Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сьогодні якісь суцільні марофони і шалені темпи!!!
    Зранку,вийшла як зазвичай,та нормально доїхати на пари не вдалось(певно всі Люби,Віри,Наді і Софії повиходили)
    ...народу КУПА!!!Ще й якогось мужчину в маршрутці на собі 15хвилин тримала(от сильна стать!!!).
    Після пар дзвонить сестра двоюрідна,що не має з ким діток залишити на годину.Я швиденько на зупинку,а маршрутки нема і нема.....нарешті сіла:)....ага якби ж то:sad:.....ремонти і пан водій обїжджають!
    Я давай від Парку Культури на Кн.Ольги...
    ...нарешті прийшла:)....малята,як завжди, чемні:)лише Ігорчик вчепився в мене і "Не відпусчу!!!".
    Знову на зупинці......а нічого то нема і ніяка холєра навіть не думає їхати!!!!!!!
    Давай нозями топати на Кн.Володимира........хоть тут зразу ж сіла....і заїхала під саму хату!
    А в дома ГОРИ посуду.......розгребла!
    Трохи почитала....і НАРЕШТІ зробила собі сунично-малиново-смородиновий чай!;)
    Отак-то!

• Подобається Подобається x 17
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

КАШМАРРРРРР!!!!:eek:

• Подобається Подобається x 13
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Прямо як у нашому "Гумовому автобусі" :)

• Подобається Подобається x 12
  4. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Звичний день...Звичайні відьми...
    Щоб пройшло остаточно,старайтеся "підлікувати" себе добрими емоціями і файним настроєм.

• Подобається Подобається x 12
  5. Summer

Summer Well-Known Member

може бути....головне позитив, не думати про той випадок і все буде добре :)

• Подобається Подобається x 7
  6. Кохана

Кохана LuBimaya

А ми сьогодні в поліклініку ходили із старшою. Почало їй вушко боліти, пішли до ЛОРу.. дитячого на прийомі не виявилось. Підійшли до завідувача, кажу, прийміть будь-ласка, бо ми не знали, що дитячого не буде... а він каже, а я в тому не розбираюся, я ж не дитячий лікар!!!!! І то зав. відділенням!!! Я в шоці! о_О
    Зайшли до іншого ЛОРу, той подивився без проблем, сказав нічого серйозного, запалення не має...

• Подобається Подобається x 17
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Почитайте ОСЬ ЦЕ:

http://www.forum.lvivport.com/showpost.php?p=604495&postcount=3043

• Подобається Подобається x 5
  8. Romko

Спиртне...дитині....:nea:

• Подобається Подобається x 3
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тобто? Ним що, поїти пропонується!?

Борний спирт (1% розчин борної кислоти в медичному спирті) при отиті у дітей офіційна медицина застосовувала і застосовує давним-давно. І що?

Дітям роблять також спиртові компреси, розтирання тощо. Це роблять у всьому світі. Так що - не варто шукати тут чогось "такого".

• Подобається Подобається x 4
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні я пожалів, що президентом України є не Саакашвілі.

Пішов взяти довідку, що я не бакрут, сказали:
    -через 10 днів.

А якщо я хочу швидше, бо хочу.... то тре піти далі по коридору. Пішов... дадуть, але тре дати 200 грн.

Пішов у податкову, щоб дали довідку, що я їм нічого не винен. Сказали, що не можуть, бо я з ними суджуся, а вони таких не люблять. Кажу, що питання не йде про любов, а про довідку. Сказав, що поки все діло у суді, у мене боргів нема.
    Сказали, що для них я боржник. Кажу, якщо я боржник, то чого ви в мене не стягуєте гроші? Сказали, бо тому, що воно в суді. От, блін... був би шмайсер під руками....

Відкладаю справу до понеділка, наберусь законів і якщо не дадуть довідки, подам в суд. Адже вони не дають мені займатися підприємницькою діяльністю....

• Подобається Подобається x 16
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

народ уже дал им прозвище "нагловики". Крепитесь и успехов.

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

В малого соплі...наліпасила вареників, навіть маю фотку з тими варениками(брат сфоткав) хотіла вам показатись,але сіла батарейка у фотоапарата,отож завтра....Понаїдали животи і хто де...брат надумав дівчину привести до хати і з нею жити....я троха в щоці,чи застара,чи вже вийшла з того віку..не розумію і все...а вони молоді,якось все по-іншому сприймають....

• Подобається Подобається x 8
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мама-тато як? ;)

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Моя мама ліберальних поглядів.....поки мовчить.:)Це я протестую....

• Подобається Подобається x 1
  15. victorys

victorys позитивчик :)

То у всіх чоловіків така логіка, чи тільки мій обраний такий унікальний? :)))
    Сьогодні я мала залишитись на роботі довше, до 16:00 години (сніданок їла о 7:00), а мій Павел навпаки закінчував на годину раніше (о 14:00). Перед кінцем його робочого дня я подзвонила до нього і кажу:" В хлібниці є пів батона і хліб, зроби мені одну канапочку з батона з сиром і привези на роботу" (малося на увазі дві кромки батона, 2 плястерки сиру і трошки масла).
    Привіз. Ті пів банона, що знайшов в хлібниці розрізав у довжину і нарубав туди певне весь сир, який був в холодильнику о_О Я йому кажу: "я що на війну зібралась?" А він: "ну я думав ти голодна..." Та голодна, але не на стільки :mocking:

• Подобається Подобається x 18
  16. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну, навіть якщо стараємось брати насерьоз це, що жінки кажуть, результат усе одно безнадійний :pardon:

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Цю! От непонятлива! Так то він зробив з таким розрахунком, щоб як привезе - то щоб і його тією канапкою вгостили!

18. Romko

По-чесному,чи по...е-е-е...по-братськи?

• Подобається Подобається x 4
  19. Agaton

Agaton Well-Known Member

...

Мені, здається, що просто хлоп спішився, я якшо навіть деяки сумніви нарахунок дізайну канапкі йому у голову прийшли, правільно придумав, що краще помилитися так ніж навпакі :)

• Подобається Подобається x 9
  20. Peri

Peri Well-Known Member

----
    :good:;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)