Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Наш нарід всьо потєгне....
    Ібо багатий....і щедрий....
    Песиків кишкою годує...

• Подобається Подобається x 1
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

То скоріше не щедрість, а дурість - довести кишку до такого стану, щоби викинути. Нє щоби перед кінцем терміну придатності скинути ціну. Скоріше ся вдавить і викине, ніж продати дешевше.

• Подобається Подобається x 9
  3. Peri

Peri Well-Known Member

Не знаю,мо* то треба в незвичний...ходять ті бідні "зомбіки"-члени виборчих дільниць і спют з відкритими очима...Так їх мені шкода,бо на фоні веселого і життєрадісного населення(фу,скінчилися вибОри),вони як сновиди.Багацько їх,і молодих і старших.Нарід,не будьте вредними,побачите таких,уступіть хоч місце в транспорті:)

• Подобається Подобається x 11
  4. Summer

Summer Well-Known Member

не можу звикнути, так рано темніє.....та й тепер треба звикнути до того переводу, та й їсти тепер треба на годину раніше чи як?:) а зара заварю чай з травами, потім душ, потім серіал...а нє ше треба посуд за всіма помити, а ще нагодувати :)

• Подобається Подобається x 8
  5. deva

deva Well-Known Member

аналогічно, колись була пару років спостерігачем, більше не хочу

• Подобається Подобається x 3
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Точно те саме...........

• Подобається Подобається x 2
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І я була і пішла б ще раз на таких же виборах. Правда, довелось торчати на дільниці 2 доби і спати на лавці, а потім зразу на роботу, але заробила кількаденну зарплату ненапрягаючись.

Перемила цілу хату. Сиджу, тішусь з себе :girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 12
  8. kutuz

kutuz Well-Known Member

Наркотики то зло.Маю доказ,поставив мясо готувати і думаю сяду за комп,подивлюсь хоч одним оком що нового на форумі,а мясо взяло тай згоріло,яж тільки чууууточку посидів,а воно...:pardon::)))

9. deva

deva Well-Known Member

точно, :)я вже другий тиждень сідаю за компютер щоб написати статтю на конференцію, і як кажуть, а віз і далі там;)

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

а я тоді працювала на голому інтузіазмі,:)наївна, думала......та вже і забула, що думала, а грошей не брала

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Перепрошую....а...самі нє?о_О
    Соррі,може допустив безтактність....:sorry:

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

А я тільки от з цвинтару...
    Сходив...сам.
    Незатишно нині,незвично...забагато живих...шум..гамір...пльотки...сміх....хомо є хомо...:dntknw:
    Але то лиш раз в рік...ней буде...:sorry:
    Зараз підем з Зоряною.

• Подобається Подобається x 4
  11. poetka

Як то мені знайомо......вічно так.....але якщо ще не почорніло,то навпаки перша "клляса",добавте одразу води і ота коричнева юшка....ух!!!!смачна, і не забутьте в кінці додати ложку масла....в тій коричневій ющці і весь смак м"яса.....ну але якщо м"ясо у вугіль не перетворилось;)

12. kutuz

kutuz Well-Known Member

Перетворилось,перетворилось:sorry:.А на рахунок юшки то я знаю,готую так коли мяса мало,бо знаю,що жінка того їсти не буде,бо печінка потім гарчить:haha:.Зато вона мені потім рибу не досолює:)));)

• Подобається Подобається x 6
  13. Peri

Peri Well-Known Member

14. poetka

Сиджу слухаю джаз-радіо ( там немає реклами) а музика просто сууупер...але зараз йду до роботи.......справи здаються простими, але ну так ліньки.Народ,а ви не знаєте до якого числа ще можна субсидії оформити, чи там не втсановлена дата:dntknw:

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Точно!!!!!!!!!!!

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Такий звичний день,що аж щелепи зводить выд буденносты

• Подобається Подобається x 6
  16. Locke

Locke невиправний реаліст

Ах, де мої 16 і всі зуби :)

• Подобається Подобається x 5
  17. poetka

Роботу зробила....але ще не вечір,під вечір знову набіжить:sad:

18. deva

deva Well-Known Member

Набігалась,дім-робота-магазин-дім-лікарня. Вже в дома, дуже стомлена, але як казала РОЕТКА "Ще не вечір". Пару хвилин відпочину і знов на "місток", маю на увазі кухню.

19. kutuz

kutuz Well-Known Member

Так,начебто буденний день,але зімною зажди щось мусить статись.Хотів я сьогодня заробити бали в моєї коханої,думаю поки вона ще не приїхала я гарно вичищу кухонну плиту і що ви думаєте,проламав пєзоелементи(нова плита,а вже прогнило навколо тих елементів) я ж не виноватий:girl_angel:Ось і мав роботу на пів дня,але таки зробив:)

20. Peri

Peri Well-Known Member

А ви її відразу на ЛФ і горнятко кави і мо*щось смачненьке...Та що буду вам розказувати,ви,мужчини,як вам потрібно,знаєте як до нас на **білому коні**під*їхати:)

Розмовляла з одним знайомим,а на нього впало "бабине літо" на волосся.Залюбувалася(так ще гарно сонце підсвітило...).Він щось розповідає а я така задивлена...:)Так творяться легенди.;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)