Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. deva

deva Well-Known Member

Добре нам!!! Правда? Я взагалі працюю за стаціонарним компютером в дома, а наутбук таскаю по будинку, в сад, на літню кухню, на роботу ,щоб завжди був під рукою і скайп і т.д.

• Подобається Подобається x 4
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

На замовлення.Для себе,руки не доходять:)

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Підносик мені потрібен на наступну суботу...замовили корзину квітів:wacko:
    А так обходжусь картонними коробками....
    Сьогодні дороблю тортик-шоко...сфоткаю,...покажу,але він буде простенький:)
    От саме зараз запарила горіхи і вистоюється тісто буде всім відомий наш Львівський "ведмедик",якщо вдасться поїде до Москви...

• Подобається Подобається x 7
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звичні дні..Робота,сесія на заочному в банкіському.Досі не впенена чи вчинила правильно,вступивши на другу вищу освіту - не знаю чи то було моє свідоме рішення,чи я піддалася тиску з боку батьків.Я зараз взагалі ні в чому невпевнена,розгублена..Зранку настрій був суперовий,бо виспалася,мала мало уроків з гарними учнями,а після обіду різко настрій змінився,така злюща,ще й ревіти хочеться..То певно мене депресія з головою накриває:sad:

• Подобається Подобається x 5
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бігом в кіоск по чукулядку!! :girl_devil:

• Подобається Подобається x 2
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Яка чукулядка?:cry:Ніззя,а то скоро в двері не влазитимусь...

6. poetka

Та ну,нічого вам не бракує,гарна галицька панянка.

• Подобається Подобається x 6
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як там Грудзевич поживає?

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поки б за нею сходила, то б і спалила ті калорії ;) А хороший настрій - важливіше!

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє,ліпше нозями на нижній Шувар за хроном... Може б і Миха сподобилась ліцезрєть,він минулого року сі закупив,певно десь там торгує. Та й хрін не менш пользітельний за чиколядку. Ліпше,іно кава з папіросом буває...

10. Кохана

Кохана LuBimaya

і шо, настрій так само піднімає як чоколядка???? о_О

• Подобається Подобається x 1
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо натще...:sorry:

12. Peri

Peri Well-Known Member

:girl_haha:
    Ромку,дякую,посміялася.Бо день був так не дуже веселий...

13. poetka

Ну з хроном все ясно,а шо ся зробило з моїм кремом,то вупше,тількино додала до нього розпарених горіхів поплив собі...і мав моє старання в носі....

• Подобається Подобається x 8
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Молодша напустила вірусів у комп ,що й антивірус не бере.Прийшлось перестановлювати вінду.Як я то люблю!:ireful:Вже доросла стала (через 4 дні 14 років)закохалася в якогось хлопця з Росіїї по інтернету і тепер "страдає":mocking:
    А я накупила всяких примбамбасів для декупажу і буду пробувати щось робити..

• Подобається Подобається x 6
  15. Кохана

Кохана LuBimaya

а в мене сьогодні "наша пєсня хороша, начінай с начала..." Те прасування у мене вже поперек горла сидить... Певно, то моя карма така.... Довічне прасування....:ireful::hang1:

16. poetka

І досі не можу виставляти карму,ані цитувати,ані вставити фото,ні смайлика якогось,отака дурня,змінити кажуть браузер, а як його змінити,я закачала мазілу і шо далі?...

---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

Але то дурня...
    Сьогодні , як кажуть воочно побачу нашого Полковника....маю з ним зустрітись.

• Подобається Подобається x 4
  17. Кохана

Кохана LuBimaya

нічого собі!!!!

18. poetka

А шо ви думали....

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Заінсталюйте і користуйтеся на здоров'я.

В мене теж кілька днів творяться несуразні речі з ЛФ. І на робочому компі і вдома. То працює, то ні, то "вивалюється" Інтернет-Експлорер. Причому всі інші сайти працюють нормально. Став користуватися Mozilla Firefox і ніби (тьфу-тьфу) все в порядку.

20. Fon

Fon whom how

як стало відомо з неперевірених джерел сьодні ранком у пижо № 88 хтось навалив купу на задній площадці. пасажири збились допереду, бекали, кривились але мужньо терпіли. аж на привокзальній шофера почали матюкати )))

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)