Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Стільки справ!Не знаю як я це все встигаю:scratch_one-s_head:
    Ще завтра пережити,і можна буде відпочивати:)
    А сьогодні казали" за Писарчука голосувати"
    А я їм"Та боронь Боже!!!"

• Подобається Подобається x 4
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Та знаю, знаю. Просто мав зайвий спосіб себе розрекламувати.:)

Судячи з фоток які я бачив :good:, вам ще мінімум 20 того робити не буде потреби.

• Подобається Подобається x 7
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні :sad: Досі в процесі пошуку..

• Подобається Подобається x 7
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ех!!!!Не знаю,я тоді вже буду на пенсії,якщо не запровадять знову якусь нову пенсійну реформу:sad:

• Подобається Подобається x 5
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

Ой, як доживемо до пенсії, то дійсно через такий розмір пенсії, як на Україні, дійсно мені буде не до жартів, а вам не до косметики. Тут би на хліб вистачило.
    Хоча я чув, що є урядова програма, яка передбачає на протязі 5-ти років збільшити мінімальну пенсію до 2000 євро. Правда пенсійний вік для жінок буде 140 років, а для чоловіків 145 :haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 10
  6. deva

deva Well-Known Member

та смішки, смішками, а таке враження, що до того йде:)

• Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звідки такий пісімізм?
    Треба дивитись на життя аптімістичніше...
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Треба вірити в краще.
    От,я вірю,жи тоти майя знали.про що кажут і в 2012 році буде вже по всьому...
    І буде файно...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно.. ето... як його... дожити не так просто... бо пенсійний вік вітодвигают постоянно, НО митивація конєшно єсть - дожить до 2000 євро/міс. Даже єслі і після конца світа - о!

• Подобається Подобається x 8
  9. poetka

:good::))):))):))):good:

---------- Додано в 08:56 ---------- Попередній допис був написаний в 08:17 ----------

Ше троха тутечки побуду і йду віддам на продаж свої пляцки...вже з самого рання запах в хаті ...смачний,ще б грошей побільше і все ок.
    Спекла повітряний пиріг з мерингами,прикинула ,що десь буде до 2 кг.Ставлю важити,не важить....значить до 1 кг....ото халепа..(ваги в мене звичайні "людські") таку малу вагу не зважують,тільки від 1.500 кг.халепа.

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Приїхала сьогодні з Одеси.Возила маму в клініку Філатова,щоб підтвердили їй діагноз,що вона поставила сама собі через інтернет,а наші доблесні лікарі два місяці не могли цього зробити.Діагноз-ССГ (синдром сухого ока)Ну те,що Я ВОЗИЛА голосно сказано:)))просто вчепилась за компанію, а в основному родич заправляв всім.Погода видалась жахливою..холодно, мжичка....але...але ж і прекрасна Одеса восени.Люди, там стільки жовтого ,багряного,червоного і всякого-всякого листя!!!У нас стільки немає.У нас не встигне впасти.як двірники його змітають:sad:.А там...казка!
    А ще там наївні дівчата-офіціантки:))Коли вже все пройшли і нам назначили заключення-консультацію завідуючки,залишався час і ми вирішили сходити перекусити.За рогом зайшли в якусь кафешку ,щось там на тандирі готують.Грошей багато не було,замовили картоплю з салом печену в тандирі, салатик і каву.Принесли спершу каву..випили.Замовлення затримувалось(поки та картопля спечеться)а консультація вже повинна б початися.Блін, і їсти хочеться і в лікарню час.Дядько Слава довго не думаючи підізвав офіціантку і каже їй,що можна ми зараз підемо, а через хв.20 повернемось.Мама запропонувала заплатити за каву,дівчина відмовилась брати оплату і повірила нам на слово.
    Коротше ми прийшли не через 20 хв, а через години півтори.Бачили б ви обличчя тої дівчини!Вона вже ,бідна, і не надіялась.А ми чемно з"іли те,що замовляли і розрахувались.Але ж і наївна вона, а якби надурили?
    О, ще одне...лікарі і обслуговування в клініці досить гарне.Нарікань немає.Не те,що у нас в лікарні ...

• Подобається Подобається x 14
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та. На Євро 2012 все вилізе. Звичні дні закінчаться. І як завжди на когось спруть...
    Винуватими передбачаються поки що ті ж Майя :)

• Подобається Подобається x 6
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

То євро буде вже по тому?:scratch_one-s_head:

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю влада буде молитися, щоб пророцтва настали раніше :)
    Хоч для нас - це будуть звичні дні...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нє, спочатку буде Євро, а потім кінець світу - як наслідок, очевидно :)))

15. poetka

Ай!!!Ну їх........ і тих мерів і тих депутатів,мене аж нудить..перед виборами стільки брехні вилазить, і так званої "доброти", у нас недалеко є дуже круті сходи,взимку там слизько,поручнів ніколи не було.....і тими сходами ходять бабулькі,бо знизу базарчик....обминати троха далеко,от і так мордвались ті літні люди весь час.Вчора йду....а там такі перила,широкі помальовані.......а зверху плакат того депутата,який тоті перила вчепив......а мені і сумно і смішно...ну,як так.....а якби не вибори,якби .....як ті бабулькі до того ходили?А ти,шо був до цього сліпий?Чому так?Чим купують наш народ?Притворством,цинізмом,егоїзмом.....і таких крапочок безкінечно.....А народ вірить і ведеться,на що?Це ж мало бути ,як само-собою розуміється, і пандуси і перила і дороги...а не замальоване "старання" для народу.

16. Peri

Peri Well-Known Member

...з поганої вівці хоч шерсті клок...

• Подобається Подобається x 9
  17. poetka

Влучно!:good:

18. Honda

Honda Well-Known Member

Нарешті вже їду додому! Три тижні там мене не було... Та ше й в такому "модному" купе :) вже у вівторок білетів на нині не було о_О А на вокзал як добиралась, у тій 66-й людей їхало десь з 60! То таке було, як 2 наші "Гумові автобуси"!!!
    Сьогодні були 2 контрольні, то вчора до однієї підготувалась, а до другої вже не мала сили.... 2 год вчила, чи швидше старалась зрозумити той брєд сивої кобили :wacko: і нічо доброго з того не вийшло. Ну не реагує мій мозок на нормативні документи, стандартизацію і порядки керування всякими тими комітетами і структурами. Ше б написали то все нормальною зрозумілою мовою, чи пояснили б на лекції на хлопський розум ;) так що, я сьогодні насміялась з того, шо я там на контрольній нафантазувала. :haha:
    Ладно, збиваюсь я з навчання, бо попереду вихідні. Ми збираємось піти з однокласниками до нашої класної керівнички, в неї цього тижня було ДН! Дома дурдом веселка, тато міняє вікна на металопластикові... Добре, шо погода гарна, хоча дома вже падав сніг...
    Йду пройдусь вагонами в пошуку друзів (знайомих) ;)

19. deva

deva Well-Known Member

Сьогодні неходила на роботу, але знайшла собі її вдома, думаю, що хватить точно на 2 дні.Тільки закінчила квасити капусту і яблучка, зараз буду прибирати будинок, а завтра..........завтра буду робити наступ на-сад, город. Отакий вийшов, звичайний робочий день.

• Подобається Подобається x 9
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Такий шок щойно пережила о_О.. Сиджу в неті, нікого не рухаю, строчу дописи, переписуюсь, не дивлячись на клаву, як завжди. І тут - глип! А клава вся зашмякана кров'ю! о_О Видовище не для слабонервних, скажу вам..
    А то я перед тим на кухні прибирала і хотіла виковиряти щось з вмивальника. Але так і не вдалось.. Зараз перевірила - то було скло! А навіть і не відчула, як порізалась..
    Сиджу строчу далі.. Звичний день :)

• Подобається Подобається x 14
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)