Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

годину всі перевели на зимовий час? :)
    проголосували?
    збираюсь пройтись трохи, дуже гарна погода, потім заїду до бабульки...

• Подобається Подобається x 6
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зраня відправив жінку розвіятись на рідні села....
    Сидю з малою...перебрав,помив,погодував....сидю от,слухаєм музику.
    Пию каву...і по звичці шось треба пролистати...з дєцтва таку звичку маю...без книжки навіть в уборну не ходю.:nea:
    Але тепер не купляю,лишивсі тої вредної звички...
    Відкрив в "Лібрусеку" Лук"яненка..."Чорновик"
    І з перших рядків

Шось в тім є...:scratch_one-s_head:
    Як в Мерфі

Зара збираю,йдем троха надвір,до лісу....
    та й вотак.:sorry:

• Подобається Подобається x 12
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зробила сніданок, свіжий сочок (підсіла на сік з мандаринок, а чоловікові роблю з апельсинок), поприбирала по сніданку.. Сонце так яскраво світить у вікно, що довелось пів вікна заслонити шторою. Теплінь :) Чоловік збирається на цвинтар зі свекрухою (бо вона сама боїться там йти, бо буде повно народу і можуть її обікрасти (хоча розповідала, що коли була молода, то по ночах пила на цвинтарі вино з компанією - напевно тоді було менш трашно). А ще там рух на вулицях біля цвинтару буде перекритий, а їй самій топати добрячий шмат дороги - лінь). Тож залишаюсь сама такого прекрасного сонячного дня :sad:

• Подобається Подобається x 11
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

Прокинулася. Ранок був чудовий, сонячний, а зараз мать піде дощ. Проголосувала. Може, трошки помалюю та буду готуватися до заліку.

• Подобається Подобається x 5
  5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Сьогодні став зранку, пішов бритись, а фіг, нема чим!
    Взяв старовинну бритву, ще діда, заклав лезо, побрився, і в самому кінці порізався, капець. Але воно того вартувало, такою навіть чимось краще бритись, відчуття зовсім інші... о як!

• Подобається Подобається x 9
  6. kutuz

kutuz Well-Known Member

А я таки їздив на рибалку.Особливих уловів нема,але та краса ранішнього озера з видом на гори компенсувала все,і ранішній підйом і дебільних гаїшників.Хочу виставити фото,але щось не получається,на радикалі пише"Ошибка,неверный идентификатор картинки"То зразу при включенні радикалу,я ще не вибрав картинку:dntknw:Зараз почищу рибку,скочу під душ і голосувати.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Ха, з радикалом все в порядку,то я торможу:pardon:

• Подобається Подобається x 15
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ми гостей щойно відпровадили............наробила грінок з часником,салатик з квашеної капусти,плов.....печенько .....а шо ше треба на швидку руку.Гостей не чекали, як сніг на голову,але то я так люблю..:)
    Закінчилась програма М.Фіртки на Львівській хвилі"тавровані бідністю",(проект повний маразм,тільки нерви збирали,що та дитина там плела.....)я аж видихла....саме зараз у нас скрутно.....пенсію прогамали до зарплати ще ого!!!!Певне комунальні платити не будемо.....а вона бідна там плакалась,що в кафе і на таксі грошей нема...хотіла подзвонити і висловити своє фе сприводу цього проету!!!!але там і без мене хватило незадоволених...дитячий маразм і тим все сказано.
    Зараз іду голосувати,бо до цього ходила... а там така черга...о_Оне маю терпіння чекати, та ше малий вдома....Якщо знову буде черга,обернусь і піду щоб більше не вертатись.:sad:

• Подобається Подобається x 11
  8. Forest

Forest Moderator

То де така краса?

• Подобається Подобається x 5
  9. kutuz

kutuz Well-Known Member

Якщо Вам це щось скаже,то попробую пояснити.Це в лісі,поблизу Трускавця,в минулому питтєве озеро Трускавця.Якщо б була змога зробити фото трішки раніше,тиждень,може два,то очей не можливо відвести.Там навколо гори покриті мішаними лісами,тому різнобарвя описати не можливо,це треба бачити.Це озеро намагаються прихватизувати і не для того,щоб зробити якимсь платним,одним словом для народа,ну щоб чисто було,акуратно за певну плату,скоріш за все сугубо для себе,так дачку побудувати з площадкою для гвинтокрила і тому подібне

• Подобається Подобається x 7
  10. deva

deva Well-Known Member

А я сьогодні провела дуже гарно день. Вчора з сусідами домовились зробити пікнічок на вулиці. Зранку зробила сніданок, потім намила картопельки, нарізала сала пророшого з мяском, посолила його поперчила. Пішла з чоловіком поголосувала, зїздили на закупи. Прийшла додому картопельку розрізала і напхала туда сала замаринованого, цибульки, лаврушки і замотала в фольгу. Намаринувала реберець. Приїхали мої дорогенькі сусіди з кладовища ( я вже на той час розпалила дрова) і почали ту смакоту запікати на дворі. Квасила баклажани, то вирішили попробувати(рецепт давала на форумні кухні) сподобалось вісм. Гарно посиділи, насміялись, наговорились. Побільше б таких днів. Але така суєта, нема все часу.:)

• Подобається Подобається x 9
  11. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні з ранку (в неділю ранок в нас починається після 10-ї) поснідали, посиділи трохи кожен за своїм компютером, а потім поїхали на мийку, бо машина вже надто брудна була, по дорозі назад заїхали в будовляний супермаркет і купили rolety do okna (як вони на українську перекладаються не знаю:pardon: ) а також маску для зварування для Павла і освіжувач повітря в машину.
    А після обіду я взяла трафарет і малювала квіточки на стіні в кухні (я знаю, що в неділю не можна працювати, але коли роблю щось, що мені подобається, то не вважаю це працею :) )

:)))

12. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Проголосували, прогулялись центром, погода чудова... забігли до свекрухи на перекусон... поступила зп на карточку... зразу придбала якісь моднячі кульчики в Касабланці, що біля банкомату була... ну, ніби день прожила не дарма...:)))

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

А ще кумедно було спостерігати, як молодь ходила в страшних масках і лякала перехожих, а в сторонці стояли проповідники з Біблією і закликали в мікрофон не робити тих свят диявольських...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Жалюзі?
    *будівельний :)))

• Подобається Подобається x 8
  14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Встав, спік цілу курку і до курки, з жахом спостеріг, як та курка на сніданок зникла в щелепах синів о_О, ну і нас двох з дружиною по крильцю..., :sad: змусив їх все прибрати, доки не здиміли надвір, ну а сам поволік дружину у парк. Вона звихнула ногу і вже два тижні на лікарняному, бо ледве ходить, а травматолог сказав - треба розробляти, досить вже берегти ту ногу! Тому поволік, хоч впиралася йти на шпацер і у всякі способи удавала, що вмирає. Але змусив. Якось виповзли і доповзли до дороги... Але коли на переході якийсь псих ТІRом страшно засигналив, щоб ворушилася переходити, то миттю поскакала з половини дороги на той бік обома ногами однаково, ще й мене волокла за собою під руку, аж підошви завищали... :good:

Зробив геловінський науковий висновок: якщо дуже напудити - то і труп буде ходити, а як добре пострахати - й неживе буде скакати.

А чому? Бо це гомеопатія: якщо ТІR може сприяти вивихові, то ТІR може і вилікувати його... Це гомеопатія лікує подібне подібним...
    Нехай би наша медицина придивилася - дуже ефективно, і якщо збирати в купу 200-300 кульгавих і ганяти за ними одним TIRoм, то вийде дуже дешево...

15. Locke

Locke невиправний реаліст

:haha:
    А ще кажуть допомагає пурген. Бувало хворий з'їдав пару таблеток, кидав милиці і як спринтер біг до туалету. :)

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну,хлопці,хфантазія у вас працює на відмінно,отак жінок підставляти під тіри і пургенами годувати...жарти,жартами,але доля правди в тім є.....це,наче друге дихання відкривається, і з"являється прихована-запасна енергія.В мене знайомий так налякався скаженого пса,що сам не оговтався,як опинився на дереві,з голим стовбуром.....потім дивувався ,що у звичайній ситуації, він би на це дерево в житті не вибрався і потім пробував....та де там....:)

17. victorys

victorys позитивчик :)

Ну от, вже гет чисто рідну мову забула... :)))
    дякую :give_rose:
    (хоча жалюзі мені завжди здавались такими металевими горизонтальними полосками, а ті шо ми купили то простий матеріал, який скручується в трубочку, тому і не знала як перекласти)

• Подобається Подобається x 2
  18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну прямо як я вчора;)
    А ще купила кілька речей маляткам(дітки сестри двоюрідної).
    ТАКІ ціни на дитячі речі!!!Здуріти можна!!!

А ще вчора брат рідний на Сихів приїжджав,трохи поговорили і в результаті пізно лягала:crazy:.Невиспалась,але настрій супер:good:,то все напевно погода:)

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

Хм...мені би так
    :);):)

• Подобається Подобається x 4
  19. deva

deva Well-Known Member

початок робочого тижня.....на дворі вітерець, прохолодно, осінь....

• Подобається Подобається x 8
  20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А мені щось нічого робити не хочеться:blush::blush::blush:
    От в бібліотеці зараз....думала буду читати....та де там!Тутечки сиджу;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)