Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нехай я буду старомодним, але гроші - є гроші, а карточка - є карточка.

Останній раз бачив ситуацію на автозаправці Шел, як поважний чоловік, вийшов з поважної машини, витягнув з поважного полярису карточку для оплати палива. Через хвилин 20 черга людей дивилася на зіпрівшого, знервованого чоловіка, у якого одна карточка чогось блокувалася, інша казала, що нема грошей, а поміж тим шось там модем, чи картрідер заїдав... і я собі подумав: для чого тій людині карточка і всі оці незручності? Лише для того, щоб якийсь вуйко мав можливість крутити вашими грішми, відраховуючи вам жовті копійки для потіхи? Не розумію я того...

• Подобається Подобається x 8
  2. deva

deva Well-Known Member

Ну так, звичайно. Я з вами згідно. Але якщо дитина живе в Берліні, то як їх можна передати? Тільки на карточку покласти.

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я присів на "кальоса"....:sorry:

Ніц не дає...:nea:
    спазми...як були,так і є...:dntknw:
    І напруга...як була..так і є....

• Подобається Подобається x 7
  4. Peri

Peri Well-Known Member

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Блін!!!Так лікувала зуб,тобто так лікували "профі",кавалок здорового зуба відлетіло, я в шоці...збираю гроші на чергового стоматолога.

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

Може,нарешті стану вазонком...
    А то...так втомився...

• Подобається Подобається x 5
  7. від Амітріптіліну не станете, для "вазонного" стану є інші речі
    але то може бути перший крок
    не мож Вам вазонком - на Вас, як на черепасі, світ вашої доці тримається...

• Подобається Подобається x 10
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Починає діяти тільки через 3-4 тижні. Рідко - через тиждень. Кальоса одобряю - треба. Давно треба було, бо вже запустив, і потріпав свій організм. А так через 2-3 місяці прийдеш в норму.

9. Romko

Буду казати ги-ги....і скакати на єдній нозі?:nea:

• Подобається Подобається x 2
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні, Ви не будете загальмованим, ані збудженим, Ви будете врівноваженим, можливо перестанете задавати собі деякі питання. Можливо, навіть поправитесь. Хоча у Вашому випадку - навряд...

Препарат потрібно приймати регулярно.

• Подобається Подобається x 6
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні - "га-га" (GaGa?) на двох. :)))

Незрозуміла тривога і напруження впродовж 2-4 тижнів повністю зникнуть, мозок звільниться від хаосу думок, і почне правильно думати і будувати правильні плани. Зникнуть спазми, і організм почне звертати більше уваги на земних жінок, особливо власну, а не на міфічних.
    Зникне слабкість, зменшиться потреба в сигаретах.

Єдине, що треба - це зачекати дії- кілька тижнів. Таблетки дуже повільно діють. Приймати їх потрібно кілька місяців, думаю, що до весни. Так само повільно потрібно буде перестати їх вживати. Звикання чи залежності ці таблетки абсолютно не викликають, і діють мєдлєнно, но увєрєнно. :)

Треба також доомогти організмові у відновленні нервової системи. Найперше - нормалізувати сон. Це означає відповідний режим дня. По-друге - обмежити каву і сигарети. По-третє - кружляння по лісу доповнити ранковою гімнастикою на розтягування - вона допомагає розслаблятися.

Останнє - налагодити стосунки з дружиною, бо вона, можливо, в такому самому становищі, з пошарпаними нервами... Просто не показує цього, бо мусить триматися.

Можливо, що через 2 місяці покращення діяльності нервової системи буде видаватися недостатнім. Тоді треба просто все розповісти лікарю, і якомога детальніше, про всі думки і відчуття - можливо, просто потрібні будуть інші таблетки, які він і призначить. У будь-якому разі, ліки цієї групи (такі, що, якщо можна так сказати, лікують стрес) дуже дієві, добре вивчені і нешкідливі

Бажаю поліпшення здоров"я, настрою та відновлення бажань і можливостей! Вірний крок! Це тільки на користь собі самому і родині, бо дійсно треба привести до норми розхитані життям нерви.

12. Locke

Locke невиправний реаліст

То не кальоса, то малесенькі коліщатка.

Якби від них ставали вазонками, то вони б без рецепту не продавалися.

якщо його

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:haha: :haha: Просто вбили мене, Unknown! Качаюся від сміху...

- Доктор! Я жить буду!?
    - Будешь. Но не захочешь...

:haha:

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:46 ----------

То просто був "задєл" для наступного дантиста. Це вони так один одного виручають, ну, як гаїшники по рації передають... :haha:

14. Romko

Мала встає в 2-3-й ночі...
    Приступ...
    дикий крик...
    Виводжу надвір.
    Годинки з дві кружляєм лісом...щоб не побудити хомо.Приходить - звалюється...а я вже не лягаю...Я не робот...все дрижить дотепер....
    Зараз знов йдем...бушує...
    Але...ситий голодного не зрозуміє.
    Як в тому анігдоті
    - Ну треба ж себе заставити...(їсти)

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

то я того не показую...вдома...
    а вона вже 10 років на феназепамі.
    А тепер і азалептин....

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я думаю, Ромко пробачить мені той чорний гумор... хоча б тому, що подекуди це може виявитись і правдою.

Я, коли гамала свої "коліщатка" поправилась за півроку на 9 кілограм. Правда, я не курю (але і той хто курить, починає курити менше - таблетки знижують тягу).

Але є люди, характери і ситуації, котрим такі коліщатка просто не допомагають - їх потрібно відразу переводити у стан "вазонка"...

• Подобається Подобається x 1
  16. Romko

Є азалептин. Він вирубує надійно. Я його беру,коли спазм,він якось приглушує біль. А,коли спазму нема,то звалює...потім,як вазонок. Але то не для мене. І заробити щось треба і з малою раду собі дати... Вона стала дуже небезпечною... А то,що я почав тепер приймати,як мерлОму припарка. То для тих,в кого хм...депресія. А,коли безперервна напруга....як на міні...толку мало. Відносно спокійно зараз,в лісі,поки нема приступу....вимотаю отих 20 кеме....може засне... Отаке селяві...в кожного своє....

Останнє редагування модератором: 28 вер 2010
  17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Та ясно хто - ви у слові "пижо" склади переставте місцями, то будете знати...)))))

• Подобається Подобається x 1
  18. Romko

А мені нагадалось,як років 5 тому приїхали до мене клієнти. З Москви. І повів я їх на склад. Передбачалось взяти велику партію роз'ємів.Хлопці мали доляри,а оплата на місці(ну,"дикі" ми,частина оплачується в банку,частина на місці). І мусили доляри міняти на гривні. А,так,як сума була немала,то купили чорний,"босівський" кульок на тото. От. Йдем на склад,там прохідна...і не пускають бдітєльний ВОХР з кульками. Ледве пояснили,що то не кульок,а кошельок. Маєш рацію,Миху...і нафіга ті карточки? Кульок набагато зручніший...

• Подобається Подобається x 7
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так от хто продав українські активи москалям, а на Ющенка спер!:haha:

• Подобається Подобається x 6
  20. Romko

Хм..."Автопогрузчик" ...може й так....продав....

Останнє редагування: 28 вер 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)