Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хе!
    Не спішіть! Ви знаєте, як горіхи сі чисти? Спершу ми той мішок з горіхами, не витєгаючи з мішка, зі старостіною доооообре подусимо, а як вже буде він подушений, а у нас ше будуть сили, то почнем розділєти: ядро - отдельно, а кожурУ - отдєльно.
    Так шо передавайте, юш чекаю.

• Подобається Подобається x 7
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бідна старостіна!Уявляю яке в неї тіло буде після тих горіхів-синє від синців!ВАм то нічого Ви то зверху:))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нічого подібного. Старостіна у мене пухкенька, шо там той ворішок!

• Подобається Подобається x 8
  4. Alias

Та звісно, не принцеса ж на горошині:))Може один ворішок і нічого, а мішок?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

А ми з дружиною сьогодні зранку поїхали в ліс.Коли приїхали, то біля лісу трава була біла-приморозок. Але в самому лісі було тепліше. Ми йшли просто в розвідку, але як ми здивувались, коли побачили багато опеньок і голубінок. Голубінки міцненькі, здорові так і просятся на пательню (палечінтовку-по закарпатському).Потихеньку-потихеньку через годину два відра були повні, а гриби не закінчувалися. Я пішов до авто, висипав на килимок ззаду гриби, і через півгодини посуда була повна знову. Красиві, молоденькі, здорові гриби. Працювати з ними ще багато,але продовольча програма зимою буде виконана. Ловимо останні сонячні дні, город повинен бути прибраним, доробляємо все що не дороблено.

6. Alias

Перший раз чую таку назву грибів.:)

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

То гриби чоловічого роду, але...нетрадиційні.

• Подобається Подобається x 11
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Останнє редагування: 9 жов 2010
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я сам ходив на Шувар.
    Вдягнувсі у футболку, на якій намальований песик.
    Хожу собі дивлюсі на товар. І тут, видно, якась продавщиці захотіла з мене поглузувати і каже:
    - у вас такий файний песьо на футюболці!!!
    Но я тиж не розтірявсі і кажу:
    - а шо? хочете погладити?
    - а не вкусе?
    - нє, він привєзаний!

Але сі не наважила....

• Подобається Подобається x 14
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А почалось то все вітром коло будинку Alias... )))

• Подобається Подобається x 9
  11. Summer

Summer Well-Known Member

зустрілась нині з знайомою - зайщли в Світ кави, покавували, аж раптом така хмара туристів зайшла, шо ми втекли звідти....і пішли на пл Ринок на свято сиру...і шо вам сказати вхід платний 20 грн. Тож охоронець дав нам газету і ми не йшли, та ну їх з тим платним входом... Сходили на вернісаж, купили файне кавове горня -то знайома, а я собі магніт. Прогулялись центром ,та й до хати - їсти готувати :)

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я сьогодні напахалась,намилась начастилась,напрасувалась........втомилась ....
    і от щойно кіно подивилась,наревілась...."Катине щастя" - як мій чоловік каже: бабське кіно......:)але файне....

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 1
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Svjato,
    Сьогодні нічого толком не зробила. Від спання на підлозі болять всі кості. Завтра поїдем за матрацем. Відтягували той момент, бо грошей не дуже є, але далі вже нема куди. В мене вже синяки на ногах від того спання!! :sad:

• Подобається Подобається x 5
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Матрас надувний Інтекс у нас можна купити за 100грн

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У багатьох пралках є так званий дверний замок, що не дозволяє відкрити кришку пралки зразу після вимикання або завершення циклу прання. Може він заклинив?

17. deva

deva Well-Known Member

Звичайний день..... так, звичайний, бо була вчора в відрядженні, а тепер вони для мене ніби звичайні дні. Єдиний виняток був в тому, що мені повезло і додому їхала не автобусом , а був колега машиною і я поїхала з ним:good: Вчора була дуже гарна сонячна погода, так хотілось по маленько, по техенько їхати і любуватись тою красотою. По дорозі купила грушечки (чоловік дуже любить) і думаю може сьогодні спекти пиріг з грушечками. А сьогодні.....побачим, щось смачне треба для чоловіка і себе приготувати. Хоча чоловік на вихідних в більшості випадків запрошує мене кудась в ресторан, але я надаю перевагу побути в дома.Побачим... А на дворі дощ:sad: хочу сонечка:)

• Подобається Подобається x 6
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я просто вітаю всіх....
    Доброго ранку...
    Нині свято...

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

гарний день...будемо шуркотіти листям:)

• Подобається Подобається x 12
  20. Alias

А у нас такий же як і вчора..тільки дощу ще немає, але буде 100%.Холодно і сіро...

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)