Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

[​IMG]оце лоханулась! Треба ж так забуди такий день! Ще й року не пройшло як не студентка, а вже забула:)

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Одержали сьогодні замовлення з Неккерману-радіогодинник...до нього товстенька книжечка-інструкція...і ні одного слова російською або українською.Ну як так можна, якась дискримінація!?Там стільки функцій ,ще навігатор окремо є, визначає температуру повітря в квартирі і на вулиці...А як то все виставити,незнаємо.
    Радиочасы CR 107 P от GPX

С проекциями времени и температуры, а также наружным радиотермометром. УКВ-радио с колесиком для переключения частот и регулятором громкости. Проецирование температуры с помощью поворачивающегося на 120 и фокусирующего проектора. Часы с двойной функцией будильника и повтором с радио или звуковым сигналом, Sleep-таймер. ЖК-дисплей с подсветкой разных цветов. С функцией календаря и запасом хода часов в случае исчезновения электропитания. Работают от сети.

• Подобається Подобається x 8
  2. deva

deva Well-Known Member

Міжнародний день студента:)

• Подобається Подобається x 5
  3. Peri

Peri Well-Known Member

...а мо* то тижднь студента?:)Бо вже чула і вчора і позавчора,що відмічали.:dntknw:
    Хоча,що питаю,студенти - то чудовий стан душі!:kiss:

• Подобається Подобається x 10
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Останнє редагування: 16 лис 2010
    • Подобається Подобається x 9
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Хотіла трохи помалювати - відкладу до завтра. Посиджу ще трохи у ЛФ, та і піду у ванну полежу, з книжкою Шпенглера.

• Подобається Подобається x 7
  6. comanche

comanche знайшовся

сиджу.... намагаюсь посягнути таємницю розкладки ЖД макета у себе на балконі...
    ех... треба запускати 3Ds Max і проектувати, проектувати, проектувати....

• Подобається Подобається x 3
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я вже працюваю :) Знайшла роботу за метр від себе :))) Працюю на клієнта чоловіка, в якого тестую сайти, які робить мій чоловік.. Одним словом, чоловіка свого тестую :) Хоч трохи відриваюсь від баняків і швабри :)

• Подобається Подобається x 23
  8. :)) :good: от, наступний раз чоловік запитає: куди поділись гроші? А я йому: туди, звідки пилюка взялась :)
    втомилась... чому люди не як аккумулятори: втикнув у розетку на кка годин - і, як новенький?.........

• Подобається Подобається x 15
  9. deva

deva Well-Known Member

:), о це мені вчора б дуже здалося

• Подобається Подобається x 7
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора написала гнівного листа у той Неккерман на рахунок інструкції ,згадала і про дискримінацію ,і неповагу...через дві години прийшла відповідь,що переклад вишлють через 1-2.Ось так.А годинник і справді класний.Авторадіо без перерви шпарить музику.А ще була здивована як виключила світло..виявляється оті два очка(там світиться одне зеленим,а друге червоним)коли виключаєш світло проецирє те,що на годиннику(час, температуру) на стіну.так класно,не треба дивитись на дисплей,відкрив очі,глянув(хоч на стелю) і вже знаєш котра година.

• Подобається Подобається x 18
  11. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Віднесла заяву на звільнення.... не підписали.... :sad:

• Подобається Подобається x 9
  12. Filosof

Очі болять, голова болить. Пишу і роблю помилки. Потім читаю: що я написала! Може я десь щось не те написала (помилки) - вибачте. Це утома. Треба більше відпочивати.

Не мають права не видати трудову книжку. Це незаконно. Якщо Ви подали заяву за два тижні, чи з відпустки. Мені теж колись не підписували заяву три тижні. Я молоденька була, не розуміла. А треба було піти у Будинок Союзів. Зі скандалом підписувала. Це у державній структурі. Розрахувати нормально не могли - через чотири місяці остаточно розрахували. Я нічого уже не казала. Думала: нехай вони трими грощима - задавляться. :ireful1:

Останнє редагування: 17 лис 2010
    • Подобається Подобається x 10
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сидимо на лавочці...біля бабусі...дивимось,як горить свічка... Тиша...тут завжди тихо. Вкотре ловлю себе на думці...не хочу туди. НЕ ХОЧУ. Там хомо...там суєта...там їх світ... Не хочу.

• Подобається Подобається x 12
  14. Filosof

Сьогодні слухала "Радионяня", концерт "Всем ребятам-трулялятам" 1965 р. Море задоволення. :)

• Подобається Подобається x 4
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А тут - чий?

• Подобається Подобається x 2
  16. Filosof

Той і цей світ знаходяться поруч.

• Подобається Подобається x 2
  17. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

поїсти,поспати... і в добру путь...
    і нема чого стерчати в тій розетці догори дригом...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мусив наразі вернутись....
    А щовечора ми там....

• Подобається Подобається x 3
  19. kutuz

kutuz Well-Known Member

А ще,можна сказати,що чоловік тебе не любить, коли випереш постіль, а тут нагло дощ впав.Заодно і вина за то,що падає дощ автоматично падає на чоловіка.;)

---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:24 ----------

Годинник супер суперський.Може в ПП напишете яка ціна.Та чуть не забув,на розєм нашої розетки підходить,чи треба адаптор?

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

.........Розгораються пристрасті...............Ну серіал, чесне слово...А я зараз попиваю чорно- чорний чай, і думаю,як помираів Юрій Долгорукий, то просив ,шоб його поховали з розпростертими руками, аби показати скільки він всього мав, а з собою того всього не забрав.......Ну скільки тій людині треба?В нашій родині почалась війна за кавалок землі під Львовом....люди втратили все святе і від того не те,шо сумно, а дуже сумно.

• Подобається Подобається x 14
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)