Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Годинник коштує 149 грн+ доставка аж в квартиру:) ніякого адаптера не треба,все адаптовано.А я й справді не нарадуюсь цим годинником.Треба буде коханому на НР замовити.Ще всигне одержати до свят.

• Подобається Подобається x 7
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Робота,робота і ще раз-робота)))) не маю тепер на ЛФ зовсім часу(((А сьогодні,у свій законний вихідний,відправила малого до бабусі,а сама роблю генприбирання на своїх 120 кв.м (включно з миттям вікон,мінянням постелі,витиранням усіх шаф та тумбочок,тріпанням килимів/доріжок...).Зате і на ЛФ буду весь день он-лайн)))

• Подобається Подобається x 17
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

кончился отпуск ... на работе стажировка на каждый день хожу .... в 19:00 организм выключается, потом в 22 :00 включается и до часу ночи бродит, потом опять выкл и в 7 00 вкл, сегодня в добавок зачудили учебно-боевую тревогу, день начался в 4 00 ...:wacko:

• Подобається Подобається x 10
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

То всьо нерви....:sad:
    Вкотре поспівчував вчителям....:cry:

• Подобається Подобається x 12
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

через це не люблю великих хатів... поприбирати дотолку регулярно не виходить, та й непроста то робота
    співчуваю, Ірусь!

деколи не розумію людей, коли приміром сімя будує величезну хату і суботами тільки то і роблять що її драють.. моя знайома так... збудували 3 поверхи, то субота зранку доночі льотає по ній... та як вже маєш гроші на таку хату то і прибиральницю найми

буває, що просто у великій хаті живе багато людей, нічого дивного... але дикість в тому, що прибирання часто на одній людині
    для мене допустима доза 50-60 незахламлених квадратів.. інакше просто бішусь)))

6. IRUSKA*8

7. Filosof

Filosof Well-Known Member

Якщо сім'я велика, то звісно потребує великої площі. А так я не люблю великих квартир. Мені некомфортно у них. Та ще й прибирання.

• Подобається Подобається x 4
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

Як на мене, то при великій сім"ї краще мати кілька квартир меншої площі, ніж одну велику, щоби дорослі діти могли жити окремо. Бо якщо збереться кілька сімей під одним, нехай і дуже великим дахом, то це не є добре. Якщо є кілька господинь чи господарів, то рахуйте що нема жодного. Де сім господинь, там хата не метена - не випадково підмітила народна мудрість. Або ж, як показує практика, весь тягар хатньої роботи лягає на плечі одної людини.

• Подобається Подобається x 14
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я дякую за "дарованого коня,який у мене є",але люди...повірте велика(в міру велика) площа,це -простір,а не конурка в панельці, де розклавши диван проходу...ну хіба бочком.бочком.:)

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Тішимось з того ,шо маємо,бо ми таки,шось тай маємо:wacko:

• Подобається Подобається x 11
  11. IRUSKA*8

• Подобається Подобається x 13
  12. poetka

Співчуваю....і розумію,але потерпіть,ще трішечки і на вашій вулиці буде свято неодмінно........Ми теж жили у тіснючій квартирі всі разом,потім бабця і дідусь померли і мені залишилась квартирка....але,через,що ми пройшли ....3 бабціних інфаркти,дідовий інсульт...ще й судили квартиру 4 роки:sad:.Потерпіть і всебуде ок.

13. Locke

Locke невиправний реаліст

То мені знайоме, особливо тепер. Але теж має свої переваги - заставляє слідкувати за фігурою, бо інакше може наступити момент, коли бочком-бочком нє получіцца :)

• Подобається Подобається x 11
  14. poetka

:))):))):))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сьогодні, мабуть, вперше за 3 роки після закінчення політеху пригодилась спеціальність, на якій вчилась (САПР). Бо зголосилась до мене фірма, яка продає САПРи, щоб поперекладати їм програми на рос. мову. А так як мало хто з філологів знається на програмному забезпеченні, ще й на такому складному, то думаю, що в мене є шанси отримати цього клієнта :girl_in_dreams: Смішно, що від вчора тренувалась говорити російською, бо мало там що, а так як тут російську ніде не чую і спілкуюсь тільки пол. і укр., то дуже тяжко говорити рос. без зупинок, а тим більше думати. Але співбесіда була на польській, тому трохи запиналась, бо вже думала на той час російською. Може це їм не дуже сподобалось, але загалом все таки маю надію, що їх переконала :)
    А ще мене можна сказати зробили шефом над чоловіком :))) Тепер я не тільки його тестую, а й контролюю :girl_spruce_up:
    Таке класне відчуття, коли є робота! Аж хочеться жити і діяти! :good:

• Подобається Подобається x 15
  16. poetka

Так тримати:good:

17. Shine

Shine Well-Known Member

:tongue::)

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

Так, це дійсно добре, коли є робота, а ще й яка подобається:) Успіхів Вам;)

18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Тролейбуси не ходять. Ішла у центр і назад пішки. Дощик бризка. ;)

• Подобається Подобається x 9
  19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А мене сьогодні виписали з лікарні!!!!Я така рада,що нарешті вдома і з вами!Так за всіма скучила - ну проосто сил нема..Завтра іду в поліклініку продовжувати лікарняний,бо мене виписали з умовою,що я з понеділка не полечу на роботу,а буду вдома відлежуватися - лікуватися.Оскільки є ЛФ - то можна і ще тиждень вдома провалятися..Хоча вже хочеться між люди..

• Подобається Подобається x 17
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм....:nea:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)