Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Сууууперово..........:good:о_Оо_Оо_Оо_ОЯ б таке не зробили,навіть не уявляю,як то робиться.....Клааааас, я вже собі таке хочу.:cry:

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А кухня така велика.не те,що у нас .Правда.у нас кухня перенесена в спальню то теж величенька.

• Подобається Подобається x 6
  3. poetka

То як?о_О...............

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

ну просто..з спальні зробили кухню, через стінку ванна кімната, то з каналізацією,водою, проблем не було.А там де була кухня тепер у Оленки кімната.

• Подобається Подобається x 8
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І я хочу хатку... хай таку ж за площею як квартира, але хатку, хатинку, хатульку, і мальви перед хатою, і ганок, де спала б наша киця, з городом з гарбузами, банькою... ех.

• Подобається Подобається x 11
  6. Alias

..."Садок вишневий коло хати...."?:good:

• Подобається Подобається x 9
  7. victorys

victorys позитивчик :)

Я десь раніше писала, що Павла батьки добудову робили. Оті коричневі стовби то залишки старої стіни, а все, що за тими стовбами в сторону вікна то добудова, тому кухня тепер в 2 рази більша.
    а я як хочу ви собі навіть не уявляєте. От живу тут (з Павлом і його батьками), помагаю при ремонті, але маю ту свідомість, що то не моє і ніколи ним не буде, що не все є і буде так якби це мені хотілось..Тому теж мрію про свій куточок, хай тісний, але власний!

• Подобається Подобається x 10
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день....ОЛО
    Добре,що вчасно обернувся....

а,може зле....:sad:

Останнє редагування: 14 лис 2010
    • Подобається Подобається x 9
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Або ж "куплю собі хатку, та ще й сіножатку, і ставок, і млинок, і вишневенький садок..." :)

• Подобається Подобається x 8
  10. poetka

Моя болюча,НІ! Найболючіша тема -ХАТКА!!!!!!:cry:Я живу на 5 поверсі Львівської панельки, а це - коли припече - варимось,коли холод- свіженько так!!!!А іноді взагалі злазити з 5 поверху не хочеться.....
    А я б не тільки мальви посадила.Люблю троянди і велмикі ромашки, а ще б багато моркви насіяла-її теж люблю........ а ще більше базиліку(за ним гину) і кропу,петрушки,ну взагалі всякої всячини.А на старість мрію кізоньку завести.Во так!:)

11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Чудовий осінній день. Їздила до моря. Шторм. Щойно приїхала та пожарила картоплі. Зараз сидю, п'ю чай з лимоном.:good:

12. Romko

Ну...ти ж фасолю вариш,нє?:sorry:

13. Filosof

Я добре знаю, що таке панелька - літом наче у пеклі. Ми закривали вікна, та завішували їх ковдрами з марселі. А вхідні двері одчиняли. Тоді ще можна було якось витримати. Зараз я мешкаю у старому фонді. Тут стіни, як у бомбосховищі. Спеки можна не боятися.

14. Sauer

Sauer Well-Known Member

Я живу в старому особнячку на Старому Сихові (з присадибною ділянкою). Є моменти які не дуже подобаються, але в більшості тут файно - особливо весною і літом.

День жарким видався. Зїздив до товариша в Брюховичі, сходив на базар та й бив байдики.

• Подобається Подобається x 3
  15. deva

deva Well-Known Member

цілий день була в дома, виглядала на вулицю через віконце, а там сонечко, добре було. Я щось прихворіла, десь просквозило, вигрівалась. Сиділа цілий за компютером правила статті, стомлена. Зараз пю чайочок з ватрушечкою, вже трохи пізно для ватрушки, але як кажуть, красоту спортити важко;) але так вони пахнуть, що сил нема терпіти:)

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Свій будинок, то сила, люблю прийти з роботи , коли стомлена морально, з задоволенням піти туда трошки покопатись на городі, посидіти в саду. Так захотілось літа, хоча я також люблю зиму.

16. Filosof

Хочу вдома створити маленьку оранжерею. У мене покищо лише фікуси та лимони приживаються. Фіалки, драцена, кактуси - усе пропало. Зараз пророщую кісточку з авокадо. Хочу ще посадити фінікову пальму та манго.

17. Sauer

Sauer Well-Known Member

Я люблю осінь (особливо пізню) і зиму. В мене невеличке декоративне озерце є, а збоку сусід ще велике викопав (трошки рибку розводить)...люблю прийти посидіти на колоді біля них...подумати...

• Подобається Подобається x 7
  18. Romko

А в нас жоден вазонок не хоче рости...:sad:
    Напруги не витримує,напевно....:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  19. Filosof

Рослини дуже чуттєві до оточуючої середи. У мене складний характер. Тому коло мене і ростуть, як скажені, лише фікуси і лимони. :sad:

20. Sauer

Sauer Well-Known Member

На рахунок рослин - сказати важко, якщо доглядати то рости будуть.
    В мене тато "садіст"-він то любить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)