Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Як нога?...........

2. Зануда

Зануда така зануда

Ви не повірите! Бог вислухав мої молитви - дощ припинився і ми всіх своїх гостей вивезли на Бухту Вікінгів, а там ...тишь, гладь да Божья благодать (с)
    Такщо з тарелями клопоту ніякого - згребли і до смітника по забаві :), хоча вдома би з ними моя пані Франя* також не зле собі раду дала, але їй же ж помогти треба, бо сама не годна ;)
    Так тішуся: і там гарно посиділи, синочок поспав собі на свіжому повітрі, доці вибігалися, і вдома файно - прибрано, тихо...

*То я так любовно свою посудомийну машину називаю.

• Подобається Подобається x 10
  3. poetka

зараз розплачусь,бо свою ще пані Франю,не полагодила:cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,як вспливуть?:sad:

• Подобається Подобається x 9
  5. poetka

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::

6. Зануда

Зануда така зануда

Я вам співчуваю. Сама вже навіть не уявляю, коли б я мала ще то начиня мити зі своєю бандою?

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

Не посміють!

:)) :)) :))

• Подобається Подобається x 6
  7. Honda

Honda Well-Known Member

Шось погано сьогодні виспалась.....
    ...а зараз іду писати перший модуль....

• Подобається Подобається x 5
  8. Summer

Summer Well-Known Member

Удачі!:)

Поетко, моя нога...писала на форумі, що в четвер виходила з маршрутки і сильно підвеонула ногу, напухла зараза... от нині вже легше, тільки синяки сильні, але я ще й вдома, то мала нагрузка, а... а завтра в бій!

• Подобається Подобається x 7
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

А може то треба зробити на ногу масаж? :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Shine

Shine Well-Known Member

Summer, Ви прислухайтесь, масаж то помічне, а ще, як коханий зробить:)

День нині такий сонний, що то просто вже не можливо:sad: І відеречко кави не допомагає:nea:
    Від самого ранку налаштовую себе попрацювати і....сплю на ходу. Та й на вулиці так похмуро.:sorry: І коли та весна вже прийде?:dntknw:

11. poetka

Над ЛФ нависла тягуча аура...якось сіро так стало...знаєте я ЛФ сприймаю,як картину цілісного "зображення" - сьогодні, вона - сіро-чорна(вже навіть хотіла піти, але є люди, які тут залишаються,з якими мені добре...)

• Подобається Подобається x 4
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну драстє!куди піти,для чого? Бувають такі сіренькі деньочки,але ж і кольорові теж.От мені сьогодні не вистачає Ромка,Поетка мало дописує ну і.д.тільки то все не смертельно.Переживемо і вишні скоро зацвітуть,нє?

• Подобається Подобається x 8
  13. Locke

Та що то такі за настрої пішли на форумі? :girl_flag_of_truce:
    Тільки спробуй піти! :ireful1:
    Понеділок-день тяжкий, та ще і погода сіра по осінньому. Все, що відбувається в реальному житті мимоволі переноситься і сюди.
    В мене також нині був сіро-чорний день - провів 2 год. 40 хв. "на килимі" в шефа. Після того не тільки щось писати, але і читати не було сили, так мені там "полюбили" мізки. Прийшовши додому мусив пів години подрімати, щоби знову досягнути необхідної кондиції.

P.S. За подібні дописи з бажанням піти в подальшому буду ставити всім без винятку по 100 мінусів до карми.

14. victorys

victorys позитивчик :)

та не тільки на Лф, за вікном також сіро, деяким людям притаманна осіння депресія у цю пору, але все так не буде :)

15. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Це все осінь впливає так.....
    А в мене ось день взагалі порожнім був - цілий день сидів сам вдома, слухав час від часу тишину, читав потрошки....

16. Locke

Я вам по доброму заздрю. Як би я хотів хоч один день послухати тишину!!!

• Подобається Подобається x 4
  17. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ти бз глузду з*їхав (вибачай)...
    Повна тишина - то шось страшне:bad:

• Подобається Подобається x 3
  18. Locke

О ні! Якщо кожен день повна тиша, то певно можна чокнутися. Але якщо на протязі років щоденно, щогодинно, щосекундно шум і гам, а тиша тільки 6 годин вночі поки спиш, то один день тиші (хоча б раз на квартал :) ) здаватиметься великим благом.

19. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Ага, саме тому я насолоджуюсь нею, поки зараз такий період в житті.....

Значить я вже давно з"їхав з глузду :crazy:
    А якщо серйозно, то це тільки спочатку складно, з роками і до такого звикається та отримується задоволення :)

20. poetka

Від тиші можна легко ошезофреніти..........
    ось в мене вдома ніколи не вимикається Львівська хвиля.......на всю квартиру.....
    Хоч є і класна музика,хороший джаз і т.д....чому не слухаю? сама не знаю...звикла до радіо,тай все.....доречі хто може слухайте з 20-21 год.....сьогодні.;)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)