Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

:)

• Подобається Подобається x 7
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та бре. :)))

• Подобається Подобається x 9
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 18
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,може го' вдало спаралізувало?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 11
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

я би сказала, вчасно

• Подобається Подобається x 8
  6. Honda

Honda Well-Known Member

Прийшла з фіз-ри!
    Буду зараз шось іти готувати! Ми сьогодні святкуєм!
    От тільки дощ портить настрій....

• Подобається Подобається x 6
  7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Іспанко...
    Я теж хочу пару таких звичних днів на тиждень...
    А нема...:cry:

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

І в мене нема.........:sad:

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Є хата,кухня,кухня,хата...базар....магазин .....і знову - кухня,кух........
    Тільки на вихідні відриваємось,інколи:)

9. Яська Березнева

А в мене хата, кухня, робота, дитина (настрій мінливий, здоров"я не залізне, деколи такі сюрпризики припіднесе, що тільки держись), чоловік (ну майже те саме), кредит, магазин, базар, сварливі родичі (кленуть мене, що не за їхніми правилами дитину виховую), витрати різні непередбачувані (вічно як сніг на голову), безгроші... скромні доходи, затягування поясів (від Версаче:crazy:)... На роботі вічно якісь приколи...:dntknw:
    От зранку продираю очі і з жахом думаю: што дєнь грядущій мнє готовіт?:dntknw:

Хочу туда, гдє я дєвушкой била
    І в свойо удовольствіє жила...:)))
    Ну хоть на міг, ну хоть на час -
    Смєніл би хто мєстамі нас:))):))):)))

• Подобається Подобається x 14
  10. poetka

Ви знаєте, з жахом ловлю себе на думці,що хочу того самого,студенські часи...відривались на повну,жодних проблем і тривог,лише життя на повні груди в усіх аспектах...батько був живий (завжди від нього віяло оптимізмом)бабця дідо(такої подружньої пари я не зустрічала більше, дідо по смерті баби так сумував,що від суму сам і помер через рік)....якось все було інакше...

11. Alias

Вдома ремонт..всі знають.ЩО це таке...ще й своїми силами.Шкребем стелю, шпалери намертво приклеєні..ото совєцкий клей!Жах!

12. Locke

Locke невиправний реаліст

Жах ще й в тому, що ремонт неможливо закінчити, його можна тільки призупинити (С)

• Подобається Подобається x 12
  13. poetka

Хто як не я знаю....:)
    Ми свій у невеличкій двокімнатній отак своїми силами 5 років шкребли....стояли ,збирали гроші і далі....шкребли, а як клеяли обої на коридорі(бамбук) то треба було бачити:)вони нам ніяк не піддавались, а як цех в квартирі зробили з виробництва меблів,то казково,стояла така циркуляра здорова( а пилюки було...) на пів хати,чоловік всякі доски,двп різав,клеяв,але таки самі і кухню, і шафу купе зробили і ше різну всячину....маєм досвід.

14. Яська Березнева

І я теж...
    А нема...:nea:

Дівчатка неодружені, ловіть кайф, поки можна, не горюйте і не сумуйте, бо потім... Повірте, жоден сум (осіння депресія та інша "ресія"), жоден, навіть несправедливий, "незарах" чи непорозуміння з подружкою не зрівняються з сумом і тривогою матері, в якої захворіла дитина, і жодна сварка з коханим не рівня сварці з мужом, коли не можна просто так закопилити носика, хмикнути і піти, а післязавтра отримати в аську/есемеску/мейл вибачення/листівку/м"яку іграшку/букет квітів (ваш варіант), або просто сказати "гудбай, май лав, гудбай" і всьо.

Ех, молодьож...:preved:

Останнє редагування: 30 вер 2010
  15. poetka

:good:Ну так описали,так описали:good:

16. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Сьгодні цілий день дощить,і в мене потекло зі стелі...(Прокидаюся,протираю очі-а над шафою ЖАХ:crazyc: )Штукатурка ще тримається,на стелі в кутку велика пляма,там стоїть таз.Як зимою буде,коли сніг танутиме,навіть не знаю.Може,якось обійдеться без потопу...

• Подобається Подобається x 9
  17. deva

deva Well-Known Member

А в мене сьогодні був звичайний день. Зранку приготувала для чоловіка сніданок, захотілось потім маффіни з корицею-спекла і з кавою з молочком ними посмакувала. Потім помила посуд, попилососила на кухні і пішла на роботу. Мала сьогодні 2 пари- провела пари, передала для мами в село ліки, бо хворіє, а в селі нічого нема. Потім пішла в магазин дещо прикупила, коли йшла додому, то на зустріч йшла мені жінка, здавалось мені що я її знаю, якось вона так на мене глянула прямо в очі, такого ніколи не було. І головне, що я памятаю тільки її очі, а її ні. Додому мені йти з магазину десь до 10 хвилин, то вже ледве дійшла. Вставити ключ в замок мені вже було важко, пропадав зір, якісь круги перед очима. Якось зайшла в будинок, піднялась на 2 ий поверх в кухню, попила водички і зразу стало мені погано і майже пропав зір. Не знаю, що це таке. Зараз по маленько вже очунюю, але поболює голова. Отак вроді був звичайний день.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Перед тим треба прочитати назіданіє.......:sorry:

• Подобається Подобається x 7
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я зрозумів... підготовка до весілє йде повним ходом!

• Подобається Подобається x 15
  20. Alias

:blushТа да.......щоб не соромно було сватів у квартиру запросити...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)