Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Сьогодні купила собі радійо.Щоправда,браковане,кнопки вилітають-а як в кіоску показували,робило!Завтра піду міняти і скандалити з продавчинею від усієї душі(а,може,й без крику поміняє).

• Подобається Подобається x 9
  2. Summer

Summer Well-Known Member

День нині гарний, сонячний, була в центрі бачила оголошення в фешен клубі -Осадча приїзджає, якась вечірка 70-х буде...А ще мене нині після 3-х днів перестала боліти голова!!!...і в мене закінчився стратегічний запас цукру - завтра буду закупляти....:sad: і шо цікаве я його не вживаю, а тільки досипаю в цукерничку...

• Подобається Подобається x 7
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Робила кленовий шоколад...потріскав зараза...прийдеться,шось інше вигадувати..
    одним словом черговий тортик і чергові виплески фантазій.....
    А день,як день, я- рабиня Ізаура Галицького походження.....

• Подобається Подобається x 5
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А це як?:)

• Подобається Подобається x 4
  5. deva

deva Well-Known Member

мені з Канади привезли кленовий сироп-я його дуже люблю, також він корисний при кашлі. А кленовий шоколад вперше чую)))

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Сьогодні день осіннього рівнодення. На всій Землі день дорівнює ночі і становить 12 годин. Завтра день буде вже коротший.

• Подобається Подобається x 13
  7. poetka

Ось такий схожий мав бути тортик,шоколадні кленові листочки....але потріскались чомусь,буду сьогодні пробувати ще, а як не вийде то будуть просто шоко-завитки....

• Подобається Подобається x 11
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

poetka,Ви вже можете давати майстер-класи з конд.мистецтва!

• Подобається Подобається x 6
  9. poetka

Та де там....сама б не проти подивитись, наживо, як це роблять наприклад в Італії.

• Подобається Подобається x 3
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

А я у тебе повчилася б із задоволенням!!! В мене на таке руки не стоять...
    Може я тобі сьогодні підносик твій занесу??? ти дома?

• Подобається Подобається x 2
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви на продаж таку красу робите, чи для себе?

Так, Поетка, ви можете сміливо давати майстер-клас. Бажаючі знайдуться.

Ну, хіба це не прекрасно? Віртуальність перетворюється у реальність.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сиділа до 7ї ранку, обробляла фотки з весілля. Знаю, що не мушу, інші фотографи віддають фотки необробленими (ту масу з забави і ті фотки, що не йдуть в альбом). Але я так не можу. Хоч по чуть-чуть, але мушу поправляти яскравість, композицію, вирівнювати (мене часто при фотографуванні на одну сторону перекошує :shy:). Потім пішла спати на пару годин і знову за комп. Придумала ще зробити відео-презентацію з фоток, хоч ми на це і не домовлялись, але так хочеться викластись на всі 100, щоб вони були задоволені.. Але не встигала. Сьогодні мала віддати роботу. На щастя, молода не має багато часу, тому домовились зустрітись в понеділок :) З одної сторони кльово, бо встигну ще багато чого зробити, а з другої сторони мріяла після зустрічі запасти в сплячку на 3 доби, щоб відіспатись :)

• Подобається Подобається x 7
  13. Fon

Fon whom how

сьоні кльовий день
    сонце, студентки і все таке
    скоро зима і цього півроку не буде
    пішов грітись на ост сонці

• Подобається Подобається x 6
  14. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ха! А ось і я ))))) Жива, майже здорова :))) після відпустки :blush: Сьогодні сонечко і це гарно, дощі вже дістали :crazyc:

• Подобається Подобається x 8
  15. Fon

Fon whom how

вроді в жовтні. тоді і годинники переводять

16. Locke

Locke невиправний реаліст

Ні, таки в вересні.

• Подобається Подобається x 3
  17. deva

deva Well-Known Member

Зранку пішла на роботу, потім по магазинах, потрібно дещо купити, бо донечка вже їде завтра в Берлін. Прийшла додому, так захотіла банош - приготувала.Попю каву, відпочину і маю зустріч на 18-30, а потім знову домашні справи. Погода гарна-так що залюбки побігаю по справах)))

18. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

А я поміняла-таки радійо.Продавчиня попалася нормальна,все без питань організувала.Сиджу і слухаю музику-на більше сили нема,бо літала,як білка в колесі.:8:

19. deva

deva Well-Known Member

А мені моє сонечко (донечка) поставила на наутбук багато різноманітної музики.Такщо я тепер постійно буду її слухати - і в відрядженнях, на кухні, всюда куда зможу взяти наутбук.

20. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Файно!В мене те ж саме,вже пам'яті не вистачає на музику,а всього треба:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)