Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сьогодні у моєї Оленки День народження!14 років..вже доросла.закохалася в якогось Ваню через інтернет(бо тільки там і світу для неї), а у нього є інша...було тут море сліз, так рознервувалася, що розболілася голова аж до рвоти...От таке воно перше кохання.
    Вдома сьогодні маленьке свято..з подарунками . тортиком..квітами..

• Подобається Подобається x 21
  2. deva

deva Well-Known Member

це нікому не помішає, може собі почати пити, а то в голову всяке лізе
    а цього мені не треба

3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Шось в квартирі холодно,натягнула светер.....диван навіть не стелила(капарниця)малий зарився в ковдри...гріємось...

• Подобається Подобається x 13
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Та і на дворі не зовсім тепло:sad:
    Такий вітер....бррррр!:sad:

• Подобається Подобається x 9
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ж він того не знав....

• Подобається Подобається x 2
  6. Shine

Shine Well-Known Member

У нас теж вітрисько вже другий день, чоловік радив копійок в кишені набрати:mocking:
    В мене далі вже звичний маршрут лікар - аптека - дім...:sad:

• Подобається Подобається x 7
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А він вупше,щось знав?

• Подобається Подобається x 3
  8. victorys

victorys позитивчик :)

Була сьогодні на першому занятті з англійської. Більшу половину часу ми протринділи хто звідки і як опинився у Польші (так як пані викладач також виявилась з України :) ) але думаю в майбутньому вона мене навчить :)))

А ще накатала щойно реферат у гілці про Париж :)

• Подобається Подобається x 12
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приходили молодята забирати фотки. Їм дуже сподобалось :shy: Тепер можу видихнути з полегшенням. Але ще доробляю їм слайдшоу. Бо фотки прикольні, аже просяться ще з ними повозитись :)
    Тим часом вдома стало гаряче. Постійно мали відкрите вікно. На дворі температура стандартна, нічого особливого. Вдень дуже гаряче, вночі ще хоч якось можна було дихати. Зрозуміли в чому справа, коли помацали батареї :))) Виявиляється, що вже включили опалення. Повиключали всі батареї. І без них ще тепло.

• Подобається Подобається x 12
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Досі не доробила. Програмка для створення слайдшоу виявилась така деталізовано-заморочена, що більшість часу йде на пошуки зміни тої чи іншої опції. Але зато буду вміти таке робити :)
    Між слайдами вставала із-за компа, бо вже спина не витримує. Полагодила шафу, зробила сік із залишків фруктів, повимивала все на кухні.. Із списку планів на сьогодні залишилось зробити прання і самій викупатись. Але то потім. Ще 25 слайдів.. :crazy:

• Подобається Подобається x 8
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Згоден про балабонство, але в наведених витягах з документів йдеться лише про надання полякам невідкладної допомоги за кордоном, та надання іноземцям невідкладної допомоги в Польщі.
    Це не стосується планового лікування хронічних захворювань.

Щодо громадян України - то в зв"язку з тим, що державної страхової медицини тут немає, за кордоном у невідкладних випадках діє страховий поліс, який треба мати обов"язково при виїзді за кордон.
    Крім того, в Польщі без страхового полісу надається безплатна допомога у невідкладних випадках тим громадянам України, хто має Карту Поляка. Планове лікування - платне.

---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:54 ----------

Це шо - чоловік поламав шафу, понадкусював фрукти, заляпав все на кухні і змився!?
    А nirvanka шафи ремонтує!? :)))

• Подобається Подобається x 11
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: Та ні, все значно простіше - ми переселяємось в п'ятницю.
    В нас 2 шафи - одна на висячий одяг + антресоль, а друга на лежачий + полички. На нову квартиру забираємо тільки другу. Але в ній ще раніше одна завіса зламалась на дверцятах. Тож вчора замінила завісу з другої шафи. І наклеїла записку "не працює" для наступного користувача..

А фрукти і продукти не хочеться з собою тарабанити, тому яблука-моркву-буряк пустила на сік, решту теж активно споживаємо. Від того і кухня заляпана.
    Та я всьо сама вдома ремонтую, бо чоловік не має ні часу, ні бажання, ні смекалки . А я люблю з таким возитись. То в мене від тата.

П.С. Діалог з чоловіком:
    - Я шафу полагодила! :dance2:
    - Ну і молодчина! :clapping:
    - То напевно все таки я чоловік в нашій сім'ї.. :pardon:
    - Ні, таки я. :hi:
    - Тоді чому я шафи ремонтую? :scratch_one-s_head:
    - Бо я гроші заробляю! :tongue:

От і поговорили :)))

• Подобається Подобається x 10
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Кмітливість. :)

• Подобається Подобається x 4
  14. poetka

Аналогічно...
    в мене завжди шось ламається ,то кран,то завіси на тумбі...то ше якась дурниця....а чоловік,те саме я гроші заробляю....і часу не маю...шо тут поробиш?
    Абстрагуюсь від того всього і печу тортики,ліплю квіти, а воно все нехай відлітає,втомилась я вже просити полагодити,(нічого не дасть...)Може ви знаєте як подіяти на чоловіка( в нього дві правих...все вміє...тільки натхнення приходить раз в п"ятирічку)....

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Спробуйте сказати, що прийде однокласник (кум, сват) полагодити... )))

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Попросіть грошей на майстра :)))

17. poetka

Eх!!!!!!!!!!!Спроби вже були...він наче й не проти:sad:

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Він ніякого майстра не підпустить до своїх меблів,сам все робив, і т.д......сам каже мусе й полагодити, а коли воно буде? певне, як рак на горі свисне.....

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Але то все дурниці...Посуду в мене- гора ,вчора бавилась троха з мішком кондитерським і кремом жирнючим,все таке липке і жирне...йду мити.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

ось і я так все робила... коли з екс-чоловіком жила..

Колись треба було поличку повішати в ванні...
    Інструменту в хаті ноль... Взяла в тата дрєльку (а попросити тата зробити соромно була, я ж, ніби, одружена...), свердло, пішла на базар і кажу продавцю, що треба до того свердла дюбеля відповідні, щоб міцно поличку тримали... (у розмірі то не розбираюся..) а він дивиться такими очима дивними о_О спочатку на мене, а потім на моє пузо (а я на 7-му місяці...) і питає, чи то я сама буду робити...
    коротше, проінструктував мене, що до чого... а потім каже, може я вам то зроблю... ось такий попався джентльмен...
    прийшла додому, все зробила, а чоловік ще довго випитував, хто зробив.. не повірив, що я... навіть посварилися.. хотілось йому ту поличку на голові розбити...

Але зараз маю благодать... все лагодиться ще до того, як встигне зламатися... Коханий мій має золоті руки! Про таких, як він, кажуть: "Как за каменной стеной!"

• Подобається Подобається x 11
  19. Fon

Fon whom how

класно. весь львів перекопали, туркі кладуть асфальт, змінили рух транспорту. тепер вапщє супер. вийшов з роботи - сів в пижо. приїхав додому - висів прямо під підїзд ))
    абажаю садового

• Подобається Подобається x 4
  20. Кохана

Кохана LuBimaya

то Ви вже визначились з кандидатурою на виборах?:)

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)