Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Да,я такая:)))
    Та в мене вічно зі взуттям проблема - або нічого не подобається,або як вже сподобається,то підібрати на мою ногу щось толкове ооой як важко. Тому поки хочу хапнути черевички(та й поки що осінь золота триває:tongue:,можна в черевичках спацерувати),а потім вже за чобітьми дивитися..

• Подобається Подобається x 13
  2. deva

deva Well-Known Member

Так дійсно. Я дуже люблю взуття з замші, вроді би і маю в чім ходити, але вчора зайшла в магазин, побачила, поміряла, купила. Моя дочка завжди сміється і каже, що я перед взуттям і сумками встояти не можу:)

• Подобається Подобається x 8
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я не можу пройти мимо шпильок або височенної платформи.

• Подобається Подобається x 6
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, надіюсь, шо то не заразне.. Бо в мене сьогодні був потоп. Ні ні, з краном все гаразд, а от пралка.. :crazy: Короче, пралка не відкривалась. Вирішила пропустити всі програми з початку до кінця. Підключила до води, а вивід не було до чого підключити, тож пустила шланг у ванну. Не знаю що сталось (може засильно вода бухнула і шланг силою того поштовху викинуло з ванни), зорієнтувалась, коли з кухні побачила воду в кімнаті! Добре, що там лінолеум. Чоловік в миску збирав там воду, я у ванній. По 3 рази виливали, у ванній був 1 см води з одного боку!! Короче, сиділа потім у ванній слідкувала, щоб більше такого не було. Паралельно чекали на сусідів. Через пів години таки в двері постукали. Але то був просто сусід, який помітив воду на 7 поверсі і пішов вверх по під'їзді по слідах до нас (на 9 поверх). Вода була на сходовій клітці. Виявляється, що в кожній квартирі в коридорі є зроблена дирка-вихід для води в спеціальну трубу. Але все одно з тої труби трохи на сходову клітку попадає. Тож вийшло, що ми не затопили сусідів, бо вода вся туда пішла (як мудро!!). Але точно не знаєм, бо під нами нікого не було. Сусіди кажуть, що вони бувають дуже рідко і там не живуть. Так що може і пронесло.
    Пралка пройшла цикл і далі не відкривається :sad: Запускати на наступний шкода, бо може то нічого і не дасть. Та і набридло там сидіти її пильнувати..
    Короче, накрився мій похід за грибами сьогодні :sad:

• Подобається Подобається x 12
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

А мені якось байдуже.....не можу пройти мимо всяких баночок шклянчок вазочок,сервізів,одним словом всяких таких штучок ....страшенно люблю вибирати посуд(особливо коли вдома бракує тарілок) а купувати по одній і в різнобів...ото чекаю,поки з"являться гроші,шоб нарешті придбати набір....а коли вони такі зайві з"являться?:sad:

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

У нас ви б уже вислухали тисячу ласкавих слів......

6. Кохана

Кохана LuBimaya

а в якій Ви школі працюєте, район? бо нашим дали ще в понеділок і премію до дня вчителя...

• Подобається Подобається x 3
  7. Іспанка

Сихівський район,гімназія..Нам премію ще минулого тижня дали,а от зарплату тільки на картку перерахували(десь о 20.00)..

• Подобається Подобається x 3
  8. deva

deva Well-Known Member

також дуже люблю посуд, просто страшенно люблю. на день народження надарували гроші, то пішла і купила великий правда зборний сервіс на 12 персон-різні тарілочки для сервірування, та для запікання риби чи ще щось , такі в кошичках і тепер треба потроху ще докупляти,стримання нема:)

9. Кохана

Кохана LuBimaya

а.. ну добре, що вже дали.. бо таке буває, що різні райони отримують не разом...

• Подобається Подобається x 4
  10. Іспанка

найчастіше так буває..Не знаю,що вони там з тими грошима крутять,але в мене коліжанка,яка працює на Науковій(який то район - поняття не маю:) ),отримує зарплату ще пізніше ніж я(в мене завжди 7 числа кожного місяця,а в неї ще пізніше).Хоча по закону (так мене тато просвіщав) зарплату мають виплачувати ДО 7 числа..Отакі от пироги..
    Наїлася цукерок з ромовим лікером і мені вже добре:))) але чую,що хоче мене хвороба розбирати(то морозить, то в жар кидає :sad: ) ..А хворіти ніззя,бо йду завтра в гості до племінничка,вже йому таку файну машинку купила...

• Подобається Подобається x 7
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

Наукова то Франківський.. а в якій школі? бо і я на науковій...

• Подобається Подобається x 2
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Їдемо в село робити яблучно-морквяний сік:)

• Подобається Подобається x 12
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відпровадили Януша...якось пусто стало... І,хоч був і залишається постійний напряг з малою,а,коли хтось в хаті,той напряг зростає... Януш вселяє якусь надію... І Зоряна була відносно спокійніша. А...от тепер...знов зрив...і поки довів до лісу,все труситься.... Але.... То звичний день...ліс... Осінь...

• Подобається Подобається x 15
  14. Alias

Прокинулась від гуркоту за вікном, то так вітер розкачав деревину і вона своїми величенними гілкамичовгає по моєму вікну, а ще дощ..нудний, сірий день.Купили наталці пальто, різні дрібниці мені, закупилися продуктами.Мене щось пробило на випічку, то купили силіконові форми для кексиків.
    Біля під"їзду море горіхі, що вітром позривало.перевдяглася, взяла пакет і....результат-три відра горіхів зібраних в районі 3-4 будинків.

• Подобається Подобається x 10
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в нас не вродили.. і казала свекруха, що не вродили ані в них...

Будемо цього року без горіхів. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  16. Alias

І таке буває?:eek:У нас їх завжди вистачає, ніколи наче неврожаю не було:)

• Подобається Подобається x 5
  17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

18. Alias

Може вам мішечок передати потягом?:)
    У нас зараз нечищені горіхи 10 гр за кг

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б на пляцки, на весілє б почистив... а ше якби зі старостінов в стодОлі... Шо то є той мішок....

• Подобається Подобається x 10
  20. Alias

Миху, давайте я Вам передам горіхи, а стодолу Ви самі знайдете, якщо старостінки згодяться :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)