Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

забігла до вас на хвильку )) часу обмаль, вже біжу знову , все ганяю з тим кварталом. А в голові пісенька крутиться В.Вівчар ... "Львів пахне кавою, кавою, кавою..", так , що всім смачного і файного кавування. :)

• Подобається Подобається x 14
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Прийшла щойно з роботи,нарешті закрила лікарняний (щоправда уроків сьогодні не мала,лише узгодили розклад із заучем та вчителями...).Ще забігла в перукарню підстригла гривку,і трошки по магазинах пройшлася. Пообіді маю 3 учні на репетиторство,і буду ввечері помаленько готуватись до завтрашніх занять-ех,прощай декрет,здастуйте трудодні)))

• Подобається Подобається x 15
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Бабина осінь, лінива, туманна, примхлива, ніжна, вже який день... і я така сама... :)

• Подобається Подобається x 13
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я інакша.....в мами депресія,залишилась без роботи і без грошей,...дотягти б до пенсії 1 рік...
    Я щойно обдзвонила різні оголошення.....лякаються віку...а що 54,це вже клеймо?
    Я шокована просто дико і самій страшно.......

• Подобається Подобається x 16
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я во... пару годин в лісі...менший круг...з 12 кеме...привів... помив....поміняв памперс...погодував...дав азалептин....сидю,чекаю,коли візьме.
    Може й самому вдасться задрімати...
    Дві-три години...і знов в ліс...
    Звичний день....

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

хм...та й 42...вже клеймо....
    Особливо,коли звязані руки...коли більш,як на пару годин не можна відірватись...коли...після приступу...не те,що рухатись...думати нема сил...просто тупо сидиш....
    Але...треба жити до вечера...а потім до ранку.
    І бути завжди готовим до найгіршого.
    Тоді...кожну спокійну хвилину сприймаєш,як подарунок долі.
    От така фільозофія.
    Правда...оте найгірше...завжди стається неочікувано...і кожного разу...оте найгірше...все гіршіше від попереднього.
    Та колись же мусить бути кінець....

• Подобається Подобається x 17
  6. Honda

Honda Well-Known Member

:blush: Ой, а Ви знаєте, я якось забула про фотик, коли переді мною така сма-а-а-кота була;)

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

День сьогодні, як день!!!
    Погодка супер! Ми з пар втекли і пішли на мітинг: "Платним енкам "НІ!" - платіть собі самі!", "Студент не товар-ВУЗ не базар!" "Ганьба Табачнику!" !!!!!!

• Подобається Подобається x 11
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

Не те що 54, але і 40 вже практично клеймо. Навіть після 35 проблематично знайти роботу - всі хочуть молоденьких і з величезним досвідом. Я після 40 десь так років 5-6 дзвонив і висилав резюме - як тільки казав вік - відразу "до побачення". На сайтах з вакансіями після 45 в основному потрібно лише сторожів, двірників, деколи робітників по обробці металу (токарів, слюсарів фрезерувальників). Доходить навіть до абсурду. Одного разу подавав резюме на керівника великого і дуже відомого на Україні підприємства. Пройшов три кола аду (співбесід), всі казали що підходжу по всіх параметрах, але на станньому етапі взнали, що мені 43 - сказали що застарий. Їм потрібно було фахівця з досвідом роботи директора великого підприємства більше 10 років і віком до 35 максимум. Вдумайтеся, хіба не абсурд, хіба може людина в 22-23 роки стати директором скажімо автобусного заводу чи заводу "Електрон".
    Дикості просто немає меж....

• Подобається Подобається x 23
  8. poetka

Сумна правда.:sad:

• Подобається Подобається x 5
  9. Summer

Summer Well-Known Member

хочуть молодих, зелених, щоб не дуже вникали скажімо так в тонкощі їх роботи, структури і т.д. то...страшно, бо в країні не має багато спеціалістів, хороших профі...
    Знаєте, от нині наш знайомий з Червонограду, казав, що в них шахті обламався кабель і люди просиділи в шахті чотири ! години, в темноті, в очікуванні...це страшно...

10. poetka

Якщо в переносному розуміння...- то в нашій країні,ми всі так сидимо, все життя....
    але головне,що живемо....бо сьогоднішня ота трагедія мене просто шокувала... і що то за водій такий...камікадзе?

• Подобається Подобається x 12
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так сумна і дуже.Я своїм дітям так і кажу,шукайте долі всюди тільки не в Україні. Повірте, коли читали декларацію про суверенітет, я плака ввід радості... Тепер бачу- щасливий той хто виїхав за кордон. У нас ще в найближчі 40-50 років нормального життя не буде. А тим більше тепер. Зроблять таку собі космополітичну-олігархічну Малоросію. Те про що вони мріяли.
    Казав дочці після Індії шукай роботу в любій з країн Європи,тим більше досвід роботи в шикарній компанії буде. Вона вперлася ні тільки в Україні(хто ж буде будувати Україну як не ми). Тепер вжезовсім інші настрої. Каже спілкуавалася з товаришкою,та залишилась в Україні, з шикарним досвідом керівної роботи в ІТ ,з бездоганним знанням англійської мови, міжнародний тренер з бізнесу вже 4 місяці шукає в Києві роботу.І це у віці 24 роки,а не як ви кажете в 54. Дожились.Та її б закордоном з таким досвідом з руками і ногами відірвали,а тут.....
    Каже дочка що з нашим дипломом ніде сунутись неможна. Потрібна бізнес школа.Найдешевша в Індії-рік навчання 40 тисяч американських президентів, в Лондоні 80,а в США 120. Це за рік навчання. За те з тим дипломом беруть в любій країні на саму високооплачувану роботу. А де такі величезні гроші брати. Там правда банки дають кредити, а це значить, що потім ще треба років два там за кредит відробляти. Трохи довго як для Індії. Зате потім шикарна перспектива для працевлаштування в любій країні світу. Ще можна попробувати дістати грант.Якщо вдасться.

• Подобається Подобається x 15
  12. poetka

І хтось тут буде говорити,про розбудову України....тьху...тьху....біда тут тай годі...ось сьогодні пішла до лікарні здати аналізи....взяла з собою тільки 250 грн. а мені так і говорять мало треба 350...... а я думала,шо навіть на продукти залишиться...а вийшло,що сама ще й винна...заїхала з 2 грн. додому,насмажила оладків Summer і дешево і сердито,попоїли.... а думала купити якогось м"яска,ну то таке....будемо їсти кекси кокакольні.

• Подобається Подобається x 17
  13. Кохана

Кохана LuBimaya

Сьогодні вже звичний день.. А вчора!
    Мого коханого в лікарню поклали! Я в шоці!!!! Застудився, нежить з'явився, почала дуже боліти голова, я його змусила піти до лікаря, і то ледве-ледве. Пішов в свою санчастину, зробили рентген і сказали, що стаціонарного лікування не уникнути! Фронтит гострий - такий діагноз... Поклали на Ужгородську... Тепер антибіотики і ще купа всього, коротше, пів аптеки! така біда....

• Подобається Подобається x 19
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Швидкого йому одужання!

А до нас нарешті приїхав продавець пралки з майстром. Виявилось, що ми просто безтолкові :))) Треба було натиснути кнопку і потягнути за дверцята тої пралки. Чоловік не догадався, а я так пробувала, але таки не тиснула ту кнопку до кінця. Та і зараз не можу - палець заслабий. Отже, посада швейцара пралки віддається чоловікові :)

15. Romko

Минув день...звичний...

Триває така ж ніч....

• Подобається Подобається x 7
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І я, старий дурень, весь день згаяв на форумі... Добре що внук поруч, відволікає... Я до нього вже так привик, що ревную до його батьків. Чесно. За ці дні, що Тамагочі в нас живе...

17. deva

deva Well-Known Member

Моє сонечко навчається в Берліні, спочатку також говорила, що навчатись і здобувати наукову ступівнь буде в Європі, а працювати буде тільки в Україні, але по троху цей запал пропадає. Вчора зустріла одного свого старого знайомого, зараз він балатується на мера нашого міста, почав розпитувати що і як в мене. Взнав, що дитина в Берліні і почав лозунгами говорити, агітувати, що вони все зроблять для того щоб всім краще жилось і щоб наші діти змогли повернутись додому і мати достойне життя. Він був взагалі цікавою людиною, але зараз поспілкувалась з ним, хвилин зо три і вся розмова в нього спрямована в одному напрямку, говориться якось лозунгами. В таких моментах завжди хочеться вибирати протилежне. невже не можна бути просто собою, так до людей ближче. То я для себе зробила такий висновок, хай наші діти шукають своє краще. а додому сюда повернутись зможуть завжди. Може я неправа? А я хіба знаю..... все прийде з часом.

• Подобається Подобається x 8
  18. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

от завершила нарешті, буде подарунок для подружки в якої народилась недавно доця
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 16
  19. poetka

Щось у мене склалось враження,що ви людина заможня.... і сонечко ваше подорожує по Європі і вчиться в Берліні - це добре,що у вас була така можлиість... а у кого немає........хто виріс без батьківської підтримки...Мій чоловік залишився без батька у 15....... і всю сім"ю волік на собі і далі волоче.Тобто про перспективи говорити й не варта,коли дві сім"ї дивляться на одного, і заглядають,що тато,син,брат приніс і скільки заробив......і всі проблеми перекидують на його плечі... а він як раб обставин бере все на себе......в такі моменти хочеться дерти з тої України, але і тут є але,не легко виїхати,особливо,коли є особлива дитина...знайома спробувала в Канаду ....через дитину не пустили....а ви кажете...Легко говорити маючи 3-хповерховий особняк і т.д. і т.п. і дитину в Берліні.чи де не знаю....тягли б ви як воли все самі,не вірю,щоб так жили..принаймні в нашій країні.
    Ну скажіть як доробитись чесно до 3-х поверхового особняка,нехай в Тернополі?
    Не хочу вас образити ні в якому разі....але коли читаєш оті пафосні рядки про альтанку,три поверхи і сонечко...... ну якось відчуваєш себе.....поставлю надалі три крапки.
    Я знаю не мало заможніх людей, але проте вони не хизуються так одверто своїм статусом і т.д., а вас почитати...

• Подобається Подобається x 11
  20. Romko

Не треба так,Олю... Я прекрасно тебе розумію...якщо відверто,мене часом болять просто усмішки на обличчях людей,дитячий сміх...але я усвідомлюю,що НЕ МАЮ ПРАВА на такі думки...

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)