Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Та де коняка якась точніше велика собацюра.:crazy:

• Подобається Подобається x 3
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відпочиваю, нарешті :) В суботу на кухні до 4ї ночі, вчора з 11 до 17 з чоловіком разом все готували, прибирали. Якби не він, я б нічого не встигла! Навіть не знала, що чоловік в мене такий молодець :girl_in_dreams: І все це через мою дурнувату затіяю повимахуватись і приготувати гостям печінку з цибулькою і соленими огірками.. 2 кг курячої печінки! :suicide: Я ж ще й не можу обійтись без того, щоб її не вичистити від кровинок і жил.. От і бавилась понад 2 години з нею! За той час чоловік 2 салати зробив..
    Тортик залила зробленим шоколадом. Спочатку він виглядав дуже гарно, але застиг якось криво. Добре, що крему трохи лишила, то заляпала квіточкою і цифрою 25.
    Сусіди по квартирі в останній момент вирішили додати кімнаті родзинки і зачепили на стелю диско-дзеркальну кулю! А ще грала українська музика і одна з пар прийшли у вишиванках :naci: Многая літа співали тричі. Окрім українського "многая літа" заспівали ще польське 100 лат і російською пісню крокодила Гени :haha: Бо був серед нас хлопець, який народився в Росії і спілкується російською (напівросіянин, але прийшов у вишиванці!!!)
    Одним словом, забава була така, про яку я мріяла! Вперше тут я мала таке чудове ДН!! :radist: Хоч і хотілось пустити сльозу, коли ми співали українських пісень.. Ех..
    П.С. А ще тепер в мене є повний комплект посуду, при чому 3 набори ідеально до себе підходять по кольору, хоч гості і не домовлялись! :girl_tender:

• Подобається Подобається x 16
  3. ага, знву будуть "пляцки" з грибами :mocking:

• Подобається Подобається x 11
  4. Summer

Summer Well-Known Member

а я зара буду пекти пляцок з грушами, а ще заварю каву з молоком, бо шось голова почала боліти, певно буде дощ...та й буду морально готуватись до понеділка...

• Подобається Подобається x 12
  5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Точно,завтра понеділок!А-а...Кошмар.Доведеться ганяти,як білка в колесі.А потім,о третій ночі,впасти на ліжко і відключитися...

• Подобається Подобається x 8
  6. deva

deva Well-Known Member

Та я кожного майже кожного тижня бавлюсь з грибами. Так виходить, що час від час приходиться їздити в Буковель, то там мені назбирають білих грибів і ще по дорозі куплю лисичок, вже наморозила 2 відділи в морозилці і насушили десь 3 літри.(більше подобаються морожені)

7. deva

deva Well-Known Member

я думаю,що не зайвим був би рецептик даного пляцка))

• Подобається Подобається x 6
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я підраховую квитанції за квартплату і т.д.-жах....ціни зросли,жити стає чим раз тим дорожче....за одну воду скільки треба вивалити ...жах,щей світло дорожчатиме,за газ взагалі змовчу.

9. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

От,"жить стало лучше,жить стало веселей"(с).Шукати халтуру,чи шо?-дійсно ледве зводжу кінці з кінцями.Певно,так і зроблю!

• Подобається Подобається x 4
  10. Honda

Honda Well-Known Member

Почались звичні дні: квартира, політех, кафедра, пари, пари, пари, квартира....

11. comanche

comanche знайшовся

А я залік здав, тішусь сиджу...
    а ще прийшов на ЛФ і зовидів
    ех...

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Спробуйте інший браузер. В мене в останній версії Мозілли все працює.

• Подобається Подобається x 1
  14. Locke

Locke невиправний реаліст

То нічого страшного. Зате потім понаставляєте карми (коли зможете) від душі. І Вам буде радість, і нам приємно. :)

• Подобається Подобається x 7
  15. deva

deva Well-Known Member

в мене приватний будинок і також цього місяця коли платила за послуги, то вода вийшла найдорожча. Але нічого, ще не включили опалення:cry:

16. Summer

Summer Well-Known Member

обов'язково, завтра напишу в форумній кухні!
    а день в мене пролетів, так швидко, шо я нічого не встигла по роботі....:sad:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Їздили на нову квартиру, підписали договір про оренду на рік з 1 жовтня. Так що невдовзі почну пакуватись :)
    Трохи розчарувалась, коли побачила підвал. Я думала, що тут все таки цивілізація, тим більше відносно новий будинок і район з тих кращих. Але не тут то було. Підвал у вигляді зоопарку! От тільки тварин там бракує. Клітки, в яких люди тримають речі. Двері з дерев'яних досок, відстань між якими доходить і до кількох сантиметрів! Замки там напевно чисто для галочки.. Короче, прийдеться ровер на зиму десь в квартирі втулити. Може зробим так, як знайомі - вішають свої ровери на кронштейнери на стіні. Побачим. Поки що треба доробити фотки з весілля, попідшивати купу джинсів і іншого одягу, поки маємо квартиру зі швейною машинкою, назбирати картонних коробок і спакувати свої маєтки.. :crazy:

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Cьогодні вже 3 тижні,як я в гіпсі...їздила до лікаря на огляд-ще мінімум до 1 жовтня мені скакати на милицях,а потім ще десь тиждень-два реабілітації.Коротше,на роботі пропущу майже цілу першу чверть,хоча,в дома не так і зле)))
    ...і ще...брали мені сьогодні в поліклініці кров з вени на RW,а я ж на милицях,котрі спираються на згиб ліктя.То в мене потім на коридорі така кровотеча з вени почалася,що кофту можна викинути... і слава Богу,що я з братом була-він побіг до медсестри,вона наклала пов"язку,тепер маю синець від зап"ястя і до майже передпліччя+на милицях дуже важко так ходити...

Останнє редагування: 21 вер 2010
    • Подобається Подобається x 13
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вважай,чоловіче....:sad:

Шануйсі трохи....:sorry:

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Ех... звичайний день: треба поприбирати і перепрасувати цілу купу... а ще хочу кухню помити, бо все руки не доходять... Буду робити, поки Бубочка спаткає...о_О:hang1::boredom:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)