Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

виспатись поки не можу з певних причин. думала поприбирати сьогодні, але потім вирішила трохи побайдикувати. бабця спекла пиріг із пісочного тіста, я бачилась зі своєю подругою, яка нині вчиться у Москві, вона приїхала на канікули додому. приємна вийшла зустріч. купила бабусі сканворди, щоб пам"ять тренувала. мала ще з однокласниками сьогодні піти на прогулянку, але все скасувалось. сиджу вдома, у плетених червоних шкарпетках, на вулиці мрячка, а мені тут тепленько, музика хороша грає...

• Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Еге, хороша музика, що робить хорошою погоду. І настрій. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну тут був не лиш алкололь а і гормони барометер зашкалювали...
    Інтелектом тяжко зрозуміти... :)

4. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

та казав же що злий :)

усе, добрий хоч до рани прикладай

• Подобається Подобається x 2
  5. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Кінець місяця... Караул просто.. всім чогось треба в останню хвилину...
    очі червоні від компа, голова болить страшенно...
    далі працюю з дому :sad:

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я можу так весь час до вас звертатися? ;)

Додано через 39 секунд
    Я нині також. Але не витримала вже. Попросила завтра відгул. Бо помру від тих хвороб...

• Подобається Подобається x 4
  7. Redhotchilly

я стаю якимось трудоголіком... ніби робота подобається, але зараз реально просто не витримую... цього тижня настільки змучена, що приходжу додому поїм, помиюсь і в люлю... бо в 6 ранку підйом знову...

8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

не треба Лілю, а хто ж буде lotr an- ові настрій підіймати, задобрювати?;)

9. lotr_an

так. особливо коли я десь не туди залізу (на форумі) і почну гніватися :)

10. lulu

lulu Well-Known Member

порвались єдині джинси...хм...
    ну вони вже кілька днів як порвались... але чогось трагічно про то задумалась нині...
    пліткують що наш театр не включили до міського бюджету:radist:
    гроші не скоро:radist:
    все ясно-треба переселятися на тему "я хочу";)
    а немає такої теми щоб листи святому миколаю писати? (ой та то майже рік чекати...гггггг)
    а може посадимо на якійсь темі діда мороза....наші діди на сибірі працювали а він най на львівському форумі-панщину відробляє бандерівцям-подаруночки чемним форумчанкам і форумчанинам роздає...
    лулусічці за першу тисячну кармочку джинсики (мустанги можна...ггггг...все губу завернула назад-ну добре-добре за другу тисячку...гггг)...наприклад:radist:
    отакі вони "брєдні втомленої артістки дитячого театру" :crazy: :crazy: :D :D :D

• Подобається Подобається x 11
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

О!!! А нам оголосили що в нас буде новий менеджер. Старий, ну він не старий як то по віку але старий як то на посаді... ну неважно. Бувший буде працювати аналітиком :D:D:D

Чекаємо коли візьмуть нового на роботу. 100% буде дядько. Нам тьоткі ні нада!

Додано через 4 хвилини
    єсть такоє ліцо

Он якраз вчора сперичалась зі своєю плимінницею і її вуйком, бо в мене лежать нові джинси які я купила чоловіковій племінниці, але виявилось що вона тепер схула то я їй мусіла купити іншу пару а ту що була куплена запропонувала своїй племінниці, але вона в ті джинси не влізла бо вони в обтяжку як люблять ві Львові а моя племінниця любить широкі аби можна було загнути в чоботи, то тепер ті джинси будуть блукати по-руках поки може вуйко той що з України не погодиться їх забрати до себе до штору і ві Львові сплавити.

Додано через 5 хвилин
    А мій чоловік не любить коли його Андрійком або Андрійчиком називаю, каже що я маленька дитина? То він у мене Андрушка :radist:

12. lulu

lulu Well-Known Member

в мене теж є родички у ваших краях і передають всяке....ггггг і тітка в тернополі на базарі той...ггггг
    але мені не передають-бо я дуже груба....ггг
    бо ніц не роблю а вони дуже працюють-ну та я їм віру...ггггггг
    а мені шо:radist:
    сняться сни що луплю по засосах з молодим студентиком (що в нас в театрі вчиться) а він той.... давно не протіффффф:radist:
    та й таке....гггггггггг

13. lotr_an

я теж не дуже люблю як мене так хлопці підколюють.

а от дівчата та ще й на форумі... :)

• Подобається Подобається x 6
  14. Redhotchilly

Я так само люблю чоловічі колективи...
    вже друга моя робота... 90% чоловіки...
    менше пльоток і всяких інтриг дурних :8:

• Подобається Подобається x 8
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Натяк зрозуміли:)..Андрійчику:)

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я речі купую добрі, плимінниця завжди задоволена, але он проблема з розміром вгадати. Вона то худне то поправляється :)

А то же ви пані груба, то вони просто сі вимахуют, бо тут є такі розміри і такі кубітки, же дай Боже... І на всіх є кгасівиє модниє вєщі:beee:

Додано через 1 хвилину
    Так у нас онце не одностатевий шлюб :o

17. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Вчора зібралась собі чемно лягати спати, тут подзвонив мій добрий друг, здав сесію, святкував і попросив "дати концерт":) - то означає вийти на коридор з гітарою поспівати. Зібралась нас невелика компанійка, все культурно, мною було оголошено "Вечір української пісні". Правда, все-одно не обійшлося без російських пісень. І от, на найцікавішому місці, коли вже доспівувалась моя улюблена пісня (два кольори, мої два кольори... ех,акустика гуртожитківського коридору неймовірна) "накатіла" на нас перевірка і мене записали як злісну порушницю порядку :shutup: Навіть не дали доспівати,казявки. :sad: Неприємно, хтось п"яний, обкурений, б"ють пляшки, б"ють одне одного,а я, так сказати, несу мистецтво в маси і мене за то - чік-чік.
    "Несправедливо це!" (цитата з мультика про двох справедливих курчат).
    Я не здамся без бою!:)

• Подобається Подобається x 6
  18. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

А я свого імені від Коханого не чую, хіба він кричатиме щось сотні разів, я не чутиму, тоді скаже Аня... А так в нас є "інші імена" - ласкаві:):):) Так ми одне для одного вже 2.5 роки не Андрій і Аня...:):):)

19. lulu

lulu Well-Known Member

та то шо є то всім відомо...ггг навіть комусь і симпатично;););)
    але туткай сі йде про єнше:
    шо я товста нероба (в театри сі бавлю) а вони тонкіє і звонкіє кросавиці трудяги...ггггггг
    :radist: :radist: :radist: :radist:
    гозумієте мене панюсю....гггггг

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ага знаєм ми такіх трудівниць... була у мене одна така нянькою прикидалась, так м один раз дітей покупала що потім вони два роки в ванну не хотіли залізти. Але це лише так аби похизуватись перед моєю мамою як вона тяжко працює, а но господарі за двері а вона хвать кавусю в руки і сидить ногу на ногу заклавши - працюют вони тєжко.
    А ПАНТІВ СКІКО!

Але ви ся не журіт, бо я така сама нездаль як і ви, хоч і роб*ю в заграманицях.

Я з такими людьми просто не спілкуюсь, аби не грішити. Як то кажуть очі не бачать і серце не болить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)