Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чоловік мріє там побувати.. Може колись. Поки що фінансова ситуація не дозволяє подорожувати і жити для себе :sad:

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

:shy: :))) Без коментарів.

• Подобається Подобається x 3
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Так и не смог прочитать всё это до конца. Если Вы хотите, я Вам помогу почуствовать Азию.

---------- Додано в 02:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:10 ----------

А сможно белее конкретно?

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Черговий нічим не примітний звичний день.Зранку виспалася,бо йшла на роботу аж на 12 годину.Провела до 14.30 три уроки,потім годину займалася з олімпіадниками,потім ще годину мала репетиторство з малим.Поки зібралася і доїхала додому,то настала 17.00.Перекусила і погнана на наступне репетиторство.21.00 приповзла додому і ось я тут - лазяю по нету,відпочиваю....Сумно мені....З того всього сиджу і реву,заспокоїтися не можу...

• Подобається Подобається x 11
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

:)):)):)) та.. не дуже спостережливі поліціянти....

• Подобається Подобається x 4
  5. Игорь

Игорь Well-Known Member

МЕня не человек интересует, а Вы. НЕ надо рассмаривать эт как приставание. Ну, если он ( человек )у вас вообще упёртый, тогда , конечно. А если нет? Поцелуи только в ручку. Главное - уважение к Азии. Под Любым видео и аудио должны быть две подписи Ваша и моя. И всё будет нормально. ТОлько потому что я уважаю Азию.

• Подобається Подобається x 1
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чесно кажучи азіатська культура мені далека. Хоч і цікава.
    Я не працюю. Зараз переїжджаєм. Треба купити меблі і техніку до нової квартири, яку орендуватимемо. Половина чоловікової зарплати йде на податки і страховки. З решти якось живем. Чесно кажучи, Львів - то вже щось нереальне, а Ви кажете Казахстан..
    Через то, шо Тебе вбили? :sad:

• Подобається Подобається x 2
  7. Игорь

Игорь Well-Known Member

Скучно... Жду ответа.

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мене більше мій чоловік цікавить, ніж Азія :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та ні..Просто сумно.То певно депресія..Брак тепла...

? ? ? "Мутний тіп" (с) Мартіні

• Подобається Подобається x 8
  10. Игорь

Игорь Well-Known Member

7

Я рад Вашим чувствам . Всё понимаю. Но тут должно быть конктретное решение. Азия, - есть Азия.хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх-ж----------------------------------------------------------------ж

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

• Подобається Подобається x 7
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо ти йому ніц не казав.

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Там десь конопляні поля горять...

• Подобається Подобається x 6
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ох,казав...і не раз...а много-много-много раз...(с)
    і в адміністрацію...чи то секретаріат писав...і лічно писав...і його жінці писав...

• Подобається Подобається x 3
  15. Кохана

Кохана LuBimaya

• Подобається Подобається x 2
  16. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

• Подобається Подобається x 6
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сидимо ми за столом всією сімєю... вечеряємо.
    Молодше каже раптом:

- а я знаю звідки я на світ появиласі.
    -звідки,-питаю.
    -мене не в капусті знайли, мене не лелека приніс, мене тато з інтернету скачав... з Львівського форуму.

Ну яка вже тут вечеря?

• Подобається Подобається x 13
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя....:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Половину речей спакувала.. Рук не чую, ніг не чую, клякаю на колінах перед компом, бо крісло не можу перетащити через здоровезну коробку, яка розляглась посеред кімнати і не знає що в себе запхати :crazy:
    Йду прийму ванну і в люлю. Змучена.

• Подобається Подобається x 13
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ура. Придумалося дешеве та високоефективне технічне рішення, яке вирішує цілий комлекс проблем системи, яку ми розробляємо. Колись, сподівась, побачите по телевізору. :)))

---------- Додано в 07:42 ---------- Попередній допис був написаний в 07:36 ----------

Промєж намі проізошол прочьот мислєй. Тільки-тільки про це подумав... :)))

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)