Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Авжеж можна! Чим більше народу, тим Марусі більше на радість буде!

• Подобається Подобається x 5
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

А мені? І організуємо там американський форум :)

• Подобається Подобається x 7
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Знаєте, я зараз не заходжу на політичні розділи. Є такі люди, з якими мені неприємно там спілкуватися. І я бачу, що я не одна така.

• Подобається Подобається x 8
  4. Locke

Я ще деколи (правильніше було б сказати-дуже рідко) заходжу, чисто по приколу, тільки почитати. Але нічого не пишу. Так само, як і в релігійні. Бо там не шукають істини чи компромісу, а вперто з фанатизмом, а часто і з хамством та образами стоять на своєму і не хочуть чути чужої думки. Тому і помістив у свій підпис вислів: "Якщо ти сперечаєшся з дурнем, імовірно він робить те ж саме".

• Подобається Подобається x 9
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я туцкаюсь....:sad:
    Фік його знає,нащо...:dntknw:
    Привик туцкатись...як не в реалі,то бодай у віртуалі...який для мене став вже реалом...каламбурами заговорив...:nea:
    Правда,намагаюсь не переходити на особистості....бо,якщо й відчуваю ненависть...то до системи...не до людей...:sorry:
    О....:sorry:
    Намагаюсь хоч якось заставити диміти рудименти...як в Артобстрєла на картинці....

6. Gron

Gron тафгай

Прочитав Вас панове, ще Левандівку річної давнини згадав і вирішив:
    -А нащо воно мені, як досить лайна в реалі, навіщо в віртуалі???
    Мараторій собі об'являю, навіть підпис приберу.
    Дякую Вам Шановні.

Last edited: Nov 11, 2010
    • Подобається Подобається x 6
  7. Shine

Shine Well-Known Member

Золоті слова:)

8. Filosof

У нас новий дворник. Так він мені зі шлангу налив води у вікна. :sad:

9. Locke

Треба того дворника за таке :blush: :blush: :blush:

10. Filosof

Я уже йому сказала...

11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Приїхала сьогодні в Городок:)Завтра іду до подруги на День народження.
    Але ж то файно...давно не була,всі вже скучили,бігають:)Тато он грушки помив приніс аж до компютера:)

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

:):):).............

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Аж мені стало файно.........

13. deva

deva Well-Known Member

Зразу згадалось той час коли моя дитина приїздить на канікули, то для неї хочеться зробити неможливе:)

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

Також, якось так тепло на душі:)

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ----------

Вчора телефонували подруги моєї дитини хотіли прийти до мене в гості, вони молодчинки, завжди відвідують мене коли її нема, не дають мені скучати, але до великого жалю я була зайнята, то домовились на вихідні. Так що, як вони кажуть, потусуємся;)І буде мені свято!!!

14. Filosof

Знову перебої з водою. Одключили зранку. Ми звикли до цього, бо комунікації старі. Нагладила цілу купу речей. Є у мене манера: ніколи не складати у шафу одежу не гладжену. ;)

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Всю ніч не спала,до четвертої з Максом проговорила,а потім якесь безсоння найшло.Крутилася-вертілася,набридло мучитись,встала та й тихенько пішла поставила пиріг випікатись.І зараз ні в одному оці:)напилася кави ,сонце у вікна шпаре,небо блакитне-блакитне,за вікном з чиєїсь машини шансон доноситься "Гоп-стоп":)...Треба йти на вулицю поки погода прекрасна(і хто там снігу чекає?)

• Подобається Подобається x 14
  16. Radistka

Radistka Rändaj

А у мене свіжий прибалтійський ранок. Неділя. 10.37. Повз вікно пролітають чайки. Десь за стіною, а може взагалі на іншому поверсі, могутньо хропе чийсь вікінг. І це чомусь додає мені такого настрою ... :)

• Подобається Подобається x 14
  17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Погода дійсно чудесна............але мій чоловік захворів...підозрюю ангіна.З поліклініки нікого не викликати,бо неділя.....сама його лікую,а так планували поїхати до лісу:cry:Хто знає,на наступні вихідні теж така погода буде?

18. victorys

victorys позитивчик :)

Останні мої звичні дні виглядали так як на фото нижче, але слава Богу я вже вчора завершила ту марудну роботу :)
    Спочатку треба було приклеїти трафарет

потім губкою примакаючи до стінки обережно замалювати у потрібний колір окремі частини трафарету. Так як трафарет не прилягає ідеально до стіни, після його зняття треба було взяти тоненький пензлик і поправити всі контури

а ось і кінцевий результат на двох стовбах окремо і разом:

разом на двох стовбах вийшло відмалювати 28 трафаретів :download:
    але дивлячись на результат, не шкода потраченого часу та зусиль. Якщо комусь прийде в голову теж так побавитись, не кажіть, що я не попереджувала, що то марудна робота :)

• Подобається Подобається x 24
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну ти умнічка!дуже класно вийшло.

• Подобається Подобається x 4
  20. victorys

victorys позитивчик :)

:blush: дякую :blush:
    Там ще де не де будуть коричневі квіточки на жовтій стіні, але то вже коли меблі будуть зроблені.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)