Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

....як кажуть "робота не вовк, в ліс не втече"
    погода дощова, так не хочеться виходити...беру велику парасолю, та й виходжу

• Подобається Подобається x 8
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та там тепло не бійтесь я вже була з самого рання...тільки троха вітер....

• Подобається Подобається x 5
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І у нас вітер,але навіть не тепло, а жарко.В куртці жарко, а зняти..вроді..вже так не ходять.От і мучся:sad:

4. poetka

А море тепле?Кажуть,що ше плавають........:cry:

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Зараз збігаю потрогаю, всього лиш 150 км:)))
    У Криму купаються.

• Подобається Подобається x 11
  6. poetka

:cry::cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я нині совершив подвиг.
    Висунувся на півгодини заплатити за нет з кабельним...
    Заходжу на пошту,а там нині пенсію видают...
    Пенсіонерів - велике срєдоточіє...кікасот.:preved:
    Але в віконечко де платять,нікого нема.
    І я ціхутко пробираюсь до того віконечка....межи того срєдоточія...
    Йой...мені би в моїх 42 мати хоч на чвертинку того здоровлячка,що мают тоті старухи...
    Дістав і в ребра і в плечі,надірвали мі ковнір в куртці...бо я пхаюсь вніОЧИРИДІ,відітєлі...
    Поті пішов,купив си папіросів і прийняв зміну...:sorry:.
    Та й во ту...займаюсь асісяйством і бдю....настояка...буйствує...:dntknw:
    О...

8. poetka

То круто...
    В мене 14 закінчуєть термін олати за нет,якщо грошей не буде.....відомкнуть...і я вже отут з вами не буду базікати:sad:

9. Romko

Я теж,мабуть останній місяць...:sad:
    Повний асісяй...:nea:
    Спочатку всьо погоріло...нові колонки і теде....
    В малої не припиняється кровотеча...напруга страшна...памперси пішли всі....10 на день....докупляли...докупляли...докупляли...:preved:
    Ще й зважили...вже 55...росла ж,здоровенна...збільшили дозування всіх ліків...теж докупляв...:sorry:
    Ще й вчора мій,чи не єдиний постійний замовник з Южноуральська написав,що той канал,через Донецьк,що я йому переправляв роз"єми гавкнув.
    Через кордон мені накладно...мушу чекати,поки шось придумає...
    Карочє,все по закону Паддера

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Цього допустити не можна!!! Net Forever!

А в мене трохи інша ситуація з нетом-я такий собі міні-провайдер, мав в будинку десяток клієнтів і щось мені трохи з того капало. Але тепер більшість повтікали до Київстару і мені на фірмі казали, що їм стає невигідною при малій кількості клієнтів експлуатація кабелів і обладнання і мабуть скоро обріжуть мені інтернет по самі (....). Правда не кажуть коли настане час Ікс. Прийдться підключатися до іншого провайдера, так що деякий час ввечері можливо буду без ЛФ. :sad: Добре що маю інтернет на роботі.

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

М-да... Тяжка справа. В Южноуральськ передавати важкувато. До Москви колись передавав необхідне провідниками в поїзді, але тепер вони бояться і не хочуть нічого брати, хіба тоненького листа з документами.

• Подобається Подобається x 10
  11. Summer

Summer Well-Known Member

ох ті фінанси...гроші, шо вода....нині з чарівного конверту взяла 100 грн -купила продуктів...і всьо папірця такого вже не має...а ше вияснила, шо дешевший сир, то наз-ся тепер сирний продукт, от знову дурять нас....сухий і не смачний :sad:

• Подобається Подобається x 6
  12. Romko

Бачу Іспаночку на форумі.
    Нині про тебе згадував.
    Надибав їдну пісню.

• Подобається Подобається x 4
  13. kutuz

kutuz Well-Known Member

Молодець!!!:good:;)

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

Якби я був не Кутузом,а Хотабичом то я би зробив так " клац"пальцями і Ви зразу стали здоровою;),а наразі можу тільки поспівчувати.

---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ----------

Мій дід казав:"Не зарікайся нині, себе завтра в язик вкусити";)

14. terRen

terRen Дуже важлива персона

Як класно тим хто плаває, я радію за них і їхній відпочинок.:good:
    А в мене якась хандра ,напевне Осінній настрій, але вже не золотої осені, а в передчутті довгих ночей, і сон мене не бере (читати і сидіти перед компом очі не витримують).Щось тре робити,але що? :dntknw:
    А про( ціно-товаро-послуги...) я вже мовчу....:shutup::wacko:

15. deva

deva Well-Known Member

На дворі, сонечко, тепло +12, осінь нас тішить. :)Я пю каву, чоловік снідає, але попри цю нібито "благодать" маю сьогодні дуже відповідальний і дуже-дуже загружений різними невікладними справами день. Щодо фінансових проблем, то ніби вірус якийсь:sad: Попереду, звичаний день, а може він буде незвичним;) Гарного всім дня:)

16. poetka

Я зла на київстар...туди додзвонитись не реально,дали один номер 240-88-88 і дзвони тарабань там всеодно зайнято...причому завжди.Люди може хтось знає туди людський номер.Хоча б моб.Як додзвонитись до того оператора,щоб не слухати автомат.... про все підряд:sad:
    Я страшенно зла,ну за що ми гроші платимо,щоб слухати оте бла-бла.....Фігня повна, а така компанія......:sad:

17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Так, Київстар - з'язок жахливий.

• Подобається Подобається x 1
  18. Alias

Вже який день "б"ємося" з підключенням інтернету для другого компа.Наче все підключили. а другий комп пише"Проксі-сервер.бла-бла-бла".Викликали майстра,нічого не зробив..так і пішов в "растєрєності".
    А Оленка так чекає....тільки й світу,що інтернет...

• Подобається Подобається x 2
  19. redfox

redfox Well-Known Member

про деньги это вообще отдельная песня, хотя, вы молодцы - держитесь! Ромко - отдельный респект! Поэтко - все будет хорошо - не бывает безвыходных ситуаций!
    а у меня предпоследний день перед отпуском - сижу, боюсь что про меня вспомнят и завалят работкой!(
    звонила в тур агентств - документы еще не готовы., а вылетать меньше чем через 2 суток! переживаю. хотя что у меня за проблемы - так, неприятности.

сегодня в москве опять аномально теплая температура !!! а солнышка нет и вообще тоскливо и что самое обидное НЕТ ВКУСНЯШЕК!!!! и до обеда еще далеко!

• Подобається Подобається x 9
  20. Filosof

Filosof Well-Known Member

Зранку знову відключили воду. Стоїть "аварійка", щось риють перед будинком. Намилилася, а води немає. Холодною з ковшика домивалася.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)