Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

завтра буду платити...вже наготувала "Лесю"
    а ще в нас висить оголошення, що в будинку відключать газ :sad:. бо не має якось акту...от сиджу думаю мікрохвильовка є, електрочайник є - головне, щоб світло було...

• Подобається Подобається x 12
  2. kutuz

kutuz Well-Known Member

Якщо б то було так просто ,як в звичному дні,тоді то була б давно не мрія:dntknw:

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

А Ви йому так:"Мустафа! ты зачем здесь..."
    А він так:"Стреляли...":)));)
    Наш Савка провіряв домашній кінотеатр на ударовідпорність тоді коли нас не було дома:)

• Подобається Подобається x 11
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

А Леся- це,хто?о_О
    Я налазилась зі шматою сьогодні по хаті......підлоги повимивала,з під кутів стільки пилюки повигрібала....де то береться, і ніби щотижня пилисосиш,миєш, а воно є і є ....не переробиш тієї хатньої роботи,як пропасть миєш,треш,а за два дні те саме:sad:Я просто ненавиджу бардак......то на мене зле впливає.....а прибирати іноді ні сил ні бажання немає...от як сьогодні:sad:але мус....чоловік після ангіни,мусіла мокре прибирання організувати...а погода літня,всі ковдри і подушки на балкон витащила...вікна навстіж.....Слухайте ну й погода:good:Літом іноді такої немає:)

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

А,ще мабуть правду кажуть...міняється клімат....поступово ми рухаємось в тропічному напрямку....але то не є зле,бо я зими не люблю, а дощів і поготів:)

• Подобається Подобається x 16
  4. Locke

Locke невиправний реаліст

Я зрозумів, що "Леся" - то купюра 200 грн. з зображенням Лесі Українки.

А того ніхто не може зрозуміти. Є два питання, на які неможливо дати відповідь: звідки береться пилюка і куди діваються гроші. :)

А я навіть сьогодні не помічаю того тепла, бігаю весь день по роботі туди-сюди по поверхах будівлі, навіть нема часу на ЛФ. :)

• Подобається Подобається x 15
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Приїхала з екзамену. Заморена. Знову провалила, як і усі інші. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 8
  6. Summer

Summer Well-Known Member

ага, все вірно )) такі новенькі були, з банкомата...і все віддала на пошті :sad:
    здала звітність в податковій, людей не було... пройшлась, така погода, тепло ну красота )) такий теплий листопад... а я вже теплі рукавиці, светр, підколінки теплі купила...і шо тепер )) але хай краще була така тепла та сонячна осінь:)
    а ше були на днях в метро і вже крутять різдвяну музику, правда закордонну, але шось не маю різдвяного чи вірніше миколайківського шалу...дорогувато все цього року:sad:

• Подобається Подобається x 14
  7. Locke

А що ж сталося? Чому так?

• Подобається Подобається x 6
  8. Filosof

Викладач, у якого важко здати. А я "трійку" не хочу.

• Подобається Подобається x 8
  9. poetka

Йду,певне на двір висунусь......
    вже вікна вимила,не знати,яка там буде погода, а вікна бодай чистими залишаться...ше б отак кілька днів погодилось, а там можна й сніг.

10. Locke

В сиву давнину, щоби викликати дощ, люди зверталися до шамана, який для з камланням і ударами в бубен скакав довкола багаття. Тепер все значно простіше - потрібно просто помити вікна або машину :)

11. poetka

Ну, і на що ти натякаєш:sad:Шо завтра буде дощ, і плакали мої вікна?

• Подобається Подобається x 9
  12. Locke

По прогнозу погоди дощу завтра ніби не повинно було бути, але звідки бідні синоптики могли знати про твої магічні обряди очищення вікон. :)))
    То просто містика. Для приколу глянув щойно http://www.gismeteo.ua/city/daily/4949/, там дійсно на завтра раптом появився прогноз дощу. Хто не вірить - не полініться глянути. От Poetka! Навіть не всі мольфари таке вміють робити.

13. Shine

Shine Well-Known Member

:good:
    А мені ще можна постіль випрати і....:ireful1: - дощик;)

• Подобається Подобається x 10
  14. Filosof

Уключила опалення, бо щось стало холодно.

• Подобається Подобається x 3
  15. comanche

comanche знайшовся

сидю... кодю.... читаю Синоптичні Євангелії.....
    в мене здурів телефон... сидить днями і ночами в неті, та з'їдає мої кров'ю та потом зароблені мегабути інформації.... що не є добре.. бо я навіть точку доступу змінив на хибну.. а він все рівно якось проліз...

• Подобається Подобається x 5
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

А мені вдень в лісі стало вельми фігово.:sad:
    Вельми.:preved:
    Дорога здуріла і норовила дати мені в голову...
    Якось доліз до хати...здав малу...змірав дАвлення...ну...тото...тИснення...тьфу...тиск...60/50...:sorry:
    Звалився в ліжко і цілих дві години дрихав.
    О...
    Але шось приснилось....зірвався...ґольнув бундель кави...скурив півпачки...і,як вОгірок(квашений,правда).
    І такий ж зелений.
    Написав туво пару бздурів....
    Але,чую,мала репенит,приймаю діжурку.
    Зараз до отців...в ліс...на цвинтар.
    Звичний день.
    Та й всьо.:dntknw:

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ром, ти що? Це ж майже вмер.[​IMG]
    Тобі треба самому лікуватись.Що я говорю? Я ж знаю,що ти скажеш....та й так знаю....:sad:

• Подобається Подобається x 10
  18. Honda

Honda Well-Known Member

Завтра на пари не йдем! Відпросились!! Ідем з дівчатами (групою) погуляєм, посвяткуєм!!!

• Подобається Подобається x 4
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А що за свято?

20. Sauer

Sauer Well-Known Member

Пазор вам мадмуазель - День студента.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)