Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Та не розповзаються від сала ті жіночі хформи... от від тістечок, таких симпатичненьких та апетитненьких... з вишенкою... ;)

• Подобається Подобається x 9
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Пішла на 9.00 на пари. Після цього о 15.00 зайшла у Кірху, бо згадалися не дуже добрі події у житті. Потім купила продуктів, почитала "Українську правду" і прийняла ванну.

• Подобається Подобається x 4
  3. victorys

victorys позитивчик :)

Ну й день в мене сьогодні, я навіть не встигла зауважити як він минув :sad: Встала о 9 ранку, о 9:30 вже сиділа в кухні на драбині з пензликом і трафаретом :download:
    Злізла звідтам десь пів сьомої вечора, посиділа трохи з гостями які приїхали (Павла брат з жінкою і майже 3 місячним синочком), щойно вилізла з ванни і ось заглядую на форум. А ви тут стільки всього понаписували, що зважаючи на мою втомленність сьогоднішнім днем, певне не вдасться мені всього переглянути :pardon:

• Подобається Подобається x 10
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я втомилась прибирала,мила .шкрабала,пеерепрасувала шмати певне за місяць:)не люблю того діла,але мус(ніхто не прийде і не скаже:Олюсь, давай я тобі шмати випрасую!!!!!):cry::cry::cry:поскладала до шафи.....втомлена...а чоловік...випрямся ,як сидиш за комп"ютером...... а я не те шоб випрямитись, я сидіти не годна....:sad: ну ті можики,такі козли:sad:).........

• Подобається Подобається x 6
  5. Зануда

Зануда така зануда

Не люблю я тих всіляких празників, коли треба нагаруватись, впасти пляцком, щоб гурма народу лишила гори брудних тарелів...Я люблю, коли щось приготувати файне, запросити файних людей і спокійно сидіти з ними і спілкуватись, жартувати і приємно проводити час, а не гонити між кухнею і столом, як ...
    Але тої нездорової тяги до інтелегентного спілкування мої родичі не розділяють, вони до такого не звикли...Тому я вже ледве язиком обертаю від втоми, але шо падєлать? :)

• Подобається Подобається x 11
  6. Agaton

Agaton Well-Known Member

А кинути в холеру оті тарилки, хай там собі що одинь день гніють.
    Ніщо їм не станеться.

А Ви тимчасом купите пляшку файного вина ( тоді без тарілок обійдетеся, зрештою вони і так брудні, не?)
    і вже можете
    :)

• Подобається Подобається x 8
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ой,людочки!!!А у мене зараз "по главной улице с оркестром",транспорантами і якимись викриками хтось там йде колоною.Сьогодні 1 травня?А, та це ж День 7-го ноября.красный день календаря:))А колона шикарна-чоловік 30 старичків і штук п"ять молодих старичків:)
    Зараз біля ДК буде мітинг і пару годин оркестрової музики.Що то жити в самому центрі по проспекту Леніна.:))

• Подобається Подобається x 12
  8. poetka

Ага!!!!отаке саме зараз в моїй голові...
    А шо, сьогодні якесь свято?

• Подобається Подобається x 2
  9. Agaton

Agaton Well-Known Member

як для кого :pardon:

10. Gron

Gron тафгай

Свято у мого собаки, бо разом зімною накупався у морі, наганявся і зараз спить як убитий.
    Вода десь +16, а повітря + 22, сонячно, ветру нема, тиша та спокій, павутинки тільки приємно лоскочуть тіло після води.
    Лєпота.
    Подумалось, а може це і не закриття сезону, може ще тиждень-другий, нє?

11. Summer

Summer Well-Known Member

день вихідний, нога моя вже краще...але ще лежу, похмуро так нині... батареї виключили... треба підняти настрій солодким ))

• Подобається Подобається x 7
  12. Filosof

Filosof Well-Known Member

День сьогодні супер! :good: Зайнялася трохи хатніми справами. Дивлюсь сьогодні, а троянди, які мені подарували, проросли просто у вазі.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день...:sad:
    Приступ...відступ....приступ...відступ...приступ...відступ....приступ...відступ...
    Памперси летять як шалені...в малої місячні...вже тиждень не припиняється...і дика ж...з хати неможливо вивести...не кажучи,щоб десь повезти...до лікаря...толку з тотих дохтурів.
    Наші дохтури всі розуми поїли...:preved:
    Куди до них полякам....професори Ева Проніцка і Анна Тильке-Шиманська з CZD,після довготривалих бадань,відверто признались,що не знають,що з малою робиться.:dntknw:
    Професор Фільц...видко на Заході втратив наш,мєстний апломб...переглянувши всі наші документи,теж признався,що з таким не стикався.:sorry:
    А наші знають фсьо.:preved:
    Але то лірика.
    а проза...осінь...напруга...біль в ребрах...звичний день.
    Хм...зараз буде незвичний.
    Бо я рихтуюсі дивитися фтелєвізор.
    О 13.40,по "Новому каналі" має бути продовження передачі "Екслюзив".
    Перша частина була минулої неділі.
    Про якусь дівчинку,зі страшною агресією.
    До нас дзвонили багато знайомих,що бачили першу частину...то кажуть,що в перші моменти думали,що то наша мала...
    Подивимся.
    Дав малій азалептину...може трохи вирубає...
    Звичний день.

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Показали анонс...крик...точно,як в Зоряни....

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

як я не переварюю дивитись тих дегенеративних передач...про гламурний бомонд...пльотки..той зрадив...той щось купив...за мільйон долярів...:ireful1:
    Оно мені надо?:nea:
    Чекаю отого сюжету...а там чого тільки нема...хелоїн...дибільні вечірки...Підкопаєва...Бужинська...Данилко...пльотки...а про оту дитину запхали десь в кінець...а то чиясь біда...люди намагались привернути увагу...
    Як то звично...
    Ні...той світ хомо...чужий мені...чужий до краю....

• Подобається Подобається x 12
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж бачила..і подумала про Зоряну....

Прийшла з вулиці, жарко там..і весь фейс у павутинні..бабине літо.......

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Подивився....
    Не знаю...можливо...
    Але...та Вероніка...в періодах просвітління була майже нормальна...хоча приступи такі,як в Зоряни....майже такі...тут похлєще...
    За 7 років ми були і в екстрасенсів і в біоенергетиків....наслухались всякого....
    І про Вогненних драконів...і про любовні наговори(які священник старанно відчитував)...і про підземні ріки з негативною енергією...про прокляття...і про фотографії в гробах...
    Не знаю....
    В іншій гілці я казав

16. deva

deva Well-Known Member

хто виключив батереї? холодно ж

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

а в мене сьогодні "звичайний" день, але на неділю мало похожий;)зранку наварила картоплі на вареники і побігла на ринок, магазини, прибігла вся мокра, жарко якось і сиро, йдеш не знає що одіти щоб комфортно себе почувати. Прибігла-наробила вареників різних ,нажарила гречаників,салат "шубу" побігла в лікарнюк занесла своїм, їх там аж троє, є кого кормити, добре, що хоч племінникам вже краще, а мама, ще так щось не дуже, прибігла додому, зварила ще кисілю, так захтілось, та і наморозила ягід багато треба використовувати, дала пообідати чоловікові (ще хворіє) і відчула, що я дуже сильно втомилась, а ще маффіни хочу спекти чи кексики, щоб завтра взяти в дорогу (їду в Карпати) і своїм залишити. Сіла за компютер, щоб з дочкою поспілкуватись, а вона кудась побігла, то трошки погуляю в ЛФ і йду собі ляжу, відпочину.:)

• Подобається Подобається x 11
  17. poetka

Ну ви й дали.......:good:

• Подобається Подобається x 4
  18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вчора мала гуляння-святкували день народження подруги.Вечері падав дощ,видно трохи змерза,бо сьогодні хвора:sad:Нежить і голова розколюється:sad:Жах:cry:

• Подобається Подобається x 7
  19. deva

deva Well-Known Member

а що поробиш? більше нема кому:)

• Подобається Подобається x 1
  20. Summer

Summer Well-Known Member

а виключають в нас в будинку на день, а ввечері батареї смажать як скажені...
    а я цілий день дома, ніде не йшла, щоб нозі не давати нагрузку, подивилась фільм, потім серіал Скортессе, ну шо вам сказати що в 1920, шо зараз в нас ніц в політиці не змінилось...

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)