Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. та декому, взагалі, їсти не дай, а дай посперечатись :)

• Подобається Подобається x 7
  2. kutuz

kutuz Well-Known Member

Г!Г!Г!В напрямку Дрогобича не йдіть,бо попадете не до Poetky,А до нас.Ми ж українці,теж жуєм сало,привезли сьогодні з Тернополя,а хоча можете йти ,сала багато,та й ми не жадні.;)

• Подобається Подобається x 8
  3. ну, та. тільки спершу дасте попити з дороги :)

4. Filosof

Filosof Well-Known Member

Прийшла сьогодні з університету. Завалила залік - мою роботу рознесли у пух і прах. :sad:

• Подобається Подобається x 5
  5. deva

deva Well-Known Member

а що в вас свого сала нема, що аж звідти привезли?

• Подобається Подобається x 2
  6. а Ви зберіться силами і дате здачі :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Honda

Honda Well-Known Member

тему тре переносити в Чим пахне ;) Бо я теж тільки шо доїла останній кусочок чорного хліба з вареним салом у спеціях....

• Подобається Подобається x 5
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

ЛФ - то сила,чессне слово..Я ото поки почитала оті три сторінки,що ви про сало накатали,в мене нарешті прокинувся шлунок і почав вимагати їжу:))) (я з середи ніц не їм,бо нема апетиту через температуру).А тільки почитала,яке у вас смачнюче сало і як ви його гамаєте - аж самій захотілося(зараз пошлю тата в супермаркет за салом:))) )
    А тепер про невеселе:sad:Була сьогодні в лікаря,підозрюють в мене запалення легень:sad:Бачте, лікарці моя ліва легеня не сподобалася(і чого б то - нічогенька така легеня,симпатична - не раз її на флюоорографії бачила:))) ) В понеділок іду здавати аналізи.Накупила ліків,сподіваюся,що пронесе,і то не запалення,а бронхіт виявиться..

• Подобається Подобається x 15
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Іспаночко лікуйтесь і більше не хворійте......їште побільше сала , а ще більше часнику і то все запивайте шипшиновим чайочком....

10. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

це найкращий рецепт як поправитись, а не лікуватись ;)

• Подобається Подобається x 1
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Спасибі:)я сало їм,часник теж,але щось не вбереглася..Як тільки осінь починається - в мене починається сезон хворіб..Постараюся більше не хворіти..

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Все має бути в міру;)Ніхто ж не каже,що треба його кілограмами поїдати.ІМХО,1 - 2 тоненьких шматочки сала з чорним хлібом сильно фігурі не зашкодять(мені і так вже нема чому шкодити - всьо уже даааавно зашкоджено дальше нікуди)..
    Он мала віднині на фітнес ходити,але хвороба всі плани перебила..

• Подобається Подобається x 13
  12. poetka

А я не про лікування а про попередження ....
    Поправитись від сала?о_О
    Ніколи ....бо його кілограмами не мож з"їсти, а тонесеньке плястерочко на тонесенький чорний хлібчик.....
    Ви шо смієтесь?;)

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я готую романтичну вечерю. Гарно вбралась, напахнилась. Чудовий вечір! сподіваюсь, коханий знову буде хвалити мої кулінарні здібності:)

• Подобається Подобається x 13
  14. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Напевно ;)

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ага...як їден фацет питавсі в каварні,кіко коштує крапля коняку. Йому повідАют,жи ніц...то він каже: - То накапайте ми сто грам... Так і з салом... Їдно плястерко - ніц...але ж сі хоче... О...а потім целюліт...ну я про то все торочу. А ми зара в лісі...лєпота,я вам скажу. Вітерець тепленький...но треба вважати,бо дерева сі валят...во тільки що єдно впало за нами на стежку... Але...як воно має впасти на нас,то впаде,як не нині,то завтра. Зара ше провідаєм знайомого сича і до отців. А потім на свічки...і до хати... Ото'м наплів,а ви сі розбирайте...

• Подобається Подобається x 11
  16. poetka

Та Романе,шо ти ся вчепив до тего целюліту,то не від сала,не від їдзеня,то гормональні зміни в організмі жінки, є такі,жи одні кости і шкіра, а з попід тої шкіри стерчит целюліт, а є такі жи повні , а немают целюліту,ну шо ти чесне слово?
    Ну а навіть якщо є целюліт,то шо? Головне то мордочка,во так..... і мозги..... а целюліт ся виводе душом шарко,обгортанієм цалафаном і всякими мазюками......

• Подобається Подобається x 10
  17. victorys

victorys позитивчик :)

ну то залежить яких ліків накупила :)))

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ні нема,бо ми всі худі;):mocking::))).А якщо серйозно,то сало з базара(фермерське)не порівняти з домашнім,крім того на Тернопільщині завжди були гарно годовані свинки(помиями).Тому і сало дуже хороше,на долоню товщиною,а мізинець в нього лізе тільки так,то сало,ще пахне соломою,якою обпалювали свинку.

• Подобається Подобається x 2
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Їден класик повідАв,жи "в чєлавєкє всьо должно бить прєкрасно"....:preved:
    А женсчіна має вдвойнє бути прєкрасною...там...ну хворми....:scratch_one-s_head:
    О...:sorry:
    А сало - ворог того прекрасного...:nea:
    Нє?

20. poetka

Нє!!!!!!!!!!
    Жінка,шо не людина? Тоже жива і їй сі сала хоче......;)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)