Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вчу матчастину для нової роботи.

Ну нормально пишуть москалі:
    Тьху! Пошукаю англійські джерела...

• Подобається Подобається x 5
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Ай-я-яй, Борисе! Ну що тут незрозумілого у тій фразі? По моєму ясно, як Божий день. Спробую Вам коротко пояснити зміст:

:)):)):))

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Locke
    в курсі англійської (КПІ) нас дивували англійські фрази типу "машина не повинна бути ані завеликою, ані замалою порівняно з тією роботи, яку вона виконує..."

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Точно! Це фахово довела моя родичка - лікар-невропатолог у медсанчастині МВС.

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 9
  6. poetka

Я з Шацьку приїхала....яка там краса...стали зраненька ...іній вкрив все довкола, а водичка, як сльоза.

• Подобається Подобається x 10
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Поетко, побачила цю новину і згадала про вас.
    Бажаю вам приймати участь у таких заходах, як майстрині високого класу. Як цей Пол Янг:
    http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2010/10/16/723679.html

• Подобається Подобається x 6
  8. deva

deva Well-Known Member

пишу в рубриці "звичайний день", але насправді це не так. Зателефонували коліжанки і запросили сходити в кіно, недуже хочеться-надворі дощ, але так давно небула в кіно, а там якась комедія, то піду трохи посміємось, буде розрядка, тай з друзями поспілкуюсь, це також великий позитив. Напевне перша неділя, що я не на кухні.....але до вечера ще далеко (тьфу-тьфу, щоб не зглазити). Впринципі зранку відварила баклажани, то треба буде засолити на зиму (купила їх ще перед відрядженням,треба довести до ладу). Хай стигнуть, не втечуть.:)

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

Люблю Шацьк, чистенька водичка, неглибока (плавати невмію:sad:),спокій, єдине що там мені не подобається, то надокучливі комари, але якщо є гарна компанія, то їх незамічаєш

• Подобається Подобається x 7
  9. poetka

Там чисто....не в плані чисто,бо немає сміття, а якось внутрішньо.....

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  11. Summer

Summer Well-Known Member

так нарешті я з вами!:):yahoo: вже більшість по роботі квартального здала, вивчила податковий кодекс на семінарі, а так ввечері пізно приходила, поки їсти зготувати, то вже падала і до сну )) а так нині відпочиваю на читаю свій улюблений ЛФ!
    а вчора були день покупок - в Кінг кросі купили мені супер пилосос такий з контейнером для пилу, не натішуся так файно, тож треба хтось так мудро придумав - пописосив, висипав пилюку а вона стає таким брикетом, сполоснув і все....вчора вже напилососилась....

• Подобається Подобається x 13
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

А я хворію:sad: Горло пече,кашляю,голова як баняк..А ще здуру взяла на вихідні роботу додому - треба доробити,а сил зовсім ніяких нема,от щойно з ліжка виповзла.Єдине тішить,що скоро канікули)))тижневі..Юхууууу:good:

• Подобається Подобається x 13
  13. Summer

Summer Well-Known Member

Іспанка, виздоровлюйте! від кашлю добре чай з малини...

• Подобається Подобається x 6
  14. Kost

Kost Мале вампірисько:)

А шо від температури допомагає?:bad:

15. Honda

Honda Well-Known Member

Від температури теж добре пити чай з малиною, а від кашлю з мати-й-мачухи.
    Сиджу зараз в Франківську в поїзді, їду до Львова. Вихідні пройшли спокійно у затишній домашній обстановці. Андрій нажарив шашличків, посиділи з його сім'єю, побалакали...
    І знову цілий тиждень без нього....

• Подобається Подобається x 4
  16. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

... а я знову помилилась... в черговий раз.... чергове розчарування.. ну що ж... боляче, але прорвусь...

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Дякую..я цілий день то і роблю,що горло полощу і всякі чаї трав"яні п"ю..Не допомагає:sad: Ще й температура..Невисока,але з ніг валить..А завтра на роботу:shout:на 8 ранку:suicide::suicide::suicide:

• Подобається Подобається x 3
  18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Колєга по нещастю :preved: разом нас багато, нас не подолати! Одужуй! :preved::preved::preved:

• Подобається Подобається x 7
  19. Kost

Kost Мале вампірисько:)

В мене через годину знову піднімається...

Усім одужування,ще й поскорше:)

• Подобається Подобається x 2
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Косте, пийте чаю з малиною якнайчастіше. Треба побільше пити рідини. І вкутайтесь вночі посильніше, щоб спотіти. Я так собі була т-ру збила з 39.2. І ні в якому разі не парьте ноги! Виздоровлюйте і Ви, і всі! І пошвидше)))

• Подобається Подобається x 9
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)