Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кицька жива, правда виглядає так, ніби все ще летить. ))

Пора аватар міняти... )))

• Подобається Подобається x 15
  2. Summer

Summer Well-Known Member

була нині на тому південному, хотіла купити половині теплого светра та мамі взуття.... Светри дорогі, а якість - до першого прання, кажуть Турція...А взуття, я не знаю одні шпиляки, не шкіра та й теж все не те... певно в Метро гляну, там хоч ніхто спину буравити не буде, якщо я просто гляну і не куплю :) Одним словом - ринок в'єтнамський, а не базар все з одного розливу зі скаженими націнками...

3. Peri

Peri Well-Known Member

Недільна Служба Божа.Хресна дорога на Високому замку.
    Там же,на Замку,поруч з духовно-молитовним настроєм відчула,що осінь таки проникла майже у всі закутки природи і душі.(не песимістично:)

По обіді - час на читання(так давно не було такої змоги).Курс "молодого" ледаря.Як то інколи потрібно.:)

• Подобається Подобається x 17
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я нещодавно замовникам тортик віддала...напарилась з тим Київським...:nyam2::vo::gamer::dancer::dancer::dancer:Зараз повно посуду, і втома....
    Ось на ваш осуд,приймайте:

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

Коли вже в мене таке буде?

• Подобається Подобається x 26
  5. Peri

Peri Well-Known Member

Теж довго чекала-чекала, а тут вирішила - все,потрібний відпочинок:)
    Поеточко,торт Фонтастично-чудовий!:good::nyam2:

• Подобається Подобається x 11
  6. poetka

:give_rose:
    Сама люблю Київський...але нажаль не зможу скуштувати.:)

• Подобається Подобається x 14
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого не можете? У Львові продається!

• Подобається Подобається x 6
  8. poetka

Я мала на увазі свій:)А магазинні давно не купую,навіть дивитись на них не можу,там лиш почитайте складники.....одним спретом вдуситись можна......
    Гріх було б чужим людям пекти, а собі купувати:sad:Ото надумала в чоловіка скоро день народження...спечу італійський торт Мильфей «Кроканте семифреддо" ото вже відірвемось.:good:

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора прокинулись проголоднілі і поламані від спання на підлозі. Поїхали в супермаркет купити трохи продуктів. По дорозі назад зауважили, що маємо біля себе майже теж супермаркет і продуктовий магазин :))) Зварили вареники, решту поклали за вікно на підвіконник - то наш тимчасовий холодильник. Потім поїхали до знайомого на пиво і при нагоді позичити надувний матрас. Вернулись в першій ночі. Годину (!!!) по черзі накачували той матрас. Але сил більше не було, та і сусідам по голові не хотілось товкти, тож спали на напів-надутому. Майже як водяний вийшов :))) Коли вночі переверталась на другу сторону, то чоловіка підкинуло і викинуло за борт :haha: Сьогодні заходив знайомий в гості і від нічого-робіння взявся надувати той матрас. Надув майже до кінця, тож сьогодні спатимемо краще :) А ще в нас невідомо як двері до ванної закрились самі з середини. Добре, що той знайомий ще був, то допоміг відкрити (він в сумці носить більше викруток, ніж в нас вдома є!).
    І ще сьогодні майже закінчила шурувати кухню. Вже порозкладала посуд і сухі продукти. Гарно :) Залишилось ще 20 коробок і сумок розібрати :crazy:

• Подобається Подобається x 23
  10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сожитєль нашої сусідки вчора десь біля дванадцятої давав безплатні концерти........весело було!!!!!!!
    Аж ми мусили долучитися до цього "концерту" бо напевно б сам не перестав би.
    Отак-от,не дали виспатися:sad:

• Подобається Подобається x 9
  11. poetka

Зараз сиджу за компом і думу гадаю.....чому я живу не в Америці?.....скажете дурна...нєа...там все на світі можна купити...а тут хитруй,фантазуй.....вирізай, як побачила вчора в неті тортівниці,....їхні американські і трафарети для надписів на тортах.....спати не можу,яка краса...і всякі бзділушки....ой!!!!мені б то все,ну хоча б половину з того.....
    Цікаво,чи СВ би то привезло?(думки вслух)))))))))..

• Подобається Подобається x 10
  12. Кохана

Кохана LuBimaya

Щойно переглядала нові дописи і во що помітила: наш народ найбільше цікавить дві теми
    і чого так?

• Подобається Подобається x 4
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Наш народ завжди більше цікавився тим, що там у сусіда :)))

• Подобається Подобається x 7
  14. Summer

Summer Well-Known Member

poetka, яка краса, просто вразило:good: який чудовий торт, в 100 та нє в 200 раз гарніший ніж в Цукерні !
    пройшлася за роздруківкою за телефон, біля церкви Анни, далі по Шевченка -гарно, золоті листя, каштани. Та й берусь до роботи - квартал прийшов :) треба все підготувати та й бігти здавати ....поки сонечко і погода гарна ))

• Подобається Подобається x 11
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І вам не шкода кицьки? А якбисьте не сварили на доню той кота б на балькон не потягнуло і він би ся не гепнув на долину. А взагалі то усьо той реферат винен.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Йой, та шкода. Тим більше, що знаємо про наслідки - кицька зламала собі ікло.

Неголлівудська тепер в неї усмішка... )))

17. poetka

Дякую дуже за похвалу:give_rose:

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

От щойно наварила борщу...малий круте носом їсти не буде...А я не примушую...зголодніє сам попросить.:)

• Подобається Подобається x 5
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пішла в розвідку. Хоча, чесно кажучи, вилазити з дому тепер особливо не хочеться, бо з 10-го поверху земля здається такою приземленою і нудною. І коли виходжу на вулицю, то видається, що з неба на землю спустилась в інший світ! :) Так от, пішла за продуктами. (поки нема холодильника, мушу щоденно купувати продукти на день і зразу їх з'їдати, бо "холодильник" у вигляді сумки за вікном виявився не найкращим способом на оходоження - вранці вийшло сонце і почало гріти наш підвіконник). Так от, знайшла пошту, аптеки, продуктові, супермаркет (виявився на ремонті до 7го числа), столову, кіоски.. Правда, то всьо в радіусі однієї трамвайної зупинки від нас, але і так непогано. Взагалі район дуже нагадує львівську Майорівку - так само є особняки і багатоповерхівки, лісок і затишок. Хоча на відміну від Львова, тут на один продуктовий магазин припадає три заклади типу перукарня, солярій, медична реабілітація, стилізація образу і дизайн квартир. При чому в неділю з продуктових працює тільки супермаркет, а магазини і кіоски всі закриті. Є ще мережа магазинів "Жабка" (щось типу Еколан), але там дорого (тому що до пізна працюють і по вихідних). Ааа, ще є заправка, яка працює щоденно; там є мінімаркет. Але там мало що є їстівного.
    Одним словом, не все так страшно, як думала спочатку, коли це місце видавалось кінцем цивілізації.

• Подобається Подобається x 12
  19. victorys

victorys позитивчик :)

А я недавно 50 злотих виграла! Ну тобто мій Паве мені проспорив :)))
    В минулий четвер я купила 2 пива і сховала їх на стриху "на чорну годину". От недавно сидимо і я кажу до Павла йди за пивом, а він мені відмазки типу я змучений, мене горло болитьть, я не піду, навіть якщо ти підеш, то я і так пити не буду через горло (бо знає на 100% що я б не пішла). Тоді я йому кажу:" ну добре, не хочеш йти на заправку за пивом піди хоч зі стриху холодного принеси" ;) Ну він звичайно подумав, що я його дурю, адже в магазин ми останні 3 дні не ходили і майже завжди були разом, так що він би помітив, якби я кудись пішла чи поїхала. Короче кажучи принесла я то пиво зі стриху сама :pardon:а він подивився такими здивованими очами і потихеньку на його лиці почав появлятись приємно здивований усміх, але саме головне, що він швидко забув, що його 5 хвилин тому боліло горло :haha:

• Подобається Подобається x 19
  20. Peri

Peri Well-Known Member

Поєднала трохи приємне з корисним - мала деякі справи по роботі в центрі,то заодно повешталася осіннім Львовом.Що кинулось у вічі,що багато облич світилися якимись романтичними посмішками,хорошим настроєм.Ніби дрібниця,а таки приємно.:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)