Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Ого! Хоча деякі мужики вважають, що жінка саме такою повинна бути: взимку - для тепла, влітку - для тіні. :)

• Подобається Подобається x 6
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хорошої людини має бути достатньо..... і в прямому і в переносному розумінні.
    Краще бути пампусиком.доброю,лагідною,аніж стервом сухоребрим;)Доречі, ви зауважували всі повні (майже всі) то одна пухнастість;)

• Подобається Подобається x 5
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

- Смотри дорогой как я хорошо похудела.
    - Ну что тебе сказать, худая корова еще не газель.

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

В основному так і є. Бо повні люди більш спокійні і врівноважені, а худі в більшості нервові і холерики.

• Подобається Подобається x 3
  4. poetka

Во-во!!!!!
    Повні гуртуйтесь - і буде всім щастя.......:)

• Подобається Подобається x 2
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ще можна тушене як варіант. Дуже люблю тушені крильця (та і лапки можна) в цибульково-моркв'яному соусі і тушену печінка з квашеними огірками. А щодо запечених страв - можна спробувати запекти м'ясо під яблуками - смак специфічний, може не всім сподобається, бо не стандартний, але як урізноманітнення меню - супер! :good:

• Подобається Подобається x 8
  6. - только не в лифте...о_О

• Подобається Подобається x 9
  7. kutuz

kutuz Well-Known Member

:haha::haha::haha::haha:

---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Видам рецепт.Крильця,або удка(лапки, бажано самі колінка),натерти сіллю,натираєте спеціями,якщо знайдете"Пристрасть до..." в Польщі нема,тоді іншими спеціями для курчака.
    Я часто купляю на базарі в татар.Хвилин 20 хай промаринується,після чого викладаю в глибоку бритванку(плотно),заливаю вершками20%,ставлю в духовку розігріту до 230-240 градусів.40 хв потім на 10-15хв піднімаю температуру до 270 градусів,але тут вже треба слідкувати,щоб не прихопило,бо духовки різні.Курка готова,ніжна і смачна,юшка,яка залишається виступає в ролі підливки.Страву посипати подрібненою петрушкою і кропу,прикрасити листям салату і можна подавати на стіл.Смачного:nyam2:
    Їли ми таку саму курку приготовану в французькому дорогому вині,смакота.Пробували готувати в нашому вині ,зовсім не то,грузинське дорогувато,та й воно дає свій присмак.

• Подобається Подобається x 8
  8. Summer

Summer Well-Known Member

День нині робочий, але я відходжу від вчорашнього семінару, бо хоч і в Супутнику , але стільки людей прийшло, от шо значить на халяву, що я стояла в коридорі...Прийшла додому, думаю спечу пудинг з вишнями...і шо виключили світло, то все робилось при ліхтариках та свічках :), води гарячої не має, батареї холодні...перестройка,старі часи? мене розбирав сміх :pardon:. А нині я вже ніц не роблю...морально готуюсь в податкову...

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  10. Summer

Summer Well-Known Member

є таке... може в форумній кухні будемо рецептами обмінюватись? :)

• Подобається Подобається x 4
  11. poetka

Та не може....а будемо обов"язково;)

12. deva

deva Well-Known Member

в мене такі думки виникають також дуже часто....куча всяких проблем, стомлена. скоріше б вечір, лягти спатки, відпочити. Кошмар якийсь. В мене проблем добавилось, в лікарні вже не тільки мама і племінник, а ще + один племінник (тобто сини брата і сестри), а ще в дома появився один хворий - чоловік, підхопив якусь зара...у, сама перейшла вже на ремантадин, бо нема часу ні ліукватись ні відпочивати, ані про себе думати, то пю їх для профілактики,паралельно цибулька, часничок.

• Подобається Подобається x 7
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене найосновніший лік - кава,єтєссно. Зі свіжим нікотином. Тото є одночасно і їдлом. Перше,друге і кОмпот. Правда,останнім часом додаю розмаїті приправи. До смаку. Рудотель,гідазепам,ношпа,пенталгін,спазмалгон,кетанов. До вибору,до кольору...

14. deva

deva Well-Known Member

від тої "смакоти" відказалась ще в 23 роки, раз і назавжди, пробувала, як і вся молодь, але не більше. Та і вам раджу відмовитись, здоровші будете, та і фінанси зекономите.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

о, цей препарат колись прийшлось мені пити, раз попробувала "політала":) і більше не хочу, принаймі зараз даю собі раду іншими засобами

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

кава-то так, зранечку -стакан води, потім міцненької кави, клас:good: зараз маю схильність до гіпертонії, але без кави хоч раз в день неможу. Раніше, в молодості:) мала тиск 80 на 60, то мусіла пити, інакше і ходити не могла

• Подобається Подобається x 7
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас є "Помисл на..." ;) То напевно та сама. Я додаю "Золотисту до курки".

Сьогодні майже нічого не зробила.. Тільки товклась по хаті, а хіба то робота?.. Ех.

• Подобається Подобається x 9
  16. poetka

А я як завжди....але зробила такий соус із шпинату...ум!!!смакота..сама себе за це хвалю.......

17. deva

deva Well-Known Member

ви з мороженого шпинату робили? шпинат взагалі є дуже корисним. прошу дати рецепт:)

• Подобається Подобається x 1
  18. poetka

Із свіжого:)

• Подобається Подобається x 1
  19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

День був класним десь так до годинки 8 вечора: виспалася,пішла на роботу,діти сьогодні були чемні і, на диво, дуже добре підготовані до уроків(може то вони так за мною скучили:dancer:).Після роботи походила по Шувару,купила собі класні спортивні капрі(планую почати ходити на фітнес,ібо то не смішно - я такий слонь:sad: ).Гарно провела заняття із учнем..От прийшла додому о 20.00 і відчула,що настава мені капець..Морозить страшенно,очі печуть,голова крутиться і температура 37,6:sad: Ото я десь умудрилася вірусяку підчепити...:sad:

• Подобається Подобається x 14
  20. deva

deva Well-Known Member

може моя порада не є для вас доречною, але з свого досвіду хочу вам порадити зразу на три дні по 1 табл 2 рази в деь через 4-5 год ремантадин і віт.С 500 можна зразу 2 табл. а потім вже по 1 табл ремантадину і 1 табл. вітС 500. Принаймі мене ставить це на ноги і недає хворіти

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)