Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. deva

deva Well-Known Member

Почався день поки , як звичайний- стакан води випила, заварила каву, зараз буду готувати чоловікові сніданок - кашка, сирочок з сметанкою, травяний чай,грінки з медом. В нього він традиційний хіба що каші кожнього дня різні. В мене сьогодні 2 лекції, а потім..... побачим.

• Подобається Подобається x 7
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Іду на чергову "відмітку" в центр зайнятості.Сказали , щоб пройшла флюро і принесла справку.Мені цікаво, а чи законно вимагати у мене таку справку, чи проігнорувати?А ще цікаво чи багатьом безробітним та контора занйшла роботу? Таке враження, що роздутий штат і нічого не роблять.
    Завтра з мамою збираюсь до Одеси у лікарню, точніше у клініку Філатова.У неї ССГ(синдром сухого глаза) ніякі краплі не допомагають.Може щось там скажуть....

• Подобається Подобається x 9
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Ви як профі в цій справі мабуть цей кулінарний секрет вже знаєте, а якщо ні - може згодиться. Форму для печива щоби не прилипло тісто змащують жиром і посипають мукою. Часто мука підгорає і краї мають непривабливий вигляд. Щоби того не було ми посипаємо тоненьким шаром крохмалю - результат вражаючий. Про це колись прочитав в старій польській книжці з рецептами.

• Подобається Подобається x 11
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще не лягала.. Сиджу в фотках.. Хочу все встигнути до переїзду.. Замахалась..

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

о_О

Ви якась фотографічна Паша Ангеліна...

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 14
  7. Summer

Summer Well-Known Member

а я ну ніяк не можу заставити себе попрацювати, кінець місяця все таки! Але треба братися вже за роботу, а то то чай, то телефон, а час біжить...

• Подобається Подобається x 8
  8. Кохана

Кохана LuBimaya

звичний день - прасую.... :hang1:

• Подобається Подобається x 6
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я б сказала комп'ютерна, бо можу довго сидіти за компом, до 30 год з невеликими перервами, якщо треба. Правда від 15ї-20ї год вже глюки починаються і забуваюсь чи я зробила один з кроків рутинових чи ні.. А цієї ночі, тобто цього ранку вже просто тіло не витримало. Пішла спати, але поспати не вийшло. Двічі дзвонили в домофон відкрити. Я зривалась, думаючи, що то перевірка з поліції до мене.
    Першого разу навіть двері відкрила і висунулась в коридор заспана в нічнушці, бо таки то була поліція. Але не до мене. Сусідка викликала, бо сусід вчора їй сказав, що збирається на Той світ, а сьогодні не відкриває двері. Поліція не змогла зайти, викликали людей в чорному (не знаю хто то був, пожежники ж в червоному. на плечах був напис "Страж якась там", в руках ломіки, їх було 4). По словах сусідів видалось, що таки той сусід подавсь на Той світ. Лягла. Розповіла чоловікові. Ми разом подумали на одного старенького дідулю, який гуляє з собачкою, бо він тут найстарший і найгірше виглядає. Вранці як відслонили вікно, то побачили його з собачкою під своїми вікнами о_О
    Кава, йогурт і фотошопаю далі..

П.С. Нарешті є результат 3-місячної волоканини з документами - позитивний! Завтра піду забрати, то дізнаюсь на скільки часу дали той дозвіл на проживання. Однією проблемою менше :)

• Подобається Подобається x 11
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогоді з самого ранку суд.

ДАІ Льв. області - Мих - 0:1.

Добре, коли все добре...

• Подобається Подобається x 12
  11. Вітаю з перемогою :good:
    є такий вислів: в кінці кінців все повинно бути добре; то якщо ще не все добре - то це ще не кінець :) ось у мене сьогодні почалось: хтось на кругленьку суму покористувався моєю кредиткою, я ледь інфаркту не отримала, як відкрила рахунок :scare: і не встигла б навіть відмітитись у темі "мене тут не буде деякий час" :)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що тепер? Як вийти з ситуації? Просто цікаво....

13. ну, подзвонила я в кредитну компанію і тремтячим голосом кажу о_О : не робила я таких покупок, взагалі там не буваю. Добре, кажуть, а де ти користуєшся тою карткою? Кажу: там-то і там. Добре, відповідають, - картку заблокуємо і пришлем тобі новий рахунок з тими покупками, що ти зробила і визнаєш своїми

А далі вони, зазвичай, проводять своє розслідування. але я не повинна ті рахунки платити.

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво, як у нас би на то реагували.....кредитники...

15. deva

deva Well-Known Member

В моєї дитина була інша ситуація, вона часто подорожує по Європі, навчається в Берліні. І така ситуація, я поклала їй в Україні на карточку певну суму грошей, що вона змогла зняти це в Італії (якраз туда вона їхала) чи в Берліні. Дочка, в Берліні оплатила в магазині карточкою якусь суму і зразу вони виїхали в Італію, потім там треба оплатити щось, а грошей карточка не дає. Правда, дочка зразу зателефонувана по телефону який зазначено на карточці для справки в Київ (це є на кожній карточці)щоб вияснити чому така ситуація, їй позадавали куча питань, а потім " Як це так може бути, що ви і в Берліні і в Італії на протязі суток знаходитесь", тобто вони подумали, що карточку хтось "приватизував" і заблокували її. Це добре. Але потім через деякий час вона поїхала в Будапешт і хотіла зняти гроші і щось карточку заблокувало, правда, вона зразу покликала там охоронців і ще когось, щоб засвідчили, що карточку заблокувало і грошей вона не зняла, написала заяву, то карточку віддали, а гроші зарахували на карточку аж десь через місяць чи два. Була довга історія.

• Подобається Подобається x 3
  16. Honda

Honda Well-Known Member

Їду в поїзді до Львова! Нудно... Ноги болять після весілля, коломийок, гуцулок, вальсів! ;)
    Понабирала харчів і продуктових запасів аж на 2 тижні. :))) ше то якось тре дотягнути на квартиру з вокзалу:sad:

17. Игорь

Игорь Well-Known Member

А я сегодня и вчера организвывал похороны одной близкой мне бабушки (82 г. ) татарки. Видел от неё много хорошего и было приятно помочь, хоть и веры у нас разные. Тесно соприкоснулся с исламом. Что-то в нём есть. Всё-таки мировая религия. Заходил в мечеть, покупал необходимое. Из морга тело, как положено омытое и завёрнутое в необходимые ткани вёз за сто двадцать километров от Оренбурга в небольшой населённый пункт на границе с Казахстаном. На кладбище было всего вместе с муллой одинадцать мужчин из них 7 мусульман. В основном родственники. Проникновенная молитва перед внесением тела на кладбище, соблюдение всех тонкостей при поховании молитва потом. Всё это на фоне какой-то первозданной степи, прямо на земле. Кладбище не размечено - копай и хорони где выберешь. Но всё искренне и чисто. Как бы перенёсся на пару веков назад. Один раз и я перекрестился, помянув покойную добрым словом. Очень приятно, когда всё сделано так как человек хотел, как положено. Такие похороны гораздо красивее многолюдных, с громкими речами, многими венками. Похоронили и забыли. Поеду туда к Казахстану на третий день. В среду.

• Подобається Подобається x 5
  18. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha::haha::haha:
    і коли ж у Вас закінчиться війна з ДАЇшниками???? Все не вірять????

19. ENNI

ENNI Well-Known Member

Я знаю трохи інший вислів: "В конце концов, среди концов, найдешь конец ты наконец".

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дякую за пораду...знадобиться,проте форму я завше застилаю пергаментом.

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)