Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

А паяльник - це, здається, щось схоже на плойку ?
    Співчуваю...

Додано через 1 годину 32 хвилини
    ===================
    Ура! Знайшов таблетки сухої валер"янки!
    Одну закинув (не собі, звісно)
    МАООООО !
    МАОООО !
    [Size=-2]МАОО ![/size]
    [Size=-3]МАО ![/size]

Поперекатувався на балконі через спину (не я, звичайно). І заснув, як Мурочка.
    А я залишив напоготові ще парочку "доз".

Ну не бухає він, що тут поробиш !

• Подобається Подобається x 2
  2. lulu

lulu Well-Known Member

змерзла я в цей день....
    у всіх значеннях того слова...

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Lulu!
    Кульбабка - це Літо !
    Швидше вживайтеся в образ !
    Аватарка золотішає... Сонце заливає Вас ... Тепло ... Тепліше ... Вже хочеться знати рукавички ... Вже хочеться зняти (........)
    Рампа ... Портал ... Спека ! Tutti оркестра !

Додано через 2 хвилини
    Овації залу !
    Камера випадає з рук Левандівки !

4. lulu

lulu Well-Known Member

хм...дякую...так гарно...
    намагатимусь...ось так...;)

ггггггггг (сеанс самозакоханості ггг)

• Подобається Подобається x 10
  5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

звичний день у цифрах - підйом у 8, година на дорогу до універу, стільки ж назад,в гаманці від стипендії 4 грн 6 коп, 5 пар, на рахунку в телефоні 0,24 грн. на годиннику 0:42 і ще 9 недокачаних серій аніме "ельфійська пісня".

6. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Слава Богу цей "звичний день" закінчився і хоч по своїй суті для мене він був чорним та все ж, правду кажучи, він був сірим за змістом своїх подій, проте не буденним. не хочу втомлювати нікого детальними поясненнями... просто скажу попорядку "заголовки" :) в результаті різних події і моєї вини, звичайно, я вдруге за певний період часу запізнився на зустріч з певними людьми чим немало підірвав довіру до своєї особи :sad: проте маю шанс (і може не один) реабілітуватися. опісля події, які розвивалися різним темпом, привели до того, що на мене певний період часу давили "важким характером". ще між тим всі відбулося моє перше (за сьогодні) відвідування лікарні на Топольній. На даному етапі я опинився неподалік епіцентру дії "Вибуху в центрі" - через що дуже переживала моя мама. опісля всього, в кінці напруженого дня після, мушу сказати, певного часу проведеного в цікавій дискусії з надзвичайно приємною людиною, сталася дуже, дуже неприємна подія, яка має "певний" (вибачте точніше не можу сказати) ну дуже неприємний характер, і я щиро надіюсь, що не буде мати негативних наслідків в майбутньому. в результаті цієї події я потрапив другий раз за той же день на Топольну в лікарню. хочу заспокоїти, можливо тих, що розпочали хвилюватися за lotr_an'а з ним (зі мною) все, Слава Богу, впорядку.
    Отже невеликий підсумок: зі мною все гаразд; нерви трошки полоскотав (але ще молодий переживу); є дві неприємні події (одна для мене, друга для певної групи людей і певної організації); я трошки розслабився написавши це :).
    І в кінці прохання ;) якщо хочете коментуйте мої слова але не діставайтеся бо я потім бан зароблю :)

• Подобається Подобається x 9
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Многабукфф...

• Подобається Подобається x 1
  8. маюнка

та ні - то коли "люблю іноді перегинати палку".

вірю, що реабілітуєшся 100%:)

нічого дивного. знала б я - сама б переживала. жінки - вони такі, тисяча думок в голові за пару секунд - і всі різні...

УРА!!!

а це добре. форум - свого роду домівка. хоч і віртуальна. і добре, що вдома можна розслабитись і відчути себе в затишку.

зате без помилок і по суті. без вдавань у подробиці.

• Подобається Подобається x 3
  9. lotr_an

дякую Маюнко. добре слово воно і собаці приємно :)

10. маюнка

ага. а Андрійчикові - то встократ;)

11. lotr_an

я вже тепер як той дикообраз з "Сезону полювання" він весь мультик ходив і казав "Брааатииику. Ти назвав мене брааатииику".

а я кажу: "Андрііійчикові. Ти мене назвала Андрііійкооо"

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І бачите, людині багато до щастя не треба, лиш би його Андрійком назвали і всі рани загоїлись і нічого більше не болить:radist:

Додано через 6 хвилин
    А ми сьогодні зранку на суд ходили. Таки Терези даються в знаки, суд ми виграли... такий файний суддя і прокурор. Я на них своїми очками подивилась, два рази кліпнула... і юш. Сказали більше так не робити :D:D:D:D

Додано через 7 хвилин
    Так, мілачка... якщо я ще раз почую що тобі треба схуднути чи що ти негарна спіціяльно приїду до Львова і стукну!!!:)

• Подобається Подобається x 5
  13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Дякую :) Чесно говоря, не могу вспомнить как по-украински будет паяльник, а паяльник самый обычний, таким дома брат паяет, только мощность у него 100В

14. ermana

ermana Well-Known Member

Закінчилися звичні дні........ Вперше за кілька місяців зайшла на форум.... І зрозуміла, що треба було це зробити швидше

• Подобається Подобається x 8
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Аналогічною реплікою мене вчора розраджував чоловік.. Навіть всі слова українською сказав правильно!! Та все таки польське слово влізло.. Вийшло так кумедно - "як будеш думати шо ти негарна, я встану і тебе пукну!" :D :D :D

Сьогодні знову намагалась отримати диплом, який мені не видали раніше, бо поставили зайвий апостроф і переробляли. Цього разу він десь загубився по дорозі з Києва.. Я в шоці.. Ну як можна загубити диплом?! Документ все таки.. Ех..

• Подобається Подобається x 3
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:D :D :D :D :D :D
    А я зараз їду додому!!!!:radist: :radist: :radist:

Здрастуй маминісмачненьккі страви , гаряча вода, тепла квартира і всі радощі цивілізації:)

17. маюнка

день був не звичний, а як і кожний "звичний" - неповторний. тому сьогодні описувати не буду.

18. Boris_Kiev

Зранку загнав тачку на ремонт. Потім відправися до «Силіконово дворику» (вул. Леонтовича; концентрація Інтернет-провайдерів на 1 кв.м найщільніша в Україні. Тому така назва).
    І тут – наказ розшукати бригаду кабельщиків, які заблукали в трьох вулицях по той бік старого Ботанічного саду.
    З яким задоволенням я пройшовся маршрутами свого дитинства !

Ботсад. Тепер ярочок з трьох боків огороджений. А раніш ми туди з’їжджали на портфелях. Обстежували нори на предмет сплячих їжаків (або когось посерйозніше).
    Потім це було улюблене місце для розпивання портвейну і романтичних побачень.

Володимирська. Інститут Харчової промисловості. Чверть випускників нашої школи йшли туди (бо територіально близько). Колишня школа (захоплена інститутом під навчальний корпус). І ще на 1 поверсі школи – ресторан з африканським акцентом.

Тарасівська. Сусідня школа (весь час змінювала номер). Прохідний двір – територія «розбірок» - забудований.

Паньківська. “Трикутник” вгорі, де жили журналісти й письменники. Звісна річ, і їхні продвинуті діти. Пам”ятаю, наприкінці 60-х в одного хлопця стояв армійський радіоприймач із наворотами, що дозволяли почути західні станції крізь численні “глушилки”. Власник приймача записував музику з ефіру на магнітофон, копії розходилися по руках. Ясна річ, до нього “прийшли”, апаратуру конфіскували.

Сакаганського. Квартал мого дитинства.
    Якби не поспішав, зайшов би у кожен двір. Просто посидів, поностальгував.

Класний день !

===Походеньки кота Васьки===

Пройшло дві доби після хірургічної швидкої допомоги.
    Звичайно, виглядає не сексапільно – вистрижено один бакенбард, шию розчесати як слід не вдалося. Ошийник не надягав.
    О 22-й Вася предметно попросився надвір. Перше, що зробив – потерся шиєю і перекотився через спину в заглублення, де завжди кілька сантиметрів пилу. Це улюблене місце усіх котів.
    Ну йди, Васько, продукуй здорову популяцію ! І бережи себе !
    ===================

До уваги кармодарувальників: Ваш клік буде 3000-м на моєму рахунку!

Дякую ........

Додано через 14 хвилин
    ................... Маюнко !
    З мене причитається !

• Подобається Подобається x 9
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поганий день.Прокинулась від болю в пальці, так вже смикало.Прийшлось іти до хірурга, різати, чистити.Болить:sad: :sad: :sad:

20. lulu

lulu Well-Known Member

зате коли перестане боліти знаєте як кайфово буде!!!! ;)

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)