Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

• Подобається Подобається x 12
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

:))):good:

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Посиділи на цвинтарі...мусим йти,таки тамкай...в той світ... Межи хомо... Але треба,бо завтра маю надію на дві години незвичного дня...тре дешо зробити. Нині була прекрасна погода,повім я вам...сіренько...файно-файно так...о...

• Подобається Подобається x 9
  4. victorys

victorys позитивчик :)

Плєцаки і торби з подарунками спаковані, після роботи кидаєм то всьо в машину і до Львова!!! :preved: Хочу сьогодні вийти з роботи на 2 години раніше (бо дорога далека, ще не відомо яка там ситуація на кордоні і скільки стояти прийдеться...), але щось чуйка в мене, що під кінець дня впаде на голову десять важливих справ які треба зробити :ireful1: Плануємо бути у Львові десь в ночі, якщо вдасться доїхати до 24:00, то буде добре. У суботу йдем на весілля, шлюб на 13:00 :wacko: навіть виспатись не встигнем...Ех, ну що зробиш, гуляти так гуляти! :dancer:
    А в понеділок знову в далеку дорогу сюди...

5. poetka

А я з базару прийшла.Люди налякані,кажуть будуть закриватись магазинчики, у нас вже половина магазинів закритао_Острайкують,чи що?Прийняли цей закон і людей пускають на виживання,знову ціни гахнуть.:sad:

6. Summer

Summer Well-Known Member

п'ятниця... навіть не відчула, голова забита роботою, кодексами, і всім тим, що зветься новими законами...
    а погода -красота, так гарно! треба зробити перерву на каву :winkc:

• Подобається Подобається x 11
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

То що половина магазинчиків вже закрита, то або страйк, або паніка, або ж це комусь вигідно. Бо на сьогоднішній день немає передумов закриватися. Податковий кодекс ще не вступив в силу і навіть не підписаний президентом. А то що ціни зростуть - то однозначно. Підприємці захочуть компенсувати собі збільшення податків, а заплатимо за це все ми - прості покупці. Вкотре прийдеться виживати. А там не за горами збільшення на 50% ціни на газ, і є інформація, що подорожчає електроенергія, правда кажуть не дуже сильно.

• Подобається Подобається x 8
  8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я збираюся якраз на ринок, по продукти. Подивлюсь, що там робиться - може той ринок не працює.

• Подобається Подобається x 4
  9. Sauer

Sauer Well-Known Member

Во:good:. Ціни якщо піднімляться, то по причині не бажання продавців ділитись з державою своїм коштом, а чужим - так то запросто.

• Подобається Подобається x 7
  10. poetka

Нагадала мені Un.Known,що я можу писати вірші:)бо з тими тортиками і пирогами суцільна деградація:hang1::sorry:

• Подобається Подобається x 6
  11. Locke

Причому хороші вірші! :good:
    Але тільки не пиши віршів про податковий кодекс :))) бо тепер тільки це у всіх на умі і язику :wacko:
    А от щось про життя, про кохання, щось позитивного хотілобся почитати.

12. poetka

Розумієш,знову мене на тому блозі заблокували........ я мабуть скину вірші сьогодні у вечері на свій сайтик,http://o-furda.com/з ним троха складніше, і фотки чомусь видовжені виходять(ну не розуміюсь я на цих штуках:sad:) поки вимучу.......кошмар.

13. Locke

Я вже колись пробував заходити на той сайт (знайшов з Гугловою допомогою :cools: ), то як тільки відкривав сторінку, де вірш написаний повністю, верхню половинку екрану закривала якась чорна мара :sad: і було видно тільки декілька нижніх рядків.

• Подобається Подобається x 2
  14. poetka

Та вже ніби добре:)Тільки туди повставляти треба всього кучу, а я ні сил,ні часу.... а з тим треба,такій як я повозитись:cry::)))

• Подобається Подобається x 1
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

....гаряча кава з солоним присмаком сліз...і не зрозуміти,що більше обпікає чи кава,чи гарячі сльози серце....

• Подобається Подобається x 8
  16. poetka

о_ОЩо таке?
    Не сумуй ясна зіронько...все минуче і сльози також.Завтра буде новий день і гарні новини....ОБОВ"ЯЗКОВО,побачиш;)

• Подобається Подобається x 10
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Олю, а не було б краще фото тортиків у якійсь галереї розміщувати?

18. poetka

В галереї?

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Я такий ,вибачте, профан в цій галузі, всієї специфіки не розумію.
    Краще їх звідти повидаляти?

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Наінсталювати плагін галереї, і всі фото тортиків засунути у неї. Бачу, у тебе там якісь "Світлини" є, але в переліку тільки а, б, в...

20. poetka

Спробую!!!Ввечі ,якщо вийде щосьо_ОПозакидаю в ті світлини.Не хочу Віктору голову морочити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)