Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

шось скоро потемніло...все робочий день закінчився...ВИХІДНІ!!!:yahoo:

• Подобається Подобається x 5
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну,вже шось спечіть і покажіть нарешті..........;)

• Подобається Подобається x 6
  3. Summer

Summer Well-Known Member

буду пекти, тільки яблука куплю по дорозі :)

• Подобається Подобається x 7
  4. deva

deva Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ходила сьогодні на ринок. Половина магазинів не працює - замки висять.:ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

З понеділка страйк на Шуварі.

А мене нині намагалися зробити жервою корупції...

7. Gron

Gron тафгай

Хабаря дали, але мало ? ;)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не давав.

Прийшов у рідну адміністрацію.
    І тут... після трьох років роботи, вони мене запитують, а ви маєте дозвіл на початок роботи?
    Кажу: дозвіл? від кого?
    - від торгової палати.
    - ні, та він мені 100 років не потрібен.
    Дзвонять у міськраду у торгову палату і чую, як там переконують, що мені дозволу не потрібно, а з райадміністрації переконують і просять, щоб все таки вони мене прийняли і дали дозвіл.
    Після довгих вмовлянь, представник з міськради (з торгової палати погоджується).

Після розмови по телефону, кажуть, таки вам тре дозвіл, а враз що станеться!
    Кажу: станеться ШО?
    -ну.... пожежа...
    -яка пожежа? У мене є всі дозволи від пожежників, все майно застраховане від пожежі.
    - а якщо отравлення, хто відповість?
    - санстанція, ми виконуємо чітко всі приписи!
    - ну... все одно, підіть в міськраду.
    -не піду.
    - чому?
    - а ви чули протаке явище, як єдине віконечко?
    - ну...
    - так от, воно є для того, щоб я не ходив куди пошлють. У єдиному віконичку мені сказали, що мені не потрібно більше дозволів.

Тут вони не знали шо казати, бо ситуація для них нова. І таке враження, що дозвіл, який вони мені хочуть дати, вони самі й придумали.

В понеділок буде друга серія.

• Подобається Подобається x 13
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Будеш місіонерством займатись?
    Як літом в Криму?

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

найбільше що мене злить, так це те, скільки нЕробів розвелося у нас в державі!!!
    дві людини з адміністрації цілу годину, або більше потратили на мене, переливаючи з порожнього - в пусте, щоб шось мені нашкодити. Кому то ГЕ потрібне? Яка від нього користь? А сидить, отримує зарплату з моїх податків, мало того, накручує на хабар.

Ще один момент. Я продавцю плачу 900 гривень за півмісяця роботи. Продавці - пенсіонери, які нікому не потрібні, ніхто їх на роботу не хоче брати. Так от, питають:
    - ви ж знаєте, яке важке життя, які ціни, а ви так мало платите продавцям. За 900 гривень неможливо нині прожити.

мене чуть не перекосило від злості, кажу, послухайте, а чому ви пенсіонеру платите 700 пенсії гривень на місяць і вас то не цікавить, як він має вижити? Я взяв пенсіонера на роботу, якого ніхто не брав, плачу їм більше за півмісяця, ніж ви за місяць, а ви ше якісь притензії!
    Замовкли. А чого замовкли? Бо думають вони не про розмір грошей, що отримає пенсіонер, а за те, щоб я більше відрахував у місцевий бюджет при виплаті зарплати.
    От такі трутні у нас при владі і їх тре кормити.

• Подобається Подобається x 15
  11. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

У житті бувають такі моменти, коли все йде шкереберть, і все не так як би хотілось.
    І тут з'являється найкраща подруга:)
    Прогулянка вечірнім Львовом + кава + співи на пл. Ринок під гітару = НоГИ болять до сказу, але прийшло розуміння того, що ЖИТТЯ ВДАЛОСЬ:good:
    Для щастя багато не потрібно.

Ось такий день, який починався парою з фізкультури і не обіцяв нічого цікавого.

P. S. А ви знали, що під час ходіння покращується настрій, я мабуть 10 км намотала і це дуже круто.

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

А ще я нарешті забрала подяку з "Форуму видавців"
    Гарненькі книжечки:)

• Подобається Подобається x 16
  12. Romko

Отак є...
    можу стати на захист когось...а коли плюнуть на мене...обітрусь...
    Хоча...можливо він і має рацію...отой Чітатєль....
    Більше працювати треба.
    А не писати фігню на форумах...
    І в лісі гуляти лиш по вихідних.

13. poetka

Звичайна ніч....всі пішли спати,навіть Ромко,.....вже 40 хв.,як на форумі ні душі.:)

• Подобається Подобається x 10
  14. deva

deva Well-Known Member

Вчора їздила в карпати, всі питання вирішила (вроді;)), назад вечером ледве доїхала додому, такий густий туман був , але хоч добре що не по всій дорозі, а тільки в нашій області. В карпатах була дуже сонячна і гарна погода. Снігу ще видно.Проснулась сьогодні в 5 год ранку, щось останнім часом спати довго неможу. Проснулась, поскладала в шкафах, випила кави.Маю сьогодні декілька зустрічей в місті, треба привести себе в порядок і спланувати день. На вулиці якась мряка, сиро, може поміняється погода. Сонечка хочу.:)

15. Romko

Він не мене обхаркав.
    Не лише мене.
    Він смачно плюнув на всіх тих,хто в нашій державі опинився за бортом.
    За бортом життя.
    За бортом суспільства.
    На тих,хто весь час...все здоров"я...всі сили присвячує важкохворим дітям...
    батькам...на котрих наплюла оця так звана держава.
    разом з чітатєлями.

Країна моїх снів, кошмарних снів,
    Країна моїх днів, безглуздих днів,
    Країна моїх слів, дешевих слів -
    Країна У...
    Країна У...

Я не виправдовуюсь...просто боляче і гидко.

• Подобається Подобається x 9
  16. poetka

Тримайся.І не переймайся якимісь там Обкомівцями брудно-зашмарканими,ти ж дивишся з висоти, а він...ну сам знаєш звідки....Будь вищим за нього і за обставини.
    Не оті слова мают тебе боліти....він того не вартий,точно 100%-процентово.

• Подобається Подобається x 9
  17. terRen

terRen Дуже важлива персона

Я також в тому переконалася і дуже рідко щось пишу ,хіба почитати і зробити свій висновок ,але для себе.:)
    Тема політики та релігії (скільки є партій,конфесій, громад...,стільки й правоти)і нікому нічого не докажеш, бо із своєї точки зору кожний завжди правий.:sad:

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

Як я Вас розумію,і як класно ,що є така людина , яка тебе розуміє і підтримує.:good:

18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Усе так, як і завжди. Проснулася, прийняла душ. Хотіла підстригтися. Не буду - шкода волосся. У мене уже довга коса. Намалювала васильки. :)

• Подобається Подобається x 8
  19. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Надихнула мене victorys розмалювати і в себе вдома стіни,почала я з арки в кухні.Але ще буду поправляти тоненьким пензликом:blush:....

• Подобається Подобається x 13
  20. Romko

Вийшли на узлісся...аж дух захоплює... З усіх боків стіна чорного лісу...а перед нами...біле озеро туману,пронизаного місячним сяйвом...а місяць нагорі,повний і такий яскравий...Десь збоку ухає наш знайомий пугач...йдем в гості. Зробим коло...потім на молитву до монахів...потім на цвинтар,"на свічки" і до хати. Звичний вечір..."Ще один день пройшов,ще один крок до краю..."

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)