Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliya

Liliya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Усім привіт!
    Сумувала на лікарняному ліжку без ЛФорумлян! Втратила апендикс! Ура!

• Подобається Подобається x 6
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Вітаємо, що вже вилізли з ліжка, тай апендикс не конче мати :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Лілю, привіт ;).

Я хоч сама тут останнім часом не густо буваю, але вже думала, куди то Ліля пропала.
    Головне - щоб настрій оптимістичний був і стан душі радісний. А далі - життя піде само собою, своєю стежинкою, дорогою чи автострадою, важливо тільки встигати ловити мить :). І робити дні якомога незвичнішими, якщо вони вже самі маленьких подарунків не несуть.
    Щасливенько, Лілю :)!

• Подобається Подобається x 2
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас так вже склалось, що я щоб там не було Маруся а він в мене сонечко або пташок. Але йому якось Андруша підходить... ну правдивий він Андрушко в мене. Не Їндрух а Андруша :D:D:D:D:D

• Подобається Подобається x 3
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ага, з одного боку класно, а з іншого, чує моє серце, я скоро пошлячкою стану через їхні двозначні жарти один з одного та зі щоденних ситуацій. :D:D:D

• Подобається Подобається x 4
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Поки Лілька не бачить я вам показю що я собі п*ю. Дуже добре але дуже калорійне, для любителів шоколаду

• Подобається Подобається x 8
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не люблю солодке....
    але ж факт: люди, що гамцяють солодке -- добрі....
    може тому я такий злий?.. [​IMG]

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

та яка я добра... он запитайте мого чоловіка і він вам скаже, що Маруська вредна :radist:

9. duncan

гммммм...
    запитати вашого чоловіка? [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вредна і зла , то різні поняття :)

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

дати тіліфончик?

12. duncan

трошки вредності -- це навіть корисно для стосунків... [​IMG]
    але тільки трохи...
    в гамериці?.. [​IMG]

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

угу...
    мабільний [​IMG]

14. duncan

уж лучше ви к нам..... [​IMG]

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ню-ню. Це позитивно, що Лілька стимул до дієти, але те, що вона стимул до самообману явно мінус. Білянс натури. :D:D:D
    Зате я вже знаю, що Марусьці подарувати на ДН, якщо буду знати, коли він. ;)

16. Liliya

Liliya Well-Known Member

Дякую, Черешенько, за Ваші приємні дописи.
    Настрій майже завжди оптимістичний, дякую за це тим силам, які мене ним наділили.
    З цим випадком з лікарнею, ще раз упевнилася, що наші думки матеріалізуються. Ось я кожного ранку, зкидуючи себе з ліжка, думала, як я хочу заїхати кудись далеко, де мене ніхто не знає, де нічого не треба робити, а просто цілий день валятися у ліжку... Ось і отримала. Тож, шановні, конкретизуйте свої бажання...

• Подобається Подобається x 5
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Маруську легко вгадати, бо вона і вашим і нашим то в єдну сторону нахилиться то в другу. [​IMG]

18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

вчора день був насичений по-своєму. спочатку ніяк не могла до кінця прокинутись, а потім почала збиратись на День народження до подруги(колись давно ми були дууууууже близькі). зараз вона навчається в РУДН, Москва. приїхала до Києва на канікули. програма: /стіл-слодкий стіл- танці/ мене не надто надихнула, тому вже о 23 я була вдома. настрій був незрозумілий, чомусь рука так і тягнулась в тему "мене тут не буде деякий час...", захотілось піти з форуму. просто піти. не знаю, чому. і не знаю, чому я цього не зробила. може, і варто було.
    сьогодні прекрасний сонячний день, прокинулась раніше за всіх вдома, прийняла контрастний душ, набрала для мами ванну з пінкою, поснідали легко і поїхали купувати карнизи в мою та її кімнату. це було дуже весело,як я їх 2,50 і 1,60 довжиною тягла в трамвай і з трамваю. пощастило, хоч народу небагато було. а ще купили в мою кімнату нову люстру!:) (тепер із ЦИМ http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=204567&postcount=16 доведеться попрощатись, але то нічого, з ТОГО я придумаю ще щось. люблю робити зі старих речей нові)

вирішила собі знову гризуна якосгось завести. не вистачає мені цих тварючок.люблю їх....а зараз планую поспати і ввечері вийти на прогулянку зі своїм "подругом", колишнім однокласником. завтра знову починається навчання... шкода, що після сесії в моєму універі немає канікул:sad:

• Подобається Подобається x 7
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене були такі гарні вихідні!!.. :)

Вчора - висипання, прибирання, візит магазину з фототехнікою (знайомилась з фото-причандаллями), розробка логотипу для фірми чоловіка..
    День закінчився романтичним вечором ;) Все було, ну як в кіно - смачнюща вечеря, свічки, святкове вбрання, романтична музика, танці.. Найцікавіше, що до нас з чоловіком одночасно прийшла ідея влаштувати собі романтичну вечерю просто так, без причини :)

А сьогодні ми переставляли подружці віндовс, сходили у Фокстрот - я потримала в руках свою майбутню фотокамеру :shy:, сходили в гості до батьків..

Життя таке прекрасне! :)

• Подобається Подобається x 10
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас опять п*янка нині була... я вже дочекатись не можу посту

Правда дуже гарно в церкві по-перепрошувались всі а мала Юліана казала що не хоче перепрошувати священника, бо вона ангелятко, але потім коли мама розказала що чортик також колись був ангелятком то дитина пішла і гарно у всіх попросила пробачення.
    А тоді побажала своїй стриєчній бабці хеппі день народження :D

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)