалася пісня з фільму "Кін-дза-дза": Мама, мама, что я буду делать. У меня нет теплого пальта... :)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)