Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

я про то й вотлумачую....вотлумачую....

• Подобається Подобається x 12
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ребе,Вас вздрів і хандра відступила..
    Як там ваші кажуть:ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ..
    Нє?

• Подобається Подобається x 8
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

І я про те саме...:pardon:

• Подобається Подобається x 5
  5. Людина інтуїтивно хоче те, що їй потрібно. Навіть коли цього не усвідомлює. Я ж мала на увазі, що щастя не тільки в матеріальному. В матеріальному плані у мене багато чого є, навіть багато і лишнього. Але не почуваю себе щасливою через інші проблеми, не пов'язані з матеріальним. Хоч молода іще, але встигла відчути на своїй шкурі. Хоча... Завжди намагаюся вірити в краще.

• Подобається Подобається x 9
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Я не мала на увазі, що Ви хочете тільки матеріальне.

Рибко, мені здається, що Ви в чомусь незадоволені собою, звідси і відсутність почуття щастя.

• Подобається Подобається x 3
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

Особисто для мене, щастя - це спокій! Якщо відчуваєш себе спокійно, не думаєш про не добре, ти - щасливий! Коли спокійний за своїх близьких, рідних людей! З повною впевненість можу сказати, що я щаслива людина... Сьогодні щаслива, бо мої діти здорові, мої батьки живі, мій чоловік одужує.... і я себе добре чую... І для мене це головне! Більшого щастя я не уявляю...
    А гроші, майно, якісь цілі не досягнуті - це все відносні речі. Сьогодні є, завтра немає...

• Подобається Подобається x 10
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Перш за все потрібно любити себе. Ну в міру, звичайно, не до нарцисизму. Бо коли перестаєш себе хоч трошки любити - виникає невдоволення самим собою. А це приводить до депресій. Та й коли не любиш себе (чи когось), то хіба зможеш старатися робити щось добре чи приємне для нелюбимого? :)

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

....то ,як цей хтось зможе полюбити тебе?
    Ех!!!люди,люди,шось як то все на голівоньку мою найде....то вже нічого не хочеш...просто впасти в якусь таку прострацію....
    Коли щасливий,боїшся,що то щастя мине...і від цього вже страхи,тривоги..... а коли нещасливий,боїшся що ним залишишся....завжди і в усьому - страх...може мені до психолога?

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

А ше подзвонили і відмінили замовлення на весільний торт,якась родичка їм подарує....а я вже намалювала,як то все мало б бути...Ех!!!Не вдасться реалізувати свої фантазії,всетаки не кожен день печеш торт на три яруси (* а там є де розігнатись)думала шось таке витворити,шо ніколи такого не робила....ну нє,то нє...:)Значить так мало бути:sad::)

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Хотите услышать и увидеть ещё и их проблемы? Вам мало своих?

11. poetka

Та ясно,шо я не піду.....я ж бо не в Америці, і вони не з Америки...тим все сказано...
    А проблеми,та ну їх нафіг...вони завжди були... а життя таке коротке,нє?:)

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Эт точно!;)

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

Вот у меня проблема, хочу торт... диетический.:cry:

• Подобається Подобається x 4
  13. poetka

Це до мене...а от дієтіческий.хм!!:sorry::pardon:

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зробіть дієтичний овочевий:mocking:

• Подобається Подобається x 6
  15. kutuz

kutuz Well-Known Member

Шкода,що так вийшло.Але може то дається вам час на якийсь творчий процес після якого ви створите надзвичайний шедевр.Хоча всі ваші торти я вважаю довершеними шедеврами на вигляд і естетику(надіюсь колись спробувати і на смак,я знаєте солодкоїжка-маніак:crazy:)

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Спасибо, добрая душа!:bad:

• Подобається Подобається x 2
  17. Locke

Locke невиправний реаліст

Тут навіть питання стоїть глибше, бо сказано: "Возлюби ближнього як самого себе". Якщо людина себе не любить чи недолюблює, то як вона може возлюбити ближнього?

Хоча тепер багато людей живе за принципом: "Возлюби ближнього свого, ібо ближній возлюбить тебе і возрадується".
    "Возлюбити" - тут мається на увазі в не у зовсім хорошому розумінні того слова. За правилами ЛФ воно радше повинно звучати, як "цвірінь" :)

18. poetka

:good::good:
    І я:):blush::yes:
    Дякую за підтримку :)

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ничего, вот скину ещё 20 кг... устрою праздник живота, вспомню тогда специалиста по трёхэтажным.:sorry:

20. Honda

Honda Well-Known Member

Погода супер! На фізкультурі нас вигнали на двір бігти 500м!
    ....і я пробігла на 5!!!!
    А зараз іду вчитись- завтра серйозна контрольна!

Коханий мій шось прихворів і не хоче лікуватись, каже не любить ліків! Тому на цих вихідних поїду я до нього.

• Подобається Подобається x 15
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)