Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Дівчатка я знаю, шо погода гарна, і молодість є і здоров'я, і ніби все добре, а настрою нема... Бо блін вмію все сама собі ускладнити... Хоч і прагну і хочу трошки змінитись...

• Подобається Подобається x 10
  3. poetka

Хонда,ви на вірному шляху,все буде добре.....то не саме страшне....повірте і згадаєте свою теперішню ситуацію в 35 років...будете сміятись.:);)

• Подобається Подобається x 6
  4. deva

deva Well-Known Member

а в 45 взагалі буде байдуже. Жартую звичайно, але ловлю себе на тому, що стала відноситись до деяких речей набагато простіше на які раніше просто не могла не звернути увагу і псувала настрій і собі і своїм рідним.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та ще й захочете її повторити. :)

• Подобається Подобається x 5
  6. Honda

Honda Well-Known Member

Теж так думаю, Дева. Але ж не хочеться зараз псувати настрій собі і близьким. Знаю, що завтра цей мій настрій зміниться, бо я себе знаю. Просто не тре так серйозно ставитись до деяких речей...ми не є ідеальними....

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Дякую, вам за підтримку!

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ми вчора на дискотеку ходили, аж сьогодні вернулись :shy: Спочатку було якось не дуже, бо було три різні компанії, а потім як пішли танцювати, то вже забаву було не зупинити!! :dance: Пиво йшло як теща під лід, а тіла кружляли так ульотно, що не пам'ятала де я :)))
    Так як живем тепер на кінці міста, де нічого не їздить вночі, прийшлось ночувати у знайомого. Вранці прийшов інший знайомий, приніс пляцок до чаю :nyam2: А потім вже поїхали до себе, приймали знайомих по справах. Та й таке..

• Подобається Подобається x 14
  8. deva

deva Well-Known Member

про це я і говорю. Моя дочка коли приїхала на канікули, то здивувалась, що я кожного дня вже непилососила будинок, немила підлогу не кричала коли хтось щось порозкидав, а раніше як вони мене терпіли, хотіла зробити з будинку музей.Я аж тоді звернула на це увагу, що дійсно змінилась, що розставила приорітети, але чи то з роками прийшло, чи просто втомилась все нести на своїх плечах і захотілось бути просто жінкою. Незнаю, чи просто після того як серьозні проблеми мала зі здоровям, я навіть незамітила як змінилась.

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

А у нас сьогодні була дуже гарна погода і ми з дружиною вирішили по лісу прогулятися.Який чудовий ліс.Жаль що фотоапарата з собою не було.Оце що зробив мобілкою[​IMG][/URL][/IMG]
    Навіть умудрилися грибів принести.

• Подобається Подобається x 10
  10. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ну йоли пали, так жеш не можна.

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Я так думаю,що якщо почнете сміятись від тепер то років 17 сміху дарма не пройде.;)(до 35 років)

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

То Ви автоматично всю провину,чи що там, кладете на себе?НЕ треба,цей тягар мішає по життю.

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:57 ----------

Вав та Ви запальна баришня!!!

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ----------

Для тещі?То святе.:haha:

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

Вчора до 4-00ранку,дякуючи зубній болі і не дивлячись на кетанов не спав.Зато проснувся десь біля 13-00,привів себе в більш менш подобаючий вигляд і пішов до колеги.Енна кількість горілки покращила мій стан(знаю завтра буде не солодко)Знаю,що для таких,як я зараз, на нашому найдорощому форумі є спеціальна гілка,тому піду я туди,щоб дальше не послали,а ще краще люляти.:)))(головне не шепилявити бо жінка моя укохана щось запідозрить);):)))

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Є трохи :shy: Взагалі-то дуже обожнюю музику 80-х, а в тому клубі саме така була. На жаль, мого партнера до танців не було, тож доводилось перетанцьовувати з новими знайомими у пошуках іншого парнера :) Але нікого путнього не було (читати - настільки тверезого, щоб танцював добре), тож вигадували з дівчатами на ходу якісь групові танці, а хлопці нас підтримували :))) Було дуже весело :good: З нетерпінням чекаю наступної забави. Так полюбила танці і диско! :good:

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

Добре, що Вам не доводиться по алкоголю польською говорити :))) То завдання не з простих :)))

• Подобається Подобається x 8
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я собі сьогодні вчергове житття ускладнила.Ну побачимо чи вийде все на добре, чи на зле...

• Подобається Подобається x 9
  13. poetka

Та все буде добре.......
    Сподіваюсь і у вас і нас і у мене:)

14. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ось зараз йду з інституту закаулками (там особняки), ззаді доганяє мене чоловік і каже:
    - Блін, в мене машина заглохла, допоможи штовхнути, бо сам не вдужаю, важка дуже! ( а там хоч 3 метри треба було її штовхнути, але під горку)
    -А я, та добре йдемо, приходимо, а тут блін Land Rover стоїть!
    -Штовхали з хливин 5-8...
    ніц з того діла не було, потім шукав ще людей ну запхали ми його в гараж..
    Потім він до мене щось казав, але прослухав, бо голова дуже боліла , типу як десь буду мати проблеми (я прослухав де), щоб я сказав, там його фамілію, чи то його кличка була, щоб типу казав, що його знаю....гг..:)
    НУ то таке, а що дійсно мені сподобалось, то те, як він ставився до своєї дружини!:good:
    Вона сиділа за кермом!
    Коли щось не то робила, ну типу тормоз не встигла вчасно нажати, ручнік не могла зняти, то він навіть тон не підняв "Сонечко, та потягни на себе" ну ітд...:empathy:
    Дуже приємно стало, таке враження було, що не я йому послугу зробив, а він мені, настрій моментально піднявся...
    о як!

• Подобається Подобається x 15
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зателефонував сьогодні наш кум дядько Володя,щоб привітати тата з Днем народження.так як нікого вдома на той час не було .прийшлось мені з ним поговорити...про жизнь:)Виявляється,що він тільки сьогодні приїхав зі Львова..стадіон там будує,монтажник він.Ну я й давай у нього питати як там місто. сподобалось чи ні, а люди,си не було у нього сутичок через рос.мову з місцевим населенням?.А характер у нього ще той!як півень,чуть що.зразу червоніє і може полізти в драку.Відповідьмене вразила...місто як місто.нічого особливого.Ні,ви чули? Нічого особливого???І це про Львів!І на його росмову ніхто не звертав уваги,через що він був весь час настрьомі,бо чекав підвоха:)).А взагалі то він росіянин-справжній москаль.Живуть у нас вже років 35 і типу не розуміють української.Колись вони х жінкою казали,що якби не приїхали в Україну,то спилися б у своєму Челябінську.

• Подобається Подобається x 13
  16. kutuz

kutuz Well-Known Member

А таки прийшлось,бо жінка якраз в польщі і телефонувала.Але я не був настільки пяний,а на рахунок шепелявити,так просто жартував.Стараюс:);)ь у всьому мати міру.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хм. Мій один колега вже кілька років все по інтернету замовляє - від унітазу до світильників. В магазинах взагалі рідко буває. :dntknw:
    Сам дивувався, але вже звик. Тепер відеодомофон замовити хоче - не то в Донецьку, не то напряму з Китаю :) Каже дешевше може бути.

Для нього то звична річ...Кожен день в Інтернеті (працює) :)

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

Не навпаки?

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

Не варто. І тоді всі дні стануть незвичними...

• Подобається Подобається x 7
  18. poetka

Запорола свій блог...тепер нічого там не можу написати.....а адміністрація там взагалі не реагує,тільки пише:ми вам надіслали...бе-бе-бе,та нічорта вони не надіслали....шо робити? Шось настрій аж пропав:)

• Подобається Подобається x 3
  19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ходила сьогодні до лікаря..."Насимулювала" лікарняний на тиждень...Треба деякі справи повирішувати, бо крім курсів і роботи нічого небачила і нічого не встигала...

• Подобається Подобається x 13
  20. Locke

Locke невиправний реаліст

:) :) :)

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Не хвилюйтеся. То ще не саме страшне. Було б із за чого сумувати. Як не вдасться поправити - зробите новий, ще кращий.

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)