Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Як же я люблю той форум...:give_heart:Чекаю його кожного року,-і кожного року несу додому книжки в двох торбах.Вже нема де їх класти,а купити хочеться ВСЕ!

• Подобається Подобається x 13
  2. Summer

Summer Well-Known Member

так давайте по черзі, розказуйте скільки цього року вхід, які в середньому ціни на книги -бо завтра планую зрання йти, так найкраще, все роздивлюсь і люду буле менше ))

• Подобається Подобається x 8
  3. Honda

Honda Well-Known Member

Вхід-3грн.
    Ціни залежно від книги! Від 15-20 до ... Наукові в середньому 100-150 грн (ну то я для себе дивилась про фармацію;) ) Художні від 20 грн. Я купила собі Ірен Роздобудько!

• Подобається Подобається x 9
  4. Summer

Summer Well-Known Member

ага, бо я намітила собі кілька польських... все завтра відзвітуюсь!

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кидайте то місто. В лісі підпеньків - ВО! (показую рукою вище голови)
    За якусь годинку-другу набрав броцак триведерний :)))

Останнє редагування: 16 вер 2010
    • Подобається Подобається x 11
  6. Honda

Honda Well-Known Member

Є і Марека Краєвського і Яна Вишневського (не знаю чи правильно написала прізвища ;) )

• Подобається Подобається x 7
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зараз знов в ліс...
    Отак подумалось...це не просто ліс...а ЛІС...в душі моїй темний ліс.
    І назад дороги нема.
    Лиш там я можу бути самим собою...не одягати маски...спокою...просто маски...
    Не хочу бачити людей.
    Вони чужі мені,як чужий весь той світ.З його радощами...сміхом...
    Я забув вже як то робиться...не вмію...
    Спілкування обмежилось лиш дописами отут на форумі...короткими репліками в магазині...і розмовами по телефону.
    Спазми в грудях майже не припиняються...така пустка...в душі...
    Втома....і вихо

• Подобається Подобається x 12
  8. victorys

victorys позитивчик :)

все, що до єдного слова, про мене :)
    Мої грибочки вже 6 років поспіль у сущеному вигляді до Львова їздять, а потім плавають у підливці біля вареників на кожні св'ята :nyam2:

9. deva

deva Well-Known Member

Я також дуже люблю гриби, але мене навчили на Буковелі по іншому їх заготовляти. Я їх перебираю, чищу, потім ріжу на величенькі кусочки і заморожую. Якщо треба мені щось приготувати, то 5 хвилин прокипячу, злию воду, а вже потім тушу, варю і що завгодно.

• Подобається Подобається x 10
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я мала сьогодні їхати по гриби до Шацька... а потім гайнути в Білорусію.......не вийде ніц:sad:Чоловік сам поїде....але знаю точно,шо як в Шацьк заїде,то вже до Білорусії точно не доїде:)

• Подобається Подобається x 10
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Дивно. Маючи таку красиву дружину - для чого йому та рибалка?

12. poetka

Ось,ось і я про теж саме :sad:але в нього там окрім того всього ше й робота, а в мене тут:sad:

• Подобається Подобається x 4
  13. Locke

Locke невиправний реаліст

• Подобається Подобається x 12
  14. poetka

:):):):):)

• Подобається Подобається x 1
  15. Honda

Honda Well-Known Member

Звичайний день! Пари прогуляли : п"ятниця, 3-ій курс ;)
    Буду писати звіт і спілкуватись на ЛФ, бо моїх дівчат ше нема:sad:

• Подобається Подобається x 6
  16. Кохана

Кохана LuBimaya

а я вже мертва сьогодні... З самого ранку на кухні.. спини не відчуваю... в нас завтра хрестини! во... але вже все поробила...

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в мене завтра святкування ДН.. Їздила ровером в овочеву палатку, накупила овочів.. А потім в супермаркет з чоловіком за іншими продуктами. Збираюсь сьогодні пекти тортик. А ще треба поприбирати, бо завтра залишиться тільки на готування..

• Подобається Подобається x 15
  18. Shine

Shine Well-Known Member

А в мене другий день дома карантин:sad: і доня, і чоловік лежать хворенькі. Злапали якогось віруса і тепер такі біднесенькі:sad:, так шкода їх, що й самій нічого не хочеться і настрій відповідний. День пройшов в біганині між аптеками, а по переду знову безсонна ніч, бо манюня важко переносить температуру і треба пильнувати:sad:

• Подобається Подобається x 7
  19. victorys

victorys позитивчик :)

Всьо, сидимо на валізках, можна сказати настав ТОЙ день.
    Зараз кімарнемо собі трошки і десь біля 1-2 ночі будем виїжджати ло Вроцлава, потім літак - Париж, 4 незабутніх дні (надіюсь) - літак - Вроцлав - дім. Та й в середу почуємось ;) Все би було добре, якби до Вроцлава не треба було так довго їхати (сьогодні GPS показав 10,5 години, але надіємось, що та собака бреше і вдасться якось швидше подолати ту трасу, тим більше, що вночі рух теоретично має бути меньший). Гарних всім вихідних! :good:
    П.С. Велике-превелике дякую для пана Агатона за поміч і поради що до паркінґу у Вроцлаві :give_rose:

• Подобається Подобається x 17
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті ДАЇшники точно зійшли з розуму...
    Спинили мене за превишеніє. Я дав докУменти, а вони почали сі з мене сміяти. Я оглянув себе, свої сподні, мешти, чи може в яке ГЕ вступив, ніц такого... а вони сі сміют, як би сі показили... я сі подивив до люстра... ніби все в порядку, а вони ше більше ржут... а їден каже другому:
    віддай-му докУменти, хай їде, бо я юш немоооожу!!!!!!!!
    той віддав ми документи і я їх вхопив і кіко мав сили помчав до свого авта....
    ви би виділи....їх... вони від сміху чуть не присіли, а я сів до авта... помахав їм рукою на прощаніє, шо у них викликало повторну волну сміху, правда їх жест палков означав: та їдь вже поскорше....

Я й поїхав... І так їду і си думаю: та хай сміютсі на здоровлє, лиш би протокола не складали, нє?

• Подобається Подобається x 16
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)