Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. deva

deva Well-Known Member

:good: + 100

• Подобається Подобається x 4
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та дочекаєтесь...знаєте скільки я чекала...і не тільки диван......:empathy:

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

...звичний...день....літаючі предмети...

• Подобається Подобається x 11
  4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я чомусь думав,що там розвод.Поділіться досвідом,скиньте адресу.Чи це якийсь Львівський інтернет - магазин?

• Подобається Подобається x 6
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ваші слова та Богу у вуха:) Сподіваюся,що (в далекому майбутньому) буду хорошою дружиною:)
    Нині файний день:)Була на дні народженні в одної дуже файної коліжанки,яка потішила мене тим,що заручилася:):yahoo:Тішуся за неї.Дуже гарно провели час,насміялися,наспілкувалися..От повернулася додому,відчуваю,що мені пора в гілку для нетверезих форумлян:cools::dancer:

• Подобається Подобається x 14
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хай дооовго служить....

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Та то може статися швидко і неочікувано, життя таке непередбачуване!

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ага..Счас!!(с)..з моїм то везінням..

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

швидко доля готує щонебудь, а повільно - щось поважне.

• Подобається Подобається x 10
  9. deva

deva Well-Known Member

Я часто замовляю товари для будинку, кухні , саду і т.д.(крім одягу, неможе розібратись з розмірами)на сайті нікерману. Мені все підходить і ціни менше-більше не високі та і є такі товари, що в звичайних магазинах їх нема.

---------- Додано в 09:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

Як вчора було гарно в Карпатах, дерева, ліс ніби в казці і кожен листочок розкрашено окремо. Вчора в день була дуже гарна погода, сонечко, тепленько. Хоча на верхівках гір вже був сніжок. Дуже багато екскурсійних автобусів і машин було в Карпатах. В мене від чистого повітря спочатку аж голова крутилась:) потім все прийшло в норму. Гарно там, шкода що туда треба їхати годити з 3-3.5, хочеться так сісти в машину і щоб зразу появитись в тому місці де тобі треба. Напевне треба мати машину часу.:good: Але це я так, жартую.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я люблю дорогу, і за декілька днів її собі посмакую - Бескиди, Яворніки, Татри, Карпати, щонайменше 10 годин, але їдемо з чоловіком вдвох, то не буде так важко...

• Подобається Подобається x 14
  11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 10
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ні!
    Ми так і холодильник купили і телевізор, і ось диван....таки дешевше......
    Всі товари переважно київські....а от диван з Дніпропетровська привезли,є перевезення "Нова пошта"(дешевше) є "Делівері", їх багато...:)
    Такий диван,як ми купили коштує 5500,ми купили за 3600- є різниця?;)

• Подобається Подобається x 8
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А адреси можете дати?маю на увазі інтернет-магазинів

15. deva

deva Well-Known Member

Також люблю подорожувати, але вчора прийшлось їхати зранечку в 4-30 туда і ввечером назад, а це дуже втомлює. Але полюбуватись краєвидами і насолодитись свіжістю це незавадило.:)

• Подобається Подобається x 5
  16. Honda

Honda Well-Known Member

Настрою нема.....

• Подобається Подобається x 2
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Чому? Що сталося?

• Подобається Подобається x 2
  18. deva

deva Well-Known Member

це не діло.... що значить настрою нема?молодість - це СУПЕР, така гарна погода, створіть його собі (головне щоб були всі здоровенькі), а решта можна поправити;)

• Подобається Подобається x 3
  19. nikolas

nikolas Well-Known Member

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

Так,скиньте адреси.

• Подобається Подобається x 1
  20. kutuz

kutuz Well-Known Member

Дуже цікаво,а ми ніяк не можемо купити щось,що перед покупкою не пощупав,та й помоєму все йде передоплатою(вкрайньому разі те що я розглядав).Думаю ми просто не можемо перейти на новий рівень обслуги.

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Таки щось совдеповське присутнє в цьому магазині

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

Я також так думав.Якось прикиньте собі:йде буденний,звичний день,а тут тобі привозять якусь річ,яка дешевше коштує і тобі не треба думати про перевезення,а по якості ця річ навіть краща аніж в якомусь склепі(магазині):nea:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)