Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Прийшла додому з університета о 18. 00. Вимила кухню, якраз вчасно, бо відключили воду. Зробила гарячі бутерброди. У холодильнику залишилось півпляшки "Коли". Випила і думаю, що мені тепер кінець від неї буде. Треба закінчувати пити цю гидоту.

• Подобається Подобається x 3
  2. deva

deva Well-Known Member

але часом так її хочеться , отої гидоти. Мені колись так захтілось в 22 -00, то чоловік мусів бігти мені купити її в магазині:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дуже дякую за пораду.А що то за звір ремантадин?Ніколи не вживала...

• Подобається Подобається x 4
  4. deva

deva Well-Known Member

пошукайте в google, там все написано. Мені моя лікар порадила, спочатку сказала взяти арбідол, він трохи слабший, а потім ремантадин, мені треба було їхати в відрядження через 4 дні, а я вже тоді була зовсім розклеєна, попила і мені допомогло. Він і недорогий і допомагає, принаймі мені допоміг.

5. Locke

Locke невиправний реаліст

Ой, а такі раптові захцянки часом не симптом чогось ;)
    Комусь огірочок кислий смакує, а комусь кола :)

• Подобається Подобається x 9
  6. deva

deva Well-Known Member

трохи вже запізно до малих дітей, скоріше вже внуки бавити:)

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

кажіть їй "надобраніч.... і до нових зустрічей";) і це точно, я вже не раз так казала:)

7. Filosof

Отож і мені часом так чогось захочеться. Наприклад булочок. І я з'їдаю з сумом думаючи про талію. Але з "Колою" я мабуть буду прощатися. Я чула що в Америці "Колою" змивають кров з асвальту.:)

8. deva

deva Well-Known Member

добренько всім, па-па, пішла я баюньки:) спокійної всім нічки і приємних снів:bye2:

• Подобається Подобається x 8
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,точно..Дякую,матиму на увазі,хоча зважаючи на мій стан,то мені навряд чи допоможе..Хіба на майбутнє..

10. deva

deva Well-Known Member

не знаю, такого не бачила в Америці,хоч і прожила там рік

• Подобається Подобається x 2
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

В форматі 3D із 5-ти канальним звуком (але потиху, щоб не розбудити оточуючих) :)

• Подобається Подобається x 7
  12. Filosof

Я і не курю уже майже рік. Два роки смалила, поки мене не "прихопило". :)

13. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

А я посмалюю.... так, тишком-нишком...

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Йой...о_О
    Та ж від каплі...ну тойво...навет коні...еххххх...:sad:
    Та й гемео...знов ж таки...чи то,як воно...ну...екологія...:scratch_one-s_head:
    Та й рак....
    І туберкульоз...:sorry:
    Коротше,мій прадід смалив всьо життя.
    І вмер.
    В 72 роки.
    Кінь го вдарив...
    О....
    а так би ше жив....:dntknw:

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я якраз вчора на ніч кинула монетку у залишки Коли в пляшці. Чистенька тепер! :good: Чоловік часто п'є і взагалі поляки. Особливо до горілки (запивають, або дрінки роблять). Мене деколи теж тягне, то стараюсь тільки ковточок-два. Знеохочують товстезні поляки і розмови дівчат про дієти (вони їдять піццу, п'ють колу і активно худають, сидячи на таблетках)

16. Summer

Summer Well-Known Member

а умивальник як та кола чистить... нєа не вживаю, бо то хімія раз, бо тим не нап'єшся два, і хай самі ті , хто то добро придумали, то і п'ють -то три :)
    а ми узвар будемо пити та наш добрий квас ;)

• Подобається Подобається x 5
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я пробувала у ванну налити, але нічого не дало :sad: (на новій квартирі у ванній є слід на стінці від того, що кран протікає і напевно давно, раз такий слід)

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви що?!!! Яка Кола!!!! Окрім суцільної хімії, в одному стакані коли - 6 чайних ложок цукру!!! Ще й газована!!! Солодкі газовані напої не можна пити ні в якому разі. Викиньте негайно. Це отрута.

• Подобається Подобається x 6
  19. deva

deva Well-Known Member

ви нагадали мені одну мою знайому, вона завжди каже, що харчуватись треба тільки правильно,ніяких сосисок, ніяк солодких вод ( я в принципі пю тільки негазовану воду), це правда було вже давно, як моя дочка ще в школу ходила, то ми з батьками вирішили органузвати для дітей і нас похід в ліс, і дуже багато хто говорив, то купляйте, то ні. Але потім в лісі саме смішніше, вони перші їли це, про що так сперечались ( це в ніякі в мірі не відноситься до вас Ома), просто нагадала собі одну історію. А ще колись моя тітка, в період посту, я прийшла до неї в гості, а вона розказує, що дотримується посту і все таке, і в той же час бере сковорідку наливаю олійку , ріже молочну ковбаску і жарить, і сміється, типу, яке в ті ковбасі мясо:) Щодо Коли, то повністю вас підтримую, нема нічого кращого як випити стакан води без газу.

Останнє редагування: 4 лис 2010
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я нинька трохи позаймався "асісяйством".

так я свою роботу називаю....зара біжу...ніби найшли два дифманометри....їден з Франківська їх сильно хоче...нашось...:scratch_one-s_head:
    О...:sorry:
    Для такого случая я поголився....нешобудь - йду межи хомосапієнсів.:sad:
    Та й день такий....
    Мушу за три години то оббігати і додому...в ліс.....
    Та й всьо....:dntknw:

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)