Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

осінь....:)

• Подобається Подобається x 7
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Приїхала нині зранку до Львова! Дома падав дрібний дощ.... Поїзд запізнився на 40 з чимось хвилин (ужс!!!)
    Вчора вечером дома нажарили шашличків, картоплі з салом.. Ммммм;)))

• Подобається Подобається x 14
  3. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Я спала рівно 6 годин-рекорд!о_ОДоволі неприємно попереду маячить важкий робочий тиждень...Але настрій хоч куди й погода во:good:-піду бігати крос.

• Подобається Подобається x 11
  4. nikolas

nikolas Well-Known Member

А футиграфії?Хоч подивитись на ті шашлички,барабульку з солониною,га... ?:nyam2:Шось їсти захотілось.

• Подобається Подобається x 8
  5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Стільки справ:cry:
    Маю багато писанини нічого не встигаю:sad:......не знаю коли сьогодні лягатиму спатки.
    Ото вихідні!

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас за 45 з насосом :tongue: Ми позичили в знайомого, але він в перші ночі здувався на половину, а потім і взагалі ледве накачувався і здувався на протязі години весь :sad: Напевно десь має дірочку..
    Ліжко полюбе треба брати, бо нема де коробки поховати. Але на все зразу грошей нема, то поки що тільки матрац купим. От збираємось їхати міряти :) Правда на другий кінець міста, 50 хв трамваєм, але шо нам молодим і нецілованим :)))
    Та напевно, але питання в тому - що робити? Після циклів були характеристичні "цикі", але і після них не відкривається. Шукала якийсь аварійний вихід, але нема такого.

7. poetka

Шойно по Діскавері дивилась ,як працюють кулінари в Америці, які там в них торти,просто замки на людський ріст.....то таки дійсно мистецтво...таке витворити, і шоб з"їсти....о_О
    П.С, То це я про своє наболіле:),шоназивається : думки вслух.:)

• Подобається Подобається x 12
  8. Peri

Peri Well-Known Member

Поеточко,мені ваші тортики подобаються нАААбагато більше,бо зроблені з душею і в **складних метеорологічних **умовах(маю на увазі - без всіх необхідних кулінарних прибамбасів) - це мистецтво!:give_rose::girl_in_love::kiss:

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поетко, не завжди те , що гарно виглядає їстівне:)
    Не переймайтеся, у Вас теж гарно виходить.

10. deva

deva Well-Known Member

Дуже гарно все і на вигляд, та думаю на смак також дуже добре. Я в своєму житті дуже багато часу жила в різних країнах. Але хочу сказати, що в нас саме смачніше і натуральніше. Коли жила в США їжу готувала самостійно,не купляла цих заготовок, багато пекла випічки для своїх нових друзів і навіть один з американців запропонував що він купить будинок щоб ми відкрили там невеличкий ресторанчик. Там все гарно виглядає, звичайно воно і смачне, але в нас все натуральніше. Там за натуральні продукти треба дуже дорого платити. Так що, поетко, ви супер:)

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мій "мужО"(коханий чоловічок,тобто)))) на роботі (зараз днями і ночами пильнує нещодавно розпочату власну "справу"),малючочок заснув,а я,плюнувши на всі "прілічія",взяла свій нетбучок,Балтику 7,котика і собачку,і гріюся собі до сонечка на подвір"ї...і "нехай весь світ зачекає"(і нехай сусідські бабці мають нову тему для обговорення))))))))))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 15
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

За 45 гривень INTEX ??????о_О давайте адресу

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

Моя дочка казала що нещодавно в Індії їла шоколадний торт, так от казала що за життя нічого смачнішого не їла."Таке враження що коржі заливають рідким шоколадом і вони в ньому стоять перед тим як зліпити торт" -це пряма мова.

Last edited: Oct 10, 2010
    • Подобається Подобається x 9
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

о_О

У Ваших бабць дефіцит тем?

Що обговорювати будуть? Марку ноутбука? )))

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Попробую догадатись, вони будуть говорити про те що IRUSKA не має роботи(якої у жінки має бути багато ) і сидить з ноутбуком на вулиці, замість того щоб варити чоловіку їсти, чи прибирати в хаті.

15. poetka

Гуляли по вечірньому Львові....що вам сказати....і добре і зле....народу настільки багато,аж до незвичного...біля пам"ятника Шевченку студенти байкотують,щоправда я недокінця зрозуміла,їх потреби....чи це вони просто відтворюють страйк минулого століття,бо одне з гасел було про відставку голови облради УРСР...якогось там ....
    1991,.....років:cry:не зрозуміла і не дочитувалась далі бо там було стільки людей...а мої мене тягли вперід.....потім захотіли піти на каву.... а куди?о_О народу всюди повно...кажу йдемо на Дудаєва на торти,(колись там були смачні) і я за одно гляну,може,шось для себе побачу....а мій чоловік тільки головою похитав,каже:йдемо хоч там з"їм якогось тортика, бо вдома тільки можу нюхати...і сміх і гріх...мої так люблять солодке.....а я дууууже рідко своїх балую тортиками....
    Отож прийшли ...сіли на другому поверсі, а там народууууууууу.....моррррре....замовили бісквіт з вершковим кремом....шо вам сказати,в мене виробився вірний смак(звиняйте за самохвальство) я просікла,шо то не натур вершки а пальмові,рослинні...бо ж тільки позавчоора сама готувала вершковий крем(різниця дика) воно смачне не спорю.....але вже далеко не ті тортики які були колись років 10 тому...і ось парадокс...розкрутились вони не зле,ціни порівняно не високі,доходи якраз високі, а чому якість наааабагато гірша? хіба має бути не навпаки? Отож я залишилась розчарована, а мої навпаки задоволені шо нарешті покуштували тими омріяними тортиками.....
    Але то таке.....хто помітив,що в центрі повітря не добре....чи я просто давно там не була?:bad::dntknw:

• Подобається Подобається x 16
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні, назва фірми на G. Повну назву не можу згадати, а матрац вже спакували віддати назад. Вам би не оплатилось їхати до Лодзі по матрас, дорога в 2 сторони 600 грн ;)

Матрац новий вже купили :) А взагалі я сьогодні побувала в казці! В Лодзі відкрили новий торговий ринок типу Південний. Там такий класний дизайн інтер'єру! Стіни розмальовані під старовинні газети з фотками міста - ну таке класне! :good: А ІКЕА!!! Ааа!!! Якби мені трапились їх дизайнери, я б їх розцілувала!! Ну таке все красиве!! Ідеальні комбінації форм, кольорів і текстур! Мене чоловік звідти за руку витягував! Хочу там жити!! :girl_cray: Їх готові виставкові кімнати, спальні, кухні - ну просто казкові! Аж захотілось жити.. не просто жити.. а жити красиво! після відвідин такого магазину :)

• Подобається Подобається x 14
  17. poetka

Це точно....ми коли зробили ремонт,ходили по таких магазинах.....пішли в Марк, там дивани супер-шкіряні,до кольору,до вибору,меблі гарні,шафи,одним словом все для того аби гарно жити, а головне ціни.....і подумали,шоб такі меблі купити,потрібно квартиру продавати:sad::), а продаси,нашо тоді меблі....не знаю для кого такі ціни?Хоча знаю...для олігархів і їм подібних.....Вирішили то все самі робити,я вже то писала, і зробили,мені здається не гірше,ну пилюки було безпросвітньої в хаті, ну цех денно-ночно.....але то пусте...відмили....провітрили....
    І ше нюанс ,все інше докуповуємо в інтернет магазинах,таки дешевше виходе.

• Подобається Подобається x 13
  18. Peri

Peri Well-Known Member

Песька веде мене на пргулянку:)-*Нічний дозор*:)))

19. poetka

От чому й не хочу песька,хоч дуже,дуже люблю....
    спускатись з 5 -го поверху,бо воно захотіло пі-пі...нєа...:)

• Подобається Подобається x 5
  20. Peri

Peri Well-Known Member

poetka,дааа,з 5 поверху,це таки да,проблематично:)а мені з першого нормально.
    Тут є одна *таємниця*,прийду з дозору- розповім:))

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)