Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

краще візьміть АкваМаріс... і кожні 3-4 години капайте, то не сушить зразу, а вимиває слиз. а краплі, що одразу пробивають, або сушать, звужують судини, від чого потім і голова болить... а карпатський чайок то вєщь! і пийте побільше рідини, кампотику, чайку... а ще дуже важлива вологість повітря у Вашій оселі!

• Подобається Подобається x 9
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Повіз щойно чоловік маму на Топольну,кладе її на два тижні...... і так щопівроку (після 2 інсультів)...не люблю, я такі моменти,якось лікарні настрою не додають...Але життя є життя з його усіма витікаючими...........

• Подобається Подобається x 13
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щось мені за Ромка тривожно.......
    Коли переставляла віндовс, накрився мій квіп...не можу згадати пароль...стільки контактів втрачено:sad:

• Подобається Подобається x 7
  4. poetka

А мені він приснився позавчора здається:

• Подобається Подобається x 11
  5. Honda

Honda Well-Known Member

Сьогодні якийсь насичений день і хорошими і поганими новинами...
    Зараз дописую звіт по практиці, завтра захист! Все буде ок...
    А ше дуже холодно-о-о! Хочу літа...

• Подобається Подобається x 6
  6. poetka

А я як хочу...шо там того літа було?Кєцик і все...а холодів ого-го...несправедливо,воно так...нам би тут клімату тропічного троха б нагнало....і все було б ок.бо ті соплі,кашлі...ну так дістали,шо сил нема.

7. Honda

Honda Well-Known Member

Та то взагалі ужс!!! Я так в руки мерзну....
    А скільки вже люду хворого о_О
    В аптеках черги!!!!

8. Summer

Summer Well-Known Member

ой черги, була в знахарі, так стільки люду... я вам скажу, ну не знаю які там ліки -чи конфіскати чи ні, але я брала бабусі ліки то реально на 25 грн дешевше, ніж в тих шо біля мене...
    а так день як день -сірі будні, вже половина тижня пройшла... а час летить як вода...

• Подобається Подобається x 5
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Яка я вже замахана.. :sad: Ходила за продуктами, готувала, розкладувала речі, перепаковувала дещо, бо шось не дуже місця хватає. Спочатку думала, що ровер буде стояти в кімнаті (місце ніби було). Потім вирішила його на стіну повішати, бо потрібен куток вільний. А тепер бачу, що хіба що на стелі той ровер поміститься :)))
    А ще треба приготувати місце для холодильника і пралки.. А мужик-продавець не відгукується. Завтра мав приїхати. А чоловіка вдома не буде. Я ж то таскати не буду. Та і прийдеться цілий день вдома сидіти його чекати, бо не сказав о котрій буде. Не люблю невідповідальних людей!

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я нині припер три чорні пакети підпеньок... Марудимся...

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От читаю форум весь в грибах.. І так хочеться, так хочеться! В магазинах тільки сушені боровики і свіжі ті білі.. як їх.. шампіньони. Поїхала б на базар пошукала, але зовсім на них не знаюсь :sad: А так хочеться підливочки грибної, або зупки.. Ех.. Залишається облизуватись.

12. Кохана

Кохана LuBimaya

ось такий звичайний день...
    LuBimaya
    Місто: Львів, р-н Н. Цуму
    Дописів: 666

містика...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я кран зламала :haha: :haha: :haha: Просто легенько його підняла при переведенні з однієї частини вмивальника до іншої.. А він геть відвалився :haha: Напевно був дуууже старим, бо просто розколовся навпіл на різьбі :))) Тепер треба всьо решта повідкручути - як вже купляти нове, то все. Хочу той водоекономний, типу вгору-вверх, а не крутити наставляти температуру постійно.
    І заодно подивлюсь за дзеркалом. А то на цілу квартиру 9 см2 дзеркала - то явно замало :)

14. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну і сила!!!

• Подобається Подобається x 5
  15. poetka

Ага і в мене кран бовтається....називається поставили новий кран за 300 грн.(вгору,вниз)...так от були на Південному дивились слухали,розглядали нормальний кран від 700 грн. починаючи о_Оа все решта ге...але яке то ге дороге....(як в риму попало):)

16. Locke

:good:

:)) :)) :))

Жінки "льогкім двіженієм рукі" отак запросто ламають крани. А ще кажуть, що вони слабка стать. А попробуй їй підвернутися під руку, коли вона не в гуморі.

• Подобається Подобається x 1
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та він просто старий був. Я залишки різьби пальцями відкрутила без плоскогубців :))) А то, що мало бути типу ущільнювачем, само відпало :haha:
    Нічо ми не слабкі, ми просто придурюємось ;)

18. Honda

Honda Well-Known Member

Ура! Я захистила практику на 5!!!!

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

Це ше нічого, я одного разу відчиняла двері вдома і ключ витягнула разом з серцевиною замка.....

• Подобається Подобається x 12
  19. Locke

Дівчата, я вже починаю вас боятися!

20. Honda

Honda Well-Known Member

Не тре!!! То получилось один раз....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)