Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Звичний день

А мені вчора запропонували на літо роботу по оформленню бару.Правда в якому стилі. вони ще не визначились.І хочеться заробити СВОЇ гроші...і боязко, раптом не справлюсь?

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Alias, це ж шикарно !
    Ви той бар добре знаєте ?
    Запропонуйте їм СВІЙ стиль, СВОЮ концепцію, м"яко підштовхіть їх до думки, що це ЇХНЯ ідея, а Ви її тільки втілюєте.

Справитеся! Ви ж не людей лікувати беретесь !

Коротше, започатковуйте гілку "Оформлюємо бар", кидайте туди фото, ескізи, ідеї - тут досить порадників.

Може ще й міні-форумівку південного й центрального регіонів там влаштуємо ! :)

• Подобається Подобається x 7
  3. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Якщо запропонували - значить справитесь! Початок - половина справи:)

• Подобається Подобається x 6
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

знову почалось навчання. три пари сьогодні. нова група в мене. щойно спекалась старостату у своїй ліквідованій групі,як тут в моїй новій групі староста попросила її на тиждень підмінити, бо вона в Карпати їде:) доля!
    викладачка з Господарського процесуального права не вміє розмовляти українською.:sad: пояснює все на лекціях російською. коли починає задитктовувати конспект - то не українська мова, ніііі!!!! то "азарівський" діалект. я стримувалась як могла, щоб її не виправляти. але коли людина 14 разів у назвах документів говорить замість УРСР УСР, змовчати важко. виправила її. здається, мене запам"ятали. номер лекції був, коли нас намагались переконати, що Положення про державний арбітраж при Раді Міністрів СРСР було прийняте 1998 року. довелось з хвилин 5 доводити, що 1998 року Україна вже 7 років як незалежною була. потім викладачка розгублено прохіхікала, що то в неї одруковка в коспекті лекції і що вона перевіряла нас на уважність.
    поки їхала додому, змерзли вуха - не люблю цього. розболілась голова - спробувала відпочити, але мозок прагнув навантаження. взяла "Московіаду", читала, знову згадалась викладачка...
    отримала гарну в"язану кофтину винного кольору в подарунок.
    слухаю Шостаковича, сидю на форумі.
    цілий день вдома нема води.ніякої. сусіди міняють труби. чекаю, може, дасть Бог диво на ніч...

• Подобається Подобається x 10
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене ще ялинка стоїть... цікаво хто перший скаже її розібрати чоловік, мама чи тато? :D:D:D

• Подобається Подобається x 6
  6. Boris_Kiev

Забув позавчорашню дату: 4 лютого 1970 року ми, троє студентів 1 курсу (колишні однокласники), спалили комсомольські квитки на розі вулиць Володимирської та Толстого (біля університетської бібліотеки) у бетонній вазі для квітів. Поливши міцним самогоном. Тоді там була кінцева зупинка трамваю №8 (тупичок, без повороту). Чому саме 4 лютого ? Була зустріч випускників усіх років.
    Подумки з нами був четвертий друг – його (через те що єврей) не прийняли до двох інститутів і він загримів до армії. Щоправда, непогано загримів – грати на валторні в оркестрі Київського військового округу (під керівництвом теж єврея :) ).
    Алік – в Майамі.
    Володя-валторніст – в Германії.
    Сергій, хоч і займає посаду типу виконавчого директора в маленькій фірмі – майже спився.
    Ну і я – на ЛФ…

А тепер – чергова серія “Походеньок кота Васьки”: Я серйозно затримувався на роботі, телефонує дружина – “Кіт шкребеться”. Ну моя Віка вже в змозі відчинити коту двері, але годувати його довелося на обідньому столі з людських тарілок. Тут виявляється, що у бідного Васьки рознесло у півтора рази праву частину обличчя. Три рани. От дізнаюся, хто з дворових котів лівша – змушу його підставити щоки під мій віник.
    Телефоную вірній, безвідмовній (і гарненькій) ветеринарочці – а вона приймає пологи в собаки в далекому районі міста. І коли вивільниться – не знає. Доведеться зранку її ловити. Раніше жила за 1,5 км від мене, а тепер “загадково” переїхала…

Додано через 36 хвилин
    Це у Васьки - четверта доба загулу.
    Умовно четверта. Бо в кращому випадку він приходив щодня - з 7-ї до 10-ї години вечора.

• Подобається Подобається x 11
  7. Boris_Kiev

У попередньому дописі я неправильно висловився:
    Васьчин загул - це коли він відсутній 2-3-4-5-діб.
    А коли він приходить раз на день (19 - 22 год), то він вважається "домашнім" котиком.

• Подобається Подобається x 2
  8. Liliya

Liliya Well-Known Member

Здається у мене гіперавітаміноз, якщо такий буває...
    Не можу навіть сформулювати який у мене був день...:suicide:

9. Boris_Kiev

Явно не мій день …
    Вночі баклани розбили ліве дзеркало.
    Потім вже по-дорослому заглючив стартер. Поїхав до сервісмена – дорОгою ще й вентилятор зупинився. Електрика. Кинув дроти напряму. І тут . . .

- Походеньки кота Васьки. Чергова серія –

. . . телефонує чарівна ветеринарочка. Каже, що зараз вона в моєму районі, а потім їде до суки в дачну місцевість. Хоча може соромиться сказати, що до корови :)
    Сервіс до біса, зриваюся додому. Чистого часу на допомогу коту було аж 25 хвилин.
    Красуня нагатила йому новокаїну, потім звичайним лезом зробила два надрізи на шиї. “Ого – каже – у котів, загартованих у бійках, там майже мозолі. Як на вухах у боксерів!” (яких боксерів вона мала на увазі – на 2-х ногах чи на 4-х – я не перепитував). Далі – ножицями. Пропускаю натуралістичні деталі, але кіт полегшав на 150 грамів. І фейс відразу став нормальним.
    Надягли йому спеціальний комір, вклали спати. А я зірвався на роботу.

Ну якщо такі справи, знову благаємо вірну подругу Олену прийти приголубити кота. А який в нього апетит прокинувся ! Ось я приходжу, Олена прощається і … кіт мало не вискочив за нею! Через 4 години після операції, в твердому комірці, кров ще крапає. А він – ММММААОООООООО! Ото мужик !
    Боюся прогнозувти, ЩО він влаштує вночі…

• Подобається Подобається x 7
  10. Alias

Пора відкривати нову гілку про кота., сисиематизувати Ваші дописи про нього ...буде дуже цікаво

• Подобається Подобається x 3
  11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

точно-точно. а пан Борис ще говорить, що про книгу не задумувався поки. он вже і назву придумав:
    :)

про свій день сьогодні: прокинулась, поїхала здавати-отримувати підручники в університеті. здала. отримала. із того, що отримала, % 70 одразу відклала в дальній куток шафи, застаріла література - нікуди не годиться або ж просто методичні вказівки.
    приїхала додому, лягла подрімати. ледве прокинулась за будильником, повимивала всю ванну кімнату до блиску - я то вмію. зібрала себе і сумку докупи, поїхала на лекцію із Гармонізації українського законодавства з нормами міжнародного права. одна-єдина лекція сьогодні - мусила їхати, бо цікаво. але ж!!!! ОДНА лекція! в 17-10.
    не пожалкувала, як і передбачала, було цікаво. перше ж заняття заінтригувало. додому сьогодні підперезалися мене проводжати аж троє однокурсників(я навіть потайки подумала: чи не побились вони об заклад про щось), врешті-решт одного я дуже коректно і в жартівливій формі відправила до гуртожитку, двох інших компанію розбавила ще двома друзями і подругою. смішно це все виглядало. досі дивуюсь, що на них сьогодні найшло?:) але то таке, буває іноді...

нині скачала собі ще класичної музики - останнім часом інша ніяк не йде. тільки класична і Pink Floyd. насолоджуюсь Шопеном - аж мороз по шкірі - музика за малим не досконала. і помітила щойно, що по клавіатурі стукаю в такт музиці. клас:)

п.с. сьогодні чомусь подумалось, що навесні треба з"їздити до Тернополя. не знаю звідки ця ідея. ніколи там не бувала. просто так вирішила:)

• Подобається Подобається x 5
  12. Boris_Kiev

Їдьте ближче до травня. Коли там вже катерок ходить озером.
    По обидва боки озера - два готелі.

13. Molv

Molv New Member

У Тернополі навесну дуже гарно!
    Коли цвітуть нарциси і трошечки пізніше.

• Подобається Подобається x 4
  14. Alias

У мене Ваш кіт ось з цим асоціюється:))

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мене чоловік напевне таки аж в вересні потягне туди, нех би гроші стало[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  16. Boris_Kiev

Кошмар !

Весь день -

МАООО !
    МАООО !
    МАООО !
    МАОООО !
    МАООООО !

Ветеринарочка радить з"їздити до чергової аптеки, взяти бромкамфору. Тобто дати бром, як матросу.
    Ой, в лом! Спробую бромгексін (котрий від бронхіту).

А завтра ввечері доведеться випустити ! Бо броньовані двері прогризе.

• Подобається Подобається x 5
  17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

То часом не китайський кіт-пікенес?!:)

• Подобається Подобається x 4
  18. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Сьогодні ніби звичайний день. Проте я тішуся тим, що скоро у моєї похресниці день народження. 1 рочок! І я також намагаюся думати про продовження карантину і транслювати свої думки тим, хто вирішують.:) Аааа... мало не забула .Мені сьогодні подарували милий- милий медальйончик, що вельми підвищив мені настрій.Дуже рада, що мої мрійки та бажання здійснюються у звичний день.
    А ще кожен звичайний день я мрію про щось- неважливо, чи фізичне або матеріальне,або про своє вже недалеке поступання.
    Хочеться додати до того всього ще й те, що кожен звичайний день може стати незвичайним. І щоб це сталося можна почати із себе, налаштуватися на позитив. Тоді навіть коли тебе мимоволі топлять сусіди - ти радий новій роботі:crazy:

19. Boris_Kiev

У мене є ТАКААААА історія, пов"язана з пекінесом... Але довга, якось напишу.

P.S. Китайською Мао - це таки кішка. Тільки вимова ("тональність") інша, ніж в імені Предсідателя Мао

20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Все як завжди -
    палець порізаний - 2 штуки,
    палець припалений паяльником - 1 штука :)
    А в остальном, прекрасная маркиза, все хорошо, все хорошо...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)