Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

А я от десь півтора року не була на весіллю! Думаю, шо ше не забула, як танцювати голубки:))

• Подобається Подобається x 6
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Знову печу наш Львівський "Ведмедик"....
    А хто знає,Корівку на Коперника закривають,викупили....буде ресторація,накрилась дешева столовка:cry:, ну і ведмедик тепер там зашкалює....мій чоловік сміється, каже шо мої тортики ше дешеві.о_О

• Подобається Подобається x 9
  3. poetka

Спекла.Останнім часом у мене все простіші і простіші тортики.
    Сундучок-медовичок на швидку руку.

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

• Подобається Подобається x 18
  4. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 11
  5. poetka

Ага!!!!Мій чоловік тільки нюхає і зітхає....такий запах стоїть в квартирі,...не знаю чи буде такий смачний, як сам запах.....:)шкода не можу передати цей аромат...

• Подобається Подобається x 13
  6. Peri

Peri Well-Known Member

Поетко,важайте,до вас поїхав гумовий автобус!:))
    Ви ще маєте сумніви у його смакових якостях?!
    та тут не одна Пері ....:nyam2::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 8
  7. poetka

Я завжди переживаю,аби був смачний, але той сундучок, я нарешті спекла для свого сімейства,тому такий і косо-кривий вийшов,зате за 40 хв. завтра схрумаємо як нівчому не бувало...на замовлення зробила б кращий.... а для себе як - попало.

Останнє редагування: 26 вер 2010
  8. Shine

Shine Well-Known Member

А може то й добре, бо в мене і так клавіатура закапана слиною:crazy:, а ще як би й пахлоо_О
    Дайте сі на стриманє...Ніч на дворі, а я так щось солоденького хочу:blush:, йду якесь варення шукати...Добре, що ніхто того не бачить:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  9. poetka

Та де там, я коли обрізала коржі,аби надати троха подібності тому сундуку,то тоті обрізки поз"їдала,аж за вухами хрумтіло,не стрималась серед ночі, але то таке....

10. Peri

Peri Well-Known Member

От ,Поетко,ви зробили зі звичайного дня - незвичайно смачну ніч!:)
    Насправді,дякую за хороший настрій і позитивні емоції:)

11. poetka

Спасибі!!!! колись завітайте на тортик з кавою.Буду рада.

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ----------

А зараз йду спати,бо вже очі липнуть, а ше диван стелити:sad:

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Поетко, ти жорстока, де таке показувати голодним шлункам?

Йду хоч канапку насмарую...

• Подобається Подобається x 5
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Почитав...:sorry:
    Мдя....:scratch_one-s_head:

14. poetka

Ромко- ти шо то сфоткав в мене на кухні?
    В мене після вчорашнього те саме...йду мити посуд, і готувати сніданок...:)

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шашлики робила я, бо нудилась, та і всі були такі ліниві.. Зрештою, як завжди. Крім м'ясного ще пекла картопляні канапки зі шпондером і часничком - всім смакувало, навіть собачці :))) Люблю вогонь, жар.. Хоч тут все не так, як на Україні.. Тут культурно - вугілля, розпалка, мангал.. Нема запаху дрів, нема підкладування патичок і розпалювання сірничками-папірчиками.. Хочу на 5 років назад в Оселю, де ми з одногрупниками були на шашликах над справжнім вогнем.. :sad: Ностальгія..

• Подобається Подобається x 11
  16. Summer

Summer Well-Known Member

нині відпочиваю та насолоджуюсь ароматом кави з коньяком, яку вчора купила на святі кави :) Кава була різна лотків 8 було, але дорога, сама доступна наша галка і кава зі Львова, от я її і прикупила, смакота, пахла на всю маршрутку, а тепер на всю кухню, хоча там вже мало, що залишилось...:sad: От тепер думаю, а де така на вагу продається?

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Біля кінцевої 3 трамваю на Науковій - Кн. Ольги. Нам зразу навпроти зупинки є кіоск "Марципан". Спеціалізація все таки солодощі (купа різних цукерок і печива на вагу і в упаковках), але є і кава Галка на вагу. По бажанню зразу і мелять. Дорогувато, але мені по ціні так само виходить, якби купувала в Польщі паковану, тому як буваю у Львові, купую кілограм і пахню на весь автобус :)))
    Ще був відділ в Новому ЦУМі на першому поверсі, як заходити - праворуч трохи далі від входу. Але там трохи дорожче, ніж в першому місці.

18. comanche

comanche знайшовся

пахне мммм, вечірньою прохолодою, та якимось по літньому теплим, але по осінньому затяжним дощем, який пів години тому провів тест драйв моєї нової курточки... я задоволений :)
    Пахне стрепсілсом, а також системними блоками... яких вже набагато менше і моя кімната прийняла вигляд кімнати, а не складу комп'ютерної техніки... (цей опис пасує в тему чим пахне, але без нього не буде клеїтись вся наступна історія)

В голові лунає пісенька, яку сьогодні співали хором:
    А перед очима картини площі Ринок, на бруківку якої падає дрібний дощ, омиваючи її, та переносячи Львів на кілька століть назад, і здається що ось ось зза рогу вискочить карета впряжена в четвірко коней.

Людей можна знайти, можна втратити, можна сховати... іноді ти розумієш, що потрібно відпустити і забути, але "сказати легше аніж зробити" - брехня, це насправді так просто... важче потім зрозуміти навіщо ти це зробив :)

"Наші вчинки - це спроба минулого змінити теперішнє, заради кращого майбутнього".

Таке враження, що мій день складається з розірваних усвідомлень, дуже важливих речей :) Помістив я це все дійство у звичайний день, тому що такий ритм життя для мене став звичним... кожен день кудись діваються хороші друзі і знаходяться нові. Кожен день усвідомлюєш щось нове, що не прийде з досвідом, не прочитаєш в книжці, чи не спитаєш у "бувалого". Приходить відкриття яке адресується особисто тобі і тоді вже потрібно вирішувати, що із цим відкриттям робити....
    гаразд... завтра зберу ці думки до купи... требі іти спати....

19. poetka

Доїдаємо медовик і біжимо на роботу.... а ше макарони доварюю понакидаю в мисочки з тюфтелями і буде обід...салатик і все....

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вівсянка, відбивна, салат, сік. Всім в родині одне й те саме на сніданок. Не в ресторані. :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)